![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da , bahçemi onurlandıralı daha 2 hafta oldu
Eklenti 214993 |
Off bu atlasın çiçekleri açmış halini de görmek gerek maşallah ne kadar çok tomurcuk yapmış süper:)
|
Alıntı:
Haklısınız çaylar mayısta toplanmaya başlanır.Hatta ben nisan ayında toplandığını bilirim.Ama bu sene havalar çok soğuk olduğundan hala başlamadı ama birkaçgüne başlanır.Clamatisi 2009 yılında netten ismarlamıştım.Geçenlerde ben de baktım değişik çeşitleri belki var diye ama hiçbirini göremedim.Bu sarmaşığı ben de çok seviyorum.Çiçekleride harika Resimde pek iyi çıkmadı.Göründüğünden daha büyük çiçekleri var. Mavişi tohumdan değil. Yengemden dal olarak almıştım.Sonra bende iki saksı olarak çoğalttım İyi günler diliyorum |
Alıntı:
Çok ilgimi çetki ama Teşekkür ederim |
Alıntı:
Teşekkür ederim Kısmet olursa açmış halinide görürüz inşanlah Selamlar Sevgiler |
Garaj'ın üstü çok güzel olmuş :))
Hangi sarmaşıktan sardırdınız ? |
Oohhh misler gibi kokladım çay filizlerini. Hele o portakal çiçekleri. Ciğerlerime kadar soludum sanki. Bu arada atlasada bayıldım yanındaki echeveria saksısıda ne güzelmiş dolu dolu:)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çiçek açınca daha güzel olacak.Şu ana kadar iyi ama inşanlah hastalık kapmaz. Şu sarmaşıktan Eklenti 215085 |
Sevgili cetasule, atlasınızın yaprak formu değişikmiş. Çiçeğini açtığında da görmek isterim.
Üstteki mesajdaki sarmaşık gül sanırım. Ne güzel gelişmiş tüm garajın üstünü kaplamış. Ayrıca çay bahçelerine ve göz alabildiğince olan yeşile hayran kaldım. Sağlıkla keyfini sürmeniz dileklerimle... |
Alıntı:
O çaylarrr sizin içindi :))).Gelinde karşılıklı bir çay içeriz.Portakal çiçeğinden reçel yapılıyormuş bilmiyordum,öğrenmiş oldum.Yöresel galiba.Netten baktım nasıl yapıldığına.Ben limon çiçeğinden yapmayı düşünüyorum.Berrin hanıma teşekkür ediyorum. Atlasın çiçeğini ben de çok severim.Şahane çiçekleri var.Çok zahmetsiz bir çiçek.Karda kışta bahçede ne su ister ne gübre.Echeveria da aynı şekilde. |
Alıntı:
Evet sarmaşık gül ama özellikle bu sene gelişimi çok güzel görünüyor.Hepsi birden çiçek açınca çiçek bahçesi gibi olacak. ****** atlas da çiçeklerini açınca hep birlikte seyrederiz . Çok teşekkür ederim.Ben de bahçemin yanısıra, sizlerin bahçesini gezerken çok keyif alıyorum.Çok güzel uğraşılar. Mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim |
Afiyet şeker olsun çaylar. Babaannem mayıs sürgününden topladığında çok az bir miktar kendine ayırır evde çay yapardı onu hatırladım nur içinde yatsın. Oldukça zahmetliydi çay yapmak ama hem fabrikadan aldığımız özel üretim çay hem de babaannemin yaptığı gerçek tiryaki çaylarıydı unutulacak gibi değil içimleri, tadı.:)
Dört gözle atlasın çiçek açmasını bekliyorum çiçek oluşumları var yanlarda. Portakal çiçeği reçelini bende merak ettim artık ya berrin hanımdan ya da sizin yaptıklarınızdan tadına bakarız böyle merakta bırakmak olmaz;) |
Sevgili cetasule çok güzel bahçeniz şenlenmiş atlasın çiçeklerini bende merak ettim sarmaşık çok güzel elinize saglık
|
Alıntı:
Öyle konulara değiniyorsunuz ki ey gidi günler denecek cinsten :))) Benim de rahmetli dedem yapardı o çaydan.Ölülerimize allah rahmet eylesin. Atlasın açmış halini kısmet olursa görürüz.Herşeye rağmen fani bir dünyada yaşıyoruz işte ondan ötesi yok.Neyse bu konulara takılıpta pirim vermemek lazım :D Limon çiçeğinin reçelini yaptığımda hep beraber yiyeceğiz.Tadını ben de merak ediyorum Ama çiçekler henüz o aşamaya gelmedi. Sevgilerimle |
Alıntı:
Hoş geldiniz. Çiçekler kadar güzel günleriniz olsun inşanlah |
Ben o atlası gece gece bahçeye giripte saksısı ile kaldırıp götürmez miyim sevgili Cetasule :)))) Hemen bir mavi boncuk takınız,benim bile sanaldan gözüm kaldı diyebilirim.Gören ne yapmaz.Esinlendim şimdi bir şarkı vardı(Seven ne yapmaz....) çardak güllerin harika ,harika açmış bendede pembesi var ama açamadı daha.Çok zevklisin cetasule daha ne diyeyim arkadaşım. Ellerine sağlık.Selamlar sevgiler sana.
|
:D:D Şimdi berrin hanımcığım sizin mesajınızdan sonra bir ah da ben çekiyormuşum. Yandınız sevgili cetasule.:D Bahçeniz fena takipte;)
|
Alıntı:
:D:D:D:D Bir gelin benim bahçeme , ben size el koyacağım :D Yolunuz şaşsada bize doğru gelseniz nerdeee Çardak güller benimde henüz açmadı.O açan hali geçen seneden.Sarmaşığın cinsini belirtmek için koydum o resmi.Bu sene daha güzel olacak çünkü çok daha fazla yayılmış durumda çatıyı tamamen kapladı. Siz çok mütevazi davranıyorsunuz.Ben sizin bahçenizi gördüğümde zevkinize de hayran kaldım,size gelemem kesinlikle.İmkanlarım ölçüsünde, yaşadığım her anı renklendirmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.Sağlıklı mutlu günler dilerim |
Alıntı:
Sizler başım üstüne Kendinize iyi bakın Herşey gönlünüzce olsun inşanlah |
3 Eklenti(ler)
Hiç bu kadar yükseğe tırmanan mor salkım gördünüzmü acaba
Ben hiç görmedim. Bu mor salkım mahallemizin orta yerinde.Şu an oturulmıyan bir evin bahçesinde Sizlerle paylaşmak istedim Eklenti 216033 Eklenti 216034 Eklenti 216035 |
Eminim bütün mahalleyi mis kokusuyla sarmıştır. ;)
|
Ben gördüm. Yol kenarında bir ağaçta. Tabi ağaç bu kadar heybetlimiydi bilemiyeceğim. Ama nasıl güzel bir görüntüsü vardı. Tıpkı iki aşık. Sımsıkı sarılmışlar kucaklaşmışlar gibi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçekler dökülünce bir özelliği kalmıyor fakat şu anki görüntü harika |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025