![]() |
2 Eklenti(ler)
Yine arabanın hali.. Benimle seralarda koşuşturan minik kızım, arka koltukta yorgunluktan uyuyakaldı. Resimde çocuk koltuğunda uyuyor :)))
Eklenti 208051 Eklenti 208052 |
2 Eklenti(ler)
Sardunyalarım.. Daha almam lazım :)) Sevgili Gilanın kulakları çınlasın :)
Eklenti 208053 Eklenti 208054 |
4 Eklenti(ler)
Taş çiçeklik rengarenk, sümbüller, laleler, nergisler, bahçenin heryerinde bir sümbül kokusu :))
Eklenti 208055 Eklenti 208056 Eklenti 208057 Eklenti 208058 |
5 Eklenti(ler)
Saksılar da artık bahçeye çıktı. Girişteki camlı bölme boşalınca garip oldum. Bizim o ayakkabılarımızı bile zar-zor çıkardığımız yer meğerse ne büyükmüş :))
Sırasıyla Frezya, İxia, Gala ve Zambaklar Eklenti 208064 Eklenti 208065 Eklenti 208066 Eklenti 208067 Eklenti 208068 |
Sevgili nurguldk,yine nevar ne yok almısın hayırlı olsun.
|
Sevgili nurgül ne güzel resimler,sümbüller laleler hele hele sardunyalar çok güzeller.
Doldurmuşsunuz yine arabayı. Onlar bide yerine yerleştimi ne güzel olur bahçeniz. |
3 Eklenti(ler)
Duvar diplerine sırayla diktiğim ortancaların soğuktan yaprakları yanmıştı. Artık korkum geçti, hepsi sürgün vermiş çok mutlu oldum :)
Saksıdaki de geçen seneki, değişik bir tür ortanca, mavi, sadece kenarları açanlardan, :) Türünü bilmiyorum.. Eklenti 208075 Eklenti 208076 Eklenti 208077 |
2 Eklenti(ler)
Mandavil gelen geçeni başına topluyor güzelliğiyle.. Sitede o kadar ilgi çekti ki geceleri içeri alıyorum başına birşey gelmesin diye :D
Eklenti 208078 Eklenti 208079 |
3 Eklenti(ler)
İşte huzurlarınızda haftasonu seralarda beni en çok mutlu eden şey;
Campanula (maviş), mavi-beyaz alacalı ve katmerli beyaz :D İnsan daha ne ister :D Eklenti 208080 Eklenti 208081 Eklenti 208082 |
1 Eklenti(ler)
keşke herşey çiçekler kadar güzel olsa......
|
1 Eklenti(ler)
Bunda da cemonun kulakları çınlasın. Sukulentlere de bulaştırdı beni. Onsuz çıkamıyorum seralardan ;)
Eklenti 208084 |
Ama haksızlık bu,
pazar günü bende karşıyakadaydım yoktu maviş çiçeği,nerden aldınız bunu ya, |
Handan o benim kızım olsun :) 4,5 yaşında daha ama seralarda ben bi çiçeğe saldırıyorum, o bir çiçeğe :)
Sevim Hanım, bakıyorum sitede herkes aynı :) Çiçekçilerden çıkamıyorum. Haftasonu çiçek alırken, son demlerimde artık, cebimdeki paranın bittiğini bildiğim halde, kasaya bunu da koy, şunu da koy diye annemi de bitirerek çıktım Karşıyakadan :( Valla sonumuz hayır olsun:D |
1 Eklenti(ler)
Kaya bahçesinde bir bölümü krizantem yapmaya karar verdim. Ve bunu alarak ilk adımı attım. :D
Eklenti 208085 |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bunun adını unuttum 3 farklı rengini aldım kaya bahçesi için, (Phlox'muş)
Aubrieta buldum sonunda 1 koca kasa aldım ama yetmedi. Tohumdan yaptıklarım da var gerçi. Ve bodur güller. Bu somon rengine bayıldım. Eklenti 208087 Eklenti 208088 Eklenti 208089 |
1 Eklenti(ler)
Bunu annemin komşusu verdi. 2 kök, uzun ağaç gibi. Dibinden sürekli sürgün verirmiş. Çok güzel çiçekleri var. Bilen var mı ??
Eklenti 208090 |
3 Eklenti(ler)
Kaya bahçesinden saxifragalar, ne muhteşem çiçeleri var. Ne kadar zarif duruyor olsalar da o incecik saplarının üzerinde çok güçlü çiçekler;
Eklenti 208092 Eklenti 208093 Eklenti 208094 |
Alıntı:
Hepsini güle güle büyütün. :) Hafta sonu hem siz, hem handan hanım hem de ben Karşıyaka'daydık demek ki. Belki de birbirimizin yanından geçtik gittik. :) |
5 Eklenti(ler)
Kaya bahçesinden sukulentler, inşallah yayılacaklar da ben göreceğim :)
Eklenti 208095 Eklenti 208096 Eklenti 208097 Eklenti 208098 Eklenti 208099 |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
İnşallah uygun mekan ve zaman olursa toplantıya katılıp tanışmayı çok isterim.
|
Handan,
Arada kaçırmışım :) Karşıyaka'da Uzman'dan aldım. Karşıyakada değişik türler bulmak için içerdeki seraları dip bucak dolaşmak gerekiyor. Kapıya hep aynı şeyleri koyuyorlar. |
Sevgili nurguldk, yeni bitkilerinizi güle güle büyütün, hepsi çok güzeller. Sedumlar, Ankara'da, kışın? Sizinkiler yaşarsa, ben de hepsini bahçeye aktaracağım. Saksılardan ev halkı rahatsız da.:(
|
Alıntı:
|
Her çeşit sedum almışsınız, ne kadar güzeller. :)
Ben bu kaya bahçesinin oturmuş halini çoook merak ediyorum, tabloluk olacak. Phlox da var mı? Bu arada sevgili SDurul, sedumların tamamına yakını -30 gibi derecelere kadar dayanır. :) Benim bahçemde 2 senedir var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025