![]() |
Ördek
1 Eklenti(ler)
Sansar ördeklerin yumurtalarını yedi garibim kedilere annelik yapıyor kedileri benden bile kıskanır oldu süt veriknen bana saldıryor :)
|
Bahçemin son hali
1 Eklenti(ler)
Domatesler kendilerini göstermye başladı
|
Zambak
1 Eklenti(ler)
Rengi çok güzel ama adını çinsini bilmiyorum
|
Yazııık üzüldüm ördeğin yumurtalarına ya, ama diğer taraftan kedilere annelik etmesi de çok ilginç, peki kedilerin annelerine ne oldu, çok merak ettim.
Sayın macuroğlu o minicik kedi ördek ve tavuk çok şirinler, ne güzel biribirilerine sahip çıkıyorlar, çok tatlılar. Pembe liliumun da çok güzelmiş. |
..
Alıntı:
|
Harman
1 Eklenti(ler)
Nekadar güzel oluyo oruç oruç harman :)
|
Yumurta
1 Eklenti(ler)
Bugünkü hasılat baya iyi çalışmış ördekle tavuklar
|
Sarı kabak
1 Eklenti(ler)
Yeni yeni meyve tutmaya başladılar
|
Kara kabak
1 Eklenti(ler)
Bu sene yağmurlardan dolayı ekim geç kaldı şimdi normalde 1 kg fazla olmadı gerkiyo ağelığı ama benimkimler yumrukkadar
|
:) Ördek ve tavuklara maşallah!.. Mahsulleri bol olsun inşallah!.. Çok güzeller çok.
|
Salatalık
1 Eklenti(ler)
Salatalıklarının son hali
|
Çocukken görmüştüm bu kabaklardan
Alıntı:
|
..
Alıntı:
|
Domates
1 Eklenti(ler)
Pembe oturak domateslerim son hali çiçekteler meyve tutmaya hazırlanıyorlar
|
Bu biberin hasat zamanindaki resmi elinizde var mi? Meyve resmini ekleyebilir misiniz? Olgunlukta rengi sari-acik yesil ve tadi az acili mi?
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Tesekkurler. Acik sari olan, Denizli'nin Kale Biberi ile ayni midir?
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mercimek
1 Eklenti(ler)
Mercimekler yolundu 2 gün kuruduktan sonra dövülecek teneleri ayrılacak
|
Kabak
1 Eklenti(ler)
Son hali satışı çıkarılacaklar artık
|
Kabak
1 Eklenti(ler)
Buda kara yemek kabağı diğerine göre daha lezzetli
|
Alıntı:
Allah işlerinizde kolaylık versin, mahsulunuz bereketli olsun. |
Köpeğim
1 Eklenti(ler)
6 tane oğlu oldu hepside sağlıklı bugün kabak hasadı yaptım ilk posta 50 kg kabak verdim inşallah bereketli bir hasat olur iş yoğunluğundan sadce bu fotoyu çekebildim
|
Sayın macuroglu,
Belki adınızın anlamını paylaşmışsınızdır fakat ben göremedim. Muhacır mısınız acaba :-) |
Alıntı:
|
Sayın macuroğlu,
Çalışmalarınız için sizi kutluyorum. Ben de ördek besliyorum. Ördeklerinize yem olarak ne veriyorsunuz ve ördekler ne zaman yumurtlamaya başlıyorlar ? Ayrıca ördeklerin dişi veya erkek olduğunu nasıl ayırt ediyorsunuz ? Çalışmalarınızda kolaylıklar ve bereketli günler dilerim. |
Alıntı:
Bahçenizi hayranlıkla izliyorum, hepsi birbirinden güzel maaşallah, ellerinize, emeğinize sağlık... Bir şey sormak isterim af buyrun; bu salatalıklar hazır fide mi? yoksa kendiniz tohumdan mı? yetiştirdiniz? Ayrıca gördüğüm kadarıyla yerde tarlada yetiştiriyorsunuz. Acaba bu salatalıklarda budama yapıyor musunuz? Bol hasadlar olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tavuklar için ilacın adını verebilir misiniz? rica etsem. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025