agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   cetasule /Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/21269.htm)

mandalinci 24-07-2011 05:00

Sn cesatule,

İnşallah ben de bahçemi sizin ki gibi renkli ve bakımlı yapabilirim, ellerinize sağlık. Kına çiçeğini ben nakıl (ne demekse) diye bilirdim. Lilyumların kokusu çok güzel oluyor, glayölleri hep beğenmişimdir.

Bahçemi yapmaya başlarken hep sizlerden fikir almak isterim.

İyi günler dilerim, kolay gelsin.

cetasule 24-07-2011 08:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 839936)
Sn. Cetasule Güngör hanım olacaktı:)

Çok pardon :)
Detaylara bakmadan, güngör isminde tanıdığım bir bey var.Bir anda bey diye düşünmüşüm.

Güngör Hanım selam ve sevgiler

cetasule 24-07-2011 08:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 839936)
Sn. Cetasule Güngör hanım olacaktı:)

İlginize teşekkürler :):)

cetasule 24-07-2011 09:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mavikartal5 (Mesaj 839938)
sayın cetasule
boş zamanlarımda bahçeleri gezmeye başladım. taaa istanbul'daki bahçelerden şirin karadenizdeki sizin bahçenize geldim.
çiçekleriniz çok güzeller inanın. ama ne çayınız var ve ne de finduginiz...:p
yolda da acıkmıştım, bahçenize girmeden yakındaki bakkaldan ekmek alarak geldim ama bahçenizde yiyecek birşeyler bulamadım. bahçenizde aç kalacağımı bilseydim sahil kenarında ekmek arası hamsi ve fasülye turşusu yiyip gelirdim.:D:D:D
saygılar

Mavikartal öncelikle hoşgeldiniz.
Kartallar yüksek uçar . Onların aç kalacağını hayatta inanmam :D
Çayım da var sizin tabirinizle findugimiz de var . Orta sayfalarda az da olsa yer verdim.Ama benim ilgi alanım süs bitkileri.Karnım doymasada ruhum doyuyor.Ben de sizi gezdiğiniz yerlerde takipteyim.Yiye yiye bir hal oldunuz :D
Böyle giderse obezite olacaksınız, dikkat edin :D

Selamlar Sevgiler

cetasule 24-07-2011 09:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 839994)
Sn cesatule,

İnşallah ben de bahçemi sizin ki gibi renkli ve bakımlı yapabilirim, ellerinize sağlık. Kına çiçeğini ben nakıl (ne demekse) diye bilirdim. Lilyumların kokusu çok güzel oluyor, glayölleri hep beğenmişimdir.

Bahçemi yapmaya başlarken hep sizlerden fikir almak isterim.

İyi günler dilerim, kolay gelsin.

Sayın mandalinacı Hoş Geldiniz
Çok teşekkür ederim.
Çiçeklerin hepsi, her çeşidi birbaşka güzel.İnşallah hayalinizdeki gibi bir bahçeniz olur.Bu site insanın hem bakış açısını hem de hayal dünyasını geliştiriyor.Burda harika denilebilecek bahçelerde dolaşırken benimkisi çok basit kalıyor fakat olsun,iyiki bir bahçem var ve ben bahçem sayesinde hiç sıkılmıyorum çok güzel vakit geçiriyorum.
Size de iyi günler.Size de kolay gelsin

mavikartal5 24-07-2011 20:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cetasule (Mesaj 840035)
....benim ilgi alanım süs bitkileri. Karnım doymasada ruhum doyuyor... Yiye yiye bir hal oldunuz :D
Böyle giderse obezite olacaksınız, dikkat edin :D

