![]() |
Kayısılar
1 Eklenti(ler)
Çekirdekten yetiştirdiğimiz kayısılar bu sene hepsi çiçekte
|
Karpuz
1 Eklenti(ler)
Karpuz fidelerim dikime hazır
|
Ayva
1 Eklenti(ler)
Ayvalar çiçekteler bu sene bol hasat bekliyorum inşallah haftaya biber ve domates fidelerinin ekimleri yapılacak
|
Son hali
1 Eklenti(ler)
Civcivlerim büyüdü yağmur son zamanda yüzümüzü güldürdü kuruyan otlarda yeşerdi buda en çok cicvivler seviniyor yemin yüzüme bile bakmıyorlar fakat yağışlardan dolayı domates biber ekimleri gecikecek gibi. Yeni aldığım su motorunun montajıda bahçe çamur olduğu için yapılamadı daha
|
Yeni sezonunda bereketli olur inşallah..
|
Ekim zamanı
Bugün köye gidilecek tableye ekilen biber domates sökülecek cuma günüde ekimler başlayacak tahmini 4 gün sürecek gibi inşallah ürünümüz bereketli olur
|
sayın macuroğlu bana 50 kök kadar incik biberi lazım tavşanlıda bu biberi üreten satan yok Kütahya'ya gelsem pazarda bulabilirim sanım bende hafta sonu dikim yapacağım inşallah bulabilirim.
|
Biber ekimi
1 Eklenti(ler)
Biberleri ekimini bitirdik 4 kişi 4 gündür ekim yaptık aralıksız sonunda bîti :) inşallah ürünlerimiz bereketli olur
|
Salatalık
1 Eklenti(ler)
Capası yapıldı haftayada askıya alınacaklar
|
Yeni köpeğim
1 Eklenti(ler)
Adı torik çok uysal bir kız ve qnne adayı tavukların başını bekliyor
|
Tavuklarım
1 Eklenti(ler)
Tavuklar büyüdüler yumurtlamalarını bekliyeceğiz artık
|
Patates
1 Eklenti(ler)
Patateslerimin siplerini doldurmya başladık
|
Kışa hazırlık
1 Eklenti(ler)
Koyunlar için kışlık otlar biçildi kurumaya bırakıldı ağaçlar sık olduğu için balye makinası aralarına giremeyecek eski usul burma yaparak otları toplayacağız
|
sayın macuroğlu damlamanız çok muntazan görünüyor bol ve bereketli sezon diliyorum
askıya alma işini ayrıntılı anlatabilirseniz benim gibi ilk yapacaklarada örnek oluşturursunuz. şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
Çapa zamanı
Çapa vakti geldi bu sene yabancı ot oldukça fazla büyük ihtimal 1 hafta sürecek
|
Bakla
1 Eklenti(ler)
Baklalarım çiçeklenmeye başladılar
|
Karpuz
1 Eklenti(ler)
Çekirdelten ekilen karpuzlarım çapa yapılınca neşeleri yerine geldi
|
Faslulye
1 Eklenti(ler)
Dip Çapası yapıldı sırıklar dikildi bolcada sulandı inşallah bu sene bolca ürün alabilirim
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Çelikten üretiğim gül normal rengi kırmızıydı bahçeye dikilinince rengi değişti
|
Patates
1 Eklenti(ler)
Patateslerin dipleri dolduruldu kısa zamanda çiçeklenmeye başlıyacaklar
|
Köpeğim
1 Eklenti(ler)
İsmi fındık çok uysal ve zeki tavuklarıma hiç sesini bile çıkarmıyor ama bahçeye serçe bile yaklaştırmıyor
|
Tavuklarım
1 Eklenti(ler)
Keyfi yerinde tavuklarımın
|
Arılarım
1 Eklenti(ler)
Arılara bakma bahçeye gitim bahçenin kapısını açtığımda kan beynime sıçradı evimin camlarını kırmışlar ve içersini darmaduman etmîşler allaha havale ediyorum
|
Geçmiş olsun
|
Sayın macuroğlu çok geçmiş olsun, bu olaya ben de üzüldüm.
|
Geçmiş olsun .... Malesef kötü insanlar her zaman vardı ve olacak
|
Horoz
1 Eklenti(ler)
Teşşekür ederim 2 gün hırsızın pisliğini temizledim yeni camlar kapılar takıldı buda yeni horozum arkadaşmın hediyesi cok aksi bir horoz ama
|
geçmiş olsun kardeşim..:(
|
Geçmiş olsun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025