![]() |
sayın nilüferce gerçekten haklısınız bir alışmışlık direnişten ağır basıyor aç kalcağımıza değil ama kendi ürününün tadı başka en ufak örrnekle sera domaatesi nekadar doğal olsada kaliteli olsada benim buruşuk domatesim tadı onunkinin yanında kıyaslanmaz bile :p
|
Afiyet olsun.. patates ekiminize takıldım verimi artırmak için sırasıyla hangi işlemleri yapıyorsunuz acaba ekimi gübrelemesi vs.. saygılarımla
|
biz patatesi ekerken üstünde cücük varsa koparırız toprakta kendi çıkarması daha etkili oluyor birde çiçek açanakadar sularız
|
hım bizde sürgünleriyle ekerdik demekki koparmak gerekiyormuş sürgünleri bu sene öyle deneyeyim teşekkür ederim
|
bu arada çok özel bir yöntemle dev bal kabağı yetiştireceğim inşşalah önümüzdeki sezon iddalıyım :)
|
1 Eklenti(ler)
Buda yeni gelen kabak çok verimli bir çeşit bu sene bir tanıdıkta gördüm 1 kök kabakta 8 ile 10 arası kabak oluyor
|
Mağcuroğlu kardeşim sayfalarını baştan sona kadar izledim, bu genç yaşta bu kadar büyük bir yükün altına girmeniz, böyle çalışkan, azimli ve başarılı olmak herkese nasip olmaz, seni tebrik ediyorum.
Allah ta emeklerinin karşılığını mutlaka sana en iyi şekilde geri verecektir, en çok ta çeşit çeşit kabaklar dikkatimi çekti, hepsi de çok değişik ve güzeller, en son da ki kabak ta çok değişik ve çok güzel bir görünümü var. Tohum Takasta paylaşmayı düşünürseniz eğer sevinirim, sana başarılar dilerim. |
Evet seneye tohum takası yapacağım sayın akçabardar çok teşekür ederim :)
|
Sebze tohumları
1 Eklenti(ler)
Tohum toplaya hızla devam :)
|
Bahçenin son hali
1 Eklenti(ler)
Çok iş var yaplacak çok
|
Kolay gelsin Macuroğlu kardeşim, yaptıkların yapacaklarının göstergesi çok beğendim ellerinize sağlık.
|
Malzemeler tamam :)
1 Eklenti(ler)
Eksikler tamamlandı yeni su motru soba el arabası vesayre :)
|
Bu nasıl bir soğuk
1 Eklenti(ler)
Soğuktan çiçekler donmuş
|
Havva nekadar soğuk olsada yarın bahçeye gideceği çok iş var yabani otlar yolunacak çatı onarılacak soba kurulacak kümes tamir edilecek sebze tableleri açılacak hangi birini yetiştireceğim :(
|
Sevgili macuroğlu belli ki çok iş var çok... Sıraya koyup başlamak gerek... Rastgelsin inşallah.
Ben şimdiye kadar çiçeğin bu şekilde donmuş olduğunu hiç görmedim... İlk kez görüyorum. |
Yaşlarımız yakın macuroğlu, yaptığın işler harika hele bizim gibi gençleri görünce yaşıtlarımdan daha çok umutlanıyorum :) (şimdilik kendime sayfa açmayı düşünmüyorum ama) Kendimede benzetiyorum :)
Kolaylar gelsin. |
Sevgili Lazuti, biz ablalar, teyzeler, abiler, amcalar sizleri gördükçe çok daha umutlanıyoruz. Yolunuz açık, canlarınız sağolsun inşallah... Aklınıza, yüreğinize sağlık... Rastgelsin inşallah.
|
Sevgili Yeni Gine nin dediği gibi siz gençler bize umut veriyorsunuz. Bu genç yaşınızda ne güzel şeyler yapmışşınız tebrik ederim.
Bu şevk ve heyecan sizin daha çok güzel şeyler yapmanızı sağlayacak eminim. Destekçinizim. Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var. Kolay gelsin. |
Bahçeden bir gün
1 Eklenti(ler)
Yabançı ot temizliği biti ama bende bitim :)
|
1 Eklenti(ler)
Ve hepsi yakıldı
|
1 Eklenti(ler)
Damlama borularıda hazır
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene bahçemde her yeri ekeceğim 2500 metrekare sadece sebzelik yer var yetmez ize fidanların aralarınıda kulanacağım :) bu
|
Aysis yenigine ve lazuti çok teşekür ederim evet 21 yaşındayım ve kendimi bilğiğim bileli toprakla hayvanlarla uğraşıyorum alışmışlık direnişten ağır basıyor nekadar zorlansamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum
|
Hayırlı olsun, benim ekilecek parça parça 10 dönüme yakın yerim var ama yapamadığım için şuan çayır :( Bereketli olsun
|
Yabancı ot temizliği başarı ile tamamlanmış maşallah; ellerine sağlık sevgili macuroğlu.
Bundan sonrası da rastgelsin inşallah!.. |
Yer fıstığı
1 Eklenti(ler)
Bu sene fıstık tohumlarını arkaş verdi saksıya deneme yaptım bende
|
4 ssene önceki bahçem
5 Eklenti(ler)
ozaman köyde yaşıyorduk ve bahçemizin ucu bucağı görünmezdi ne günlerdi bu fotoğrafların kaybetmiştim sabah fotoğrafmakinasında buldum çok sevindim ne günlemiş be :D
|
devam
4 Eklenti(ler)
ne günlerdi daha damlamayı keşvedememiştik :p karık usulü ulama yaporduk
|
devam
4 Eklenti(ler)
son buzamız hayvanları satmadan önceki elime doğan son hayvan :(
|
1 Eklenti(ler)
:p en sevdiğim çiçek
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025