Selamlar Sevgiler

sayın cetasule,
ilgi alanınız süs bitkileri biliyorum ama böyle güzel bir bahçede gezerken insanın iştahı açılıyor. siz yine de beni düşünün ve yiyecek birşeyler bulundurun bahçenizde. yiye yiye obezite olmam, zaten kuvvetli rüzgarlarda sokağa çıkmamaya çalışıyorum. kilom, bir hamsi kadardır. :)yine yanımda ekmeğimde birlikte habersiz geleceğim bahçenize. bilginize...
sanırım bir dahaki gelişimde yiyecek birşeyler bulabilirim.:D
saygılar

cetasule 25-07-2011 11:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mavikartal5 (Mesaj 840239)
sayın cetasule,
ilgi alanınız süs bitkileri biliyorum ama böyle güzel bir bahçede gezerken insanın iştahı açılıyor. siz yine de beni düşünün ve yiyecek birşeyler bulundurun bahçenizde. yiye yiye obezite olmam, zaten kuvvetli rüzgarlarda sokağa çıkmamaya çalışıyorum. kilom, bir hamsi kadardır. :)yine yanımda ekmeğimde birlikte habersiz geleceğim bahçenize. bilginize...
sanırım bir dahaki gelişimde yiyecek birşeyler bulabilirim.:D
saygılar

Buyrun Başım üstüne ,her daim tuzlanmış hamsi bulunur :D:D
Selamlar

cetasule 27-07-2011 17:40

2 Eklenti(ler)
Eklenti 237014
Eklenti 237015

cetasule 27-07-2011 17:44

1 Eklenti(ler)
Eklenti 237016

berrinb 01-08-2011 01:37

Sahurda bahçeni dolaştım sevgili cetasule , beyaz zambağın kokusu beni doyurdu diyebilirim. harika açmış....Dahliler de çok güzeldi. Sana selam bıraktım..Sabah herhalde söyleyeceklerdir..:)))) Hayırlı ramazanlar dileği ile sevgiler selamlar.....

sevim.K 01-08-2011 04:07

Günaydın, hayırlı ramazanlarımız olsun:) Gece üşenmiş su verememiştim bitkilerine. Sabahın serininde o işi hallettim. Sonra birde ihmal ettiğim bahçeleri ve güzel sahiplerini göreyim, selam bırakayım dedim:)

sevim.K 01-08-2011 04:08

Günaydın, hayırlı ramazanlarımız olsun:) Gece üşenmiş su verememiştim bitkilerime. Sabahın serininde o işi hallettim. Sonra birde ihmal ettiğim bahçeleri ve güzel sahiplerini göreyim, selam bırakayım dedim:)

Periş 01-08-2011 07:11

Sevgili Cetasule beyaz zambak harika görünüyor dahlialarda bir okadar güzel ellerinize emeklerinize sağlık hayırlı ramazanlar sevgiler...

cetasule 02-08-2011 13:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 842674)
Sahurda bahçeni dolaştım sevgili cetasule , beyaz zambağın kokusu beni doyurdu diyebilirim. harika açmış....Dahliler de çok güzeldi. Sana selam bıraktım..Sabah herhalde söyleyeceklerdir..:)))) Hayırlı ramazanlar dileği ile sevgiler selamlar.....

Selamınız başım üstüne.Aleyküm selam.Oruç tutmaya çalışan cümlemizin ,oruçlarını Allah kabul etsin inşanlah.
Çiçekler her daim her fırsatta güzelliklerini sergilemek gibi bir misyon üstlenmişler :):) Bize de seyretmek düşüyor.Hiç göremeyenleri düşündükçe sonsuz şükrediyorum.Neyse bunlar derin mevzular :D:D
Size de hayırlı ramazanlar.Herşey gönlünüzce olsun...

cetasule 02-08-2011 13:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 842681)
Günaydın, hayırlı ramazanlarımız olsun:) Gece üşenmiş su verememiştim bitkilerime. Sabahın serininde o işi hallettim. Sonra birde ihmal ettiğim bahçeleri ve güzel sahiplerini göreyim, selam bırakayım dedim:)

Sevim Hanım hoş geldiniz sizi görmek çok güzel.Keşke gerçekte de olabilse :).Selamınız başım üstüne.Aleyküm selam.Sizede hayırlı ramazanlar.
Eksik olmayın çok sağolun.Ben de çoğu zaman herkesin bahçesinde geziyorum sükünet içinde.Bahçenizden çiçeklerin güzelliği ,yüreğinizden çiçekler kadar güzel duygularınız hiç eksik olmasın inşanlah.Candan Erçetin'in bir şarkısı varya -Yalan-
İşte hayatın ta kendisi.Keşke herkes güzel şeyler yapmak için çaba gösterse.Kötülükler o kadar çok ki, nerdeyse güzellikleri kamufle edecek boyutlarda.Sizin hep güzel kalabilmeniz dileğiyle.Selam ve Sevgiler

cetasule 02-08-2011 14:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 842697)
Sevgili Cetasule beyaz zambak harika görünüyor dahlialarda bir okadar güzel ellerinize emeklerinize sağlık hayırlı ramazanlar sevgiler...

