![]() |
Alıntı:
Allah sağlıktan ,güzellikten cümlemizi ayırmasın inşanlah. Selamlar |
Alıntı:
Yağmurdan sonra arada güneş açınca,bitki örtüsü sankı altına bulanmış gibi her taraf.İnsanın gözü kamaşıyor veya ben öyle görüyorum :D Böyle giderse kar manzarasını ziyadesiyle seyredeceğiz gibi :) Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
İnşanlah diyelim Allah nasip etsin.Buyrun bekleriz. Benim çektiklerim deniz sahili kısmı.Mahallemizden görüntüler.Yüksek kesimlerin görüntüsünün seyrine doyum olmaz.Bir köşeye oturup şöyle bir etrafa bakmak bile insanı alıp içine çekiyor.Tabi farkında olan için. Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Bahçemdeki kasımpat ailesinin yeni fertleri
Eklenti 256520 |
Maşallah çok güzeller bayıldım ;)
|
Sevgili Cetasule,yine o güzel sonbahar ağaçlarıyla yıktın ortalığı...harika görüntüler ellerine sağlık....kasımpatlarına bayıldım..çok keyifliler...Artık karlı manzaralar bekliyoruz....Fotoğraf makinanını elinden düşürme sakın..:))) Sağolasın güzel görüntüler için....Sevgiler .....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın cetasule; Çok şanlısınız. Sonbahar görüntülü yemyeşil manzara offf dedirten cinsten. Hayran olmamak mümkün değil...
Kasımpatılar gerçekten de bu mevsimde en güzel çiçekler. Hele dolu dolu açtı mı izlemeye doyum olmuyor. Sağlıcakla keyfini sürmenizi dilerim... |
Sevgili cetasule sonbahar görüntüleri muhteşem elinize sağlık. Adeta renk çümbüşü var böyle güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
|
Alıntı:
Beğeninize teşekkürler.Kasımpatlar bir harika :D Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
İstanbula ,Rizeden hoşgeldiniz diyim :)) Kaldığınız yerden devam edeceğinizi düşünüyorum ve paylaşacağınız şeyleri merakla bekliyorum.Şimdi kış diyeceksiniz ama ,tasarladığınız birşeyler vardır mutlaka :D Beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Selamlar Sevgiler |
Sevgili cetasule yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
|
Sevgili cetasule yeni yılınızı kutlarım,Yeni sene sağlık mutluluk ve bol çiçekli bahçeler getirsin inşaallah...sevgi ve selamlar..:)
|
Sevgili cetasula, Bu cennet gibi çiçeklere dolu bahçenizde, sağlıkla mutlulukla yeni bir sene geçirmeniz dileğiyle..
|
Yeni yılda bütün isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle sağlık ve mutluluklar.
|
mutlu yıllar cetasule
|
Mutlu yıllar cetasule.
|
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.Kusura bakmayın ben yeni görüyorum mesajlarınızı.Yeni seneye kendimle birebir olmasada ,beni çok etkileyen olaylar yaşadığım için bilgisayar ortamından epey uzak kaldım.Şu sıralar bahçemden uzaktayım.İstabulda ev açmak zorunda kaldım ne zaman giderim bilemiyorum.Herşeyde bir hayır var diye düşünüyorum.
Hayatta iyiliğe dair güzelliğe dair ne varsa onları yaşamanızı dilerim. Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Berrin hanımın fotoğraf isteğine ben de katılıyorum sevgili cetasule. Özlem giderelim güzel fotoğraflarınızda, sevgiler:) |
Sn. cesatule,
Herşeyin hayırlısı, umarım gelecek size güzel şeyler getirecek. |
Sevgili cetassule, Herkes hayatında zor anlar yaşamıştır eminim, Önemli olan güçlü olup o zor anların üstesinden gelebilmek. 2 sene önce ailecek hayatımızın en zor anlarını yaşadık,
Ençok da ben etkilendim. Sizin dediğiniz gibi Herşeyde bir hayır var deyip kendimi toparladım. Dilerim herşey istediğin gibi olur. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim.Yaşamınızın her anını en güzel haliyle yaşamanızı dilerim.
Selamlar Sevgiler Saygılar.... |
Tebrik,
Merhaba;
Bahçenizin her sayfasını büyük bir titizlikle gezindim. Gerçekten yöremizden güzel örnekler sundun. Yaptığınız çalışmalarda büyük bir emek olduğunu gördüm. Sağlıcakla.... Kamelya Vadisi |
Degerli hemşerim sizleri yürekten ebrık ederım
ben yalovaya yerleşmiş Ardeşenliyim bu güzellıklerı büyütürken nasıl bir bitki besleme yaptınız nelerle destekledınız acaba... |
tespit
Alıntı:
|
haklısınız bölgenın ortamı yetıyor
bitkiler için ayrıca özel bır besleme yapılmış olmalı dıye düşünüyorum |
Sayın kamelya vadisi
Sayın Safranlı güzel cümleler için çok teşekkürler. Kamelya vadisinin yorumuna katılıyorum. Yalovayı bilirim çok güzel bir yer.Ordaki süs bitkilerine bakınca bizdeki devede kulak misali kalır.Yinede çok sağolun. Mutluluk dolu günler dilerim. Selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025