![]() |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Çiçeklerin hepsi çok neşeli pozlar vermişler maşallah diyelimde nazar değmesin... Hebe çiçeği çok güzelmiş tohumdanmı ürettiniz.. Yere bakan liliumda