Çok teşekkür ederim
Sizede Hayırlı Ramazanlar.Sağlıklı sihhat dolu nice ramazanlara ulaşmanız temennisiyle

Selamlar Sevgiler

cetasule 02-08-2011 14:26

1 Eklenti(ler)
Mahallemizde; Akrabamıza ait olan, çok sevdiğim bu evin görüntüsünü sizlerle paylaşmak istedim.Yine bir akrabamın objektifinden.
Eklenti 238115

ayhan219 02-08-2011 15:44

merhaba cetasule ne güzel manzaralar öyle çizme mi yoksa fotoğraf mı incelemek zorunda kaldım müthiş bir doğada yaşıyorsunuz

Orhan Özbilgiç 02-08-2011 19:42

Sevgili Cetasule;
Son derece güzel fotoğraflar gönderdiniz yine.
O komşu ev çok hoş.
Yıdız çiçekleriniz harika. 466 no'lu mesajdaki çiçeğe çocukluğumuzda ''Sabun çiçeği'' derdik. Zira sabun niyetine avucumuza alıp, musluğun altına elimizi tutar ve ovalarsak köpürürdü. Adını arkadaşlar bilirler mutlaka.

Bahçeniz çok güzel. Güle güle keyfini sürün. Selam ve sevgiler.:)

cetasule 02-08-2011 21:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 (Mesaj 843223)
merhaba cetasule ne güzel manzaralar öyle çizme mi yoksa fotoğraf mı incelemek zorunda kaldım müthiş bir doğada yaşıyorsunuz

Ayhan Bey hoş geldiniz.
Evet bizim buraların her mevsimi çok güzel.Ben şahsen farkında olarak yaşıyorum.Türkiyemizin her yöresinin kendine özgü muhteşem güzellikleri vardır.
Şartlar farklı olabilir ama her durumu kendi lehine çevirmeye çalışmak, o bakış açısıyla yaşamak çok önemli.
Sağlık, Mutluluk dolu günler dilerim.

cetasule 02-08-2011 21:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 843283)
Sevgili Cetasule;
Son derece güzel fotoğraflar gönderdiniz yine.
O komşu ev çok hoş.
Yıdız çiçekleriniz harika. 466 no'lu mesajdaki çiçeğe çocukluğumuzda ''Sabun çiçeği'' derdik. Zira sabun niyetine avucumuza alıp, musluğun altına elimizi tutar ve ovalarsak köpürürdü. Adını arkadaşlar bilirler mutlaka.

Bahçeniz çok güzel. Güle güle keyfini sürün. Selam ve sevgiler.:)

Orhan Bey hoş geldiniz.
Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Evet o ev çok güzel çok eski bir ev.Terkedilmiş bir ev değil.Hala içinde bir aile yaşıyor.Bana masallardaki evleri anımsatıyor.
Yıldız çiçekleri çeşit olarak fazla yok ama olanlar çok güzel.Ben de çok seviyorum onları.
Sabun çiçeğinin kokusuda çok güzel.İsminin sabun çiçeği olduğunu ve köpürme özelliğini ben de bu yıl öğrendim.Okudum sadece hiç elimi yıkamadım doğrusu :) Kıyamam onlara.
Size de bahçenizde keyif dolu sağlıklı günler dilerim.

