![]() |
Uzun zamandan sonra
1 Eklenti(ler)
Uzun zamandır sağlık sorunlarından iş yoğunluğundan ziyaret edemedim tohum takasınada giremediğim için özür dilerim bu yıl Kütahya bir ilki gerçekleşmiyoruz tarım ve valiliğin desteği ile 20 dönümlük çilek bahçesi kurduk inşallah güzel verim alacağız
|
Keçi
1 Eklenti(ler)
Çifliğimin yeni sakini
|
Ördek
1 Eklenti(ler)
Bahar bereketli geldi ördekler yavru çıkardı tavuk ile kazda yatıyor daha şuan 2 keçim oğlakladı 2 tane daha gebe var
|
maşallah...çiftliğin bereketli olsun kardeşim.
|
Çilek
1 Eklenti(ler)
Bu sene yağmur uzun süre yağmasından dolayı çok fazla ot gelişti pamuk bile çapadan bıktı artık :)
|
Keçi
1 Eklenti(ler)
Bizim kızların keyfi yerinde papatya ile kekikten bol ot yok sütler bile kekik kokuyor
|
Oğlak
1 Eklenti(ler)
Ikizler en son doğanlar daha yeni yeni ot yemeye başladılar
|
Maşallah aynı yaşlardayız bende bu sene başlıyorum :)
Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Arı
1 Eklenti(ler)
Bu seneki oğular için kovan yapımına başladık bahçede otların boyları bnim boyumu geçti 1 aydır hiç toprak kurumadı çileklerin durumunda güzel 15 güne inşallah hasata başlıyacağız
|
Çilek
1 Eklenti(ler)
Hasada başladık inşallah bereketli olur
|
Çilek
1 Eklenti(ler)
Yağmurların okadar çok faydası olduki daha hiç böyle yağmurlu yaz geçirmemîştik
|
:) Çok güzeel, keçiler, oğlaklar, ördekler maşallah maşallah. Hele keçilerin bol bol kekik yemeleri harika. Yeni kovanlarınız hayrlı ve bool ballı olsun inşallah. Bu yaz bugüne kadar yağmur bereketi maşallah herkesi mutlu etti, çok şükür. Emeklerinize sağlık, rastgelsin inşallah.
|
Bereketli olsun, emeklerin karşılık bulması dileğiyle..
|
Günlük işler
1 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim :) Yağmurlardan dolayı otların boyu bnim boyumu geçti çapada olmayınca tırpan soktuk otlar temizlendikçe benim için rahatlıyor :) çileklerin tiğek leri kesimide devam
|
Horoz
1 Eklenti(ler)
Daha yeni horoz olmaya başladı seneye damızlık kalacak içleride en irisi bu ve gözleri daha parlak
|
hemşehrim senin çiftlik bölcekde mi?
|
Alıntı:
|
Arı
1 Eklenti(ler)
Sıcakcaklar başlarda oğul çıkmazmı 3 gündür sadece arılarla ilgileniyorum tavuklara pek zaman ayıramadağım ün köpek kümese girmiş 16 civcivi yemiş annelerinde halla civcivleri arıyor
|
Çikek
1 Eklenti(ler)
Bu günlerde Havva oldukça açık hasat hızlı bi şekilde devam ediyor güneş keskin olduğu için aynı fideyi günde 2 kez hasat yapıyoruz
|
Çilek
1 Eklenti(ler)
Bunlarda ayıklanmış çilekler pazara gitmeyi bekliyorlar
|
bu sene çilek iyi para etti. pazarda da pek yok.. :)
|
Tavuk
1 Eklenti(ler)
Tavukların sıcaktan dolayıyumurtadan kesildiğîni düşünüyordum 1 haftadır meğer samanlıkta kendilerine gizli yer yapmışlar :) aşırı sıcaklardan dolayı günde iki sefer bahçe suluyoruz yinede yetersiz geliyor
|
Bal
1 Eklenti(ler)
Ufak ufak bal hasatına başkadık
|
Çikek
1 Eklenti(ler)
Yağmurda bile çilek toplamaya devam :( yoksa çürüyorlar 6 gündür her gün yağmur yağdı
|
Ayçiçeği
1 Eklenti(ler)
Ayçiçeklerim çiçeklerini açtı boyları 3 metreyi bulanlar var :)
|
İyi hasatlar macuroğlu kardeşim, çilekler çok güzel görünüyorlar, bereketi bol olsun iyi kazançlar dilerim.
|
Kabak
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sıradan işler
1 Eklenti(ler)
Bu sıralar bahçe verimi son demlerini yaşıyor ve kış hazırlıkları başladı armutlar toplanıyor pekmez olmak için hazırlanıyorlar çilekler toplanıyor bakımları yapılıyor arılar kışa hazırlanyor bu kadar işin arasında bide ikizlerinizi oldu
|
Çilek
1 Eklenti(ler)
Bunlarda bize kalan kışlıklar reçel olacaklar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025