![]() |
sayın limon_sever zaten büyük baş hayvanlarımız var ama emek verip yetiştiriyorsun ek gelir olarak değildi zaten güzel yumurta satışlarım vardı ama kısmet değilmiş
|
sayın macuroğlu çok geçmiş olsun tavuklarınıza üzüldüm. bu hastalık illeti yüzünden inanın benimde tavuk hevesim yarıda kaldı.kümes yapıp yapmamakta kararsızım.
|
Bu hastalık bizim burlarda 2 yıldır var benim tavuklara işk defa bulaştı
|
Kanlıbahar
1 Eklenti(ler)
Fidelerin gelişimi çok güzel bu sene saksıda yaptım
|
Kanlıbahar : karnıbahar :D
|
Civcivler
1 Eklenti(ler)
Elimde kalan civcivler sadce bunlar
|
Armut
1 Eklenti(ler)
İlk defa bu sene çiçek açtı
|
Gaz lambası
1 Eklenti(ler)
Daha elektieik tesisatı kurulmadığı için köyde gaz lambası kulanıyoruz gerçekten çok zor elektiriksizlik telefonları komşuda şarj ediyorum :) kabak ekimine başladım hayırlısı sobanın üstündeki çayın tadıda bu arada çok farklı tavsiye ederim
|
Ah macuroğlu ah, o sobanın üstünde pişen çayın tadını bilmezmiyim eskileri hatırlattın şimdi bana, bir zamanlar aynı sobadan bizde de vardı, fırınında da bir tepsi dızmana pişirirsin tamam başka da bir şey istemez çayla ne güzel olurdu.
|
Çiçekler
1 Eklenti(ler)
Balkondaki çiçeklerim :)
|
Sebze bahçesine hazırlık
1 Eklenti(ler)
Damlamalar döşemeye başladım bu sene çok kurak geçecek gibi daha hiç yağmur yamadı otlar yeşeremeden sarardı :(
|
Çiçeklik
1 Eklenti(ler)
Bu sene ilk defa çiçeklik yaptım
|
Civcivlerim
1 Eklenti(ler)
Civcimlerin büyüdü 2 tanede ördek aldım civcivlere sansar gelmemesi için ördekler ile birlikte tutuyorum
|
Ekimler başladı
1 Eklenti(ler)
Nohut fasulye aş kabağı sakız kabak kestane kabağı kara kabak susak kavun mısır acur salata karpuz börülce ekimleri yapıldı
|
Bereketli olsun inşallah
|
sayın macuroğlu
kolay gelsin bereketli olsun kara kabak dedikçe rahmetli dedem geliyor aklıma nur içinde yatsın annemler sütlü pişirirler oda kahvaltıda bile yerdi ah kara kabaklı günler çok güzeldi şimdi ne dede ne kara kabak ne köy kaldı siz çok şanslısınız köklerinizden kopmamışsınız bu arada bizde göçmeniz bende yeni yeni solucan gübresi üretimine başladım tabi iş yerimin deposunda bende bir tarla satın almayı planlıyorum o zaman kara kabak tohumunu solucan gübresiyle takaslarız olurmu güzel kardeşim işlerinde başarılar kolay gelsin |
Alıntı:
|
Erik
1 Eklenti(ler)
Bu sene can eriklerinde meyve tutumu az büyük ihtimale hava şartlarından dolayı kaynaklanıyor
|
Alıntı:
Mağcuroğlu o yönden çok şanslı, çok güzel kara kabakları var fotoğraflarını gördüğümde içim gitti, tohumundan edinsek ekecek yerimiz yok ki :( :( :( Sevgiler selamlar |
Sayın akçabardak ekmeye yeriniz yoksa ben size göndereğim karakabak birde keçi sütüyle yapılan çorba hiçbir şeyle değişmem lezzetini
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak şöyle yapalım nasılsa sen bolca ekeceksin tarlana, kabaklar tam olgunlaşmadan yani daha süt gibiyken benim için bir iki tanesini gözden çıkarıp gönderebilirsen sevinirim, tekrar buradan yazarız, özelinden adresimi de yazarım ama daha çok vakit var, biz onun çorbasını biraz yeşilken yaparız onun için o yüzden daha erken, dediğin gibi keçi sütüyle lezzeti bir başka oluyor. Şimdiden çok teşekkür ederim sana kolay gelsin bol bol ürünler olsun tarlanızda inşallah.Sağlıcakla kalın. |
Kedicik
1 Eklenti(ler)
Bahçemin yeni üyesi biraz yaramaz ve hırçın havvalar yağışlı olduğu için şimdilik evmizde misafir :)
|
Kızımın keyfi yerinde
1 Eklenti(ler)
1 aydır benimle beraber bahçede kim bırakmış sahibî varmı yokmu bîlmiyorum bir ayağı sakat büyük ihtimalle o yüzden atıldı çok sadık bir köpek ben bahçede yokken komşuları yaklaştırmıyormuş
|
Çiçeklerim
1 Eklenti(ler)
Çiçeklik tıka basa doldu çoğunluğu yıldız kökleri zambak sümbül
|
Çiçeklik
1 Eklenti(ler)
Diğer taraftan görünüşü
|
Sevgili macuroğlu, çok şükür sizin oralarda da yağmurlar başlamış sevindim. Emeğin boşa gitmesin, mahsulün bol olsun inşallah.
Kedicik ve kızın çok hoşuma gitti, çok tatlılar. Kızını artık yalnız bırakma, iyi bak ona belli sadık bir dost. Baksana bir de ayağı yaralı imiş. Çiçekliğin de çok hoş olmuş, maşallah!.. Rastgelsin inşallah!.. |
Alıntı:
Dost kokusunu aldımı bir daha unutmaz. Ona iyi bak gerçek dost'u bulmuşsun.. |
Yağmurun bereketi
1 Eklenti(ler)
Papatyalar gelincikler kendilerini gösterdîler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025