![]() |
1 Eklenti(ler)
Bugunki hasılat
|
macuroğlu son resimler yine harika ...
|
Maşallah maşallah sevgili macuroğlu emek verilmiş hasılatlara ben bayılırım, çok hoşuma gider. Bereketin bol olsun inşallah...
|
Sayın macuroğlu kardeşim;
yeni sezonunda, yeni başlangıcında hayırlı olsun. İnşallah bizde birgün bu kararı verebiliriz ve bu ürkütücü şehri terkederiz. |
teşekürler sayın zeyve inşallah bizede allah nasip eder
|
patates ekimlerine başladık tabledeki çimlerim uyanmaya başladılar tek tük
|
macuroğlu bizde dün patates ektik
sabah nette bir yazı okudum gözleri uyanmış olmalı diyordu. Bizimki tohumluk patatesti ve gözleri uyanmamıştı acaba yanlış mı yaptık? |
sayın Nilferce sorun olacağını sanmıyorum bizmkinlerde çoğu uyanmamıştı
|
zambaklar
1 Eklenti(ler)
babanemin zambakları yıllardır bu cam kenarındalar şubat ayında açmaya başlayıp mayısta çiçekleri bitiyor ama çok güzeller
|
Tavuklar
1 Eklenti(ler)
Benim kızların keyfi yerinde bugün
|
Yumurtalar
1 Eklenti(ler)
Maşşallahları var
|
Yaramazlar
1 Eklenti(ler)
Bunlarda yaramaz tavuklarım her yeri karıştıyorlar inekler sabah çıkar çıkmaz damdalar
|
Et tavuklarım
1 Eklenti(ler)
5 kg yaklaştılar
|
hepside çok güzel keşke biraz daha vaktim olsa da bende yapa bilsem hayvancılık
|
Horozum
1 Eklenti(ler)
Horoz hastalandı artık ötmüyor yem yemeyide kesti
|
Çilek ve patates
1 Eklenti(ler)
Yarın patates ve çilek ekimine gideceğiz horozum da öldü :(
|
Patatesler buruşuk neden ? Biz genelde böylelerini ekmiyoruz.Bende ekmek istiyorum ama kösnüden dolayı bulaşmıyorum :( Eskiden patates ekerken ocaklara odun külü korlardı çürümesin diye.
|
Patatesin ekilirken çücüklerini koparmanız gerekiyor buruşukluğu önemli değil
|
Cücüklerini neden koparıyorsunuz? Onlar zaten gözlerden süren sürgünler. Buruşmalarının nedeni o gözlerin sürüp yumrudaki besini tüketmeleri nedeniyle oluyor. Ben de geçen sene ektiğim patateslerden ayırmıştım. Sizinkiler gibi cücük çıkarıp büzüşmüşlerdi. Cücükleri koparmadan diktim yaklaşık 1 karış oldular.
Tavuklar için Pfizer firmasının bir ilacını almıştım eczaneden. Tavuğumuz hastaydı, yürüyemiyordu. İlacı verince iyileşti diğerlerine de bulaşmadı kayıp olmadı şükür. Evdekiler paketi atmadılarsa size ismini de veririm. Küçük bir poşette toz bir ilaçtı. |
Civcivlerim
1 Eklenti(ler)
Anneleri hasta olduğu için ayırmak zorunda kaldım daha 13 günlükler havva soğuk olduğu için salonda misafir ediyorum :)
|
Özel civciv
1 Eklenti(ler)
Buda benim özel civcivim adı asi annesi et tavuğu babası köy horozu sonuç ortada :) çok hırçık olduğu için kardeşlerinden ayırdım sürekli yaramazlık peşinde ve saldırgan
|
Alıntı:
|
Sayın resimsel kütahya satan yerler çok ben kendim üretiyorum kuluçkaya yatırdığım köy tavukları ve hindinin altında et tavuğu yumurtaları var
|
Bahçem
1 Eklenti(ler)
Bahçeme yukardan bakış
|
Patates
1 Eklenti(ler)
Bugün fazla kalan patates tohumlarını bahçeye ektik biraz uzun sürdü köyde 2 dönüm patates ve soğan var birazda bahçede oldu :)
|
Erik
1 Eklenti(ler)
Bu erik ağacı geçen sene yıldırıma maruz kalmıştı ölmüş sanıp üzülmüştüm ama beni şaşırtı her yeri çiçek çok mutlu oldum 5 tanede kuluçkada tavuğum oldu inşallah yumurtaların hepsi çıkar
|
Son durum
1 Eklenti(ler)
Yağmur yağmadan önce fidanlar ilaçlandı tavuklarımın çoğu öldü bizim köy ve çevre köylerde hastalık varmış ne ilaç kulandıysak fayda etmedi ve ölümler hala devam ediyor 30 kadar tavuğum öldü
|
Sayın macuroğlu tavukların ölmelerine ben de üzüldüm, yazık oldu onca tavuğa tüh. İnşallah en kısa zamanda yine bir sürü civcilerin olur.
|
Alıntı:
|
Merhaba, merhaba sevgili macuroğlu negüzel bukadar genç yaşta doğayı, toprağı bu kadar sevmen, bukdar çalışman tüm sayfanı tek, tek inceledim seni çok tebrik ediyorum çok marifetlisin, inşallah bende bahçemi seninki yemyeşil yapmayı başarabilirim sana işlerinde kolaylıklar diliyorum, bundan sonraki resimlerini buyük bir merakla bekliycem.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025