Yücel Canpolat 02-08-2011 22:32

Sayın cetasule herşey harika ellerinize sağlık bir itirafta bulunayım bahçe resimlerinize baktıkça daha öğreneceğim çok şeylerin olduğunu görüyorum bizlere örnek teşkil eden bahçenize ne kadar emek verdiğinizi biliyorum, aslında ben de çok çalışıyorum ancak benim tüm fotoğraf karelerimi toplasam Siz'in lilyumun güzelliğini yakalayamaz.
Sayın cetasule bahçem de eski el ve ev aletlerini sergilemek çok hoşuma gidiyor bu yüzden zaman zaman köyleri dolaşıyorum siz'in memleketiniz Rize(tabi benim de memleketim)den 73 yaşında bir kağnı arabası getirdim bahçe me koyduğum anın mutluluğu bir bambaşka hatta zaman zaman boyunduruğun altına girip kağnımı bahçede dolaştırıyorum.
Biz doğa sevdalılarına, bu güzellikleri yetiştirdiğiniz ve paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz ellerinize emeklerinize sağlık:)

cetasule 03-08-2011 10:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 843334)
Sayın cetasule herşey harika ellerinize sağlık bir itirafta bulunayım bahçe resimlerinize baktıkça daha öğreneceğim çok şeylerin olduğunu görüyorum bizlere örnek teşkil eden bahçenize ne kadar emek verdiğinizi biliyorum, aslında ben de çok çalışıyorum ancak benim tüm fotoğraf karelerimi toplasam Siz'in lilyumun güzelliğini yakalayamaz.
Sayın cetasule bahçem de eski el ve ev aletlerini sergilemek çok hoşuma gidiyor bu yüzden zaman zaman köyleri dolaşıyorum siz'in memleketiniz Rize(tabi benim de memleketim)den 73 yaşında bir kağnı arabası getirdim bahçe me koyduğum anın mutluluğu bir bambaşka hatta zaman zaman boyunduruğun altına girip kağnımı bahçede dolaştırıyorum.
Biz doğa sevdalılarına, bu güzellikleri yetiştirdiğiniz ve paylaştığınız için çok teşekkür ediyoruz ellerinize emeklerinize sağlık:)

:D:D:D Benim bahçem sizinkinin yanında devede kulak misali.
Herşeye rağmen sizden bunları -duymak diyecem-okudukça duyar gibi oluyorum , çok güzel.Bitki dünyasını seviyordum ama şimdi daha da farklı sever oldum.Evet eskiler-Eskiler çok farklı,çok sicak ama yazın sıcağı gibi değil tabi :D
bambaşka bir duygu.Bazen eskiden kalma herhangi bir şeyin karşısına geçip,nostalji bir film seyreder gibi ,eski hayatları,eski şartları görür gibi olur insan.Neyse Allah ülke olarak bügünümüzü yarın aratmasın inşanlah diyeyim.
Herşey gönlünüzce olsun.

fatma sunay 17-08-2011 22:10

Sevgili cetasule küçük eve bayıldım kartpostal gibi çok güzel. Bizimle bu şirin evin resmini paylaştığın için teşekkür ederim.

cetasule 18-08-2011 11:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 848479)
Sevgili cetasule küçük eve bayıldım kartpostal gibi çok güzel. Bizimle bu şirin evin resmini paylaştığın için teşekkür ederim.

Fatma hanım hoş geldiniz
Teşekkürler.
Yaşam alanlarınızda yaptıklarınızı, hayranlıkla ve zevkle takip ediyorum.
Selamlar Sevgiler

cetasule 19-08-2011 19:22

5 Eklenti(ler)
Eklenti 241680
Eklenti 241681
Eklenti 241682
Eklenti 241683
Eklenti 241684

cetasule 19-08-2011 19:24

3 Eklenti(ler)
Eklenti 241685
Eklenti 241686
Eklenti 241687

cetasule 19-08-2011 19:25

1 Eklenti(ler)
Eklenti 241688

Periş 19-08-2011 21:15

Sevgili Cetasule sardunyalar karanfil harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...

hanndan 19-08-2011 21:25

Bahçenizi uzun uzun gezme fırsatım yeni oldu, çok güzel çiçeklerinizi var maşallah.Özellikle mor ve beyaz olan dahlıya harika.Sağlıklı günlerde keyfini sürün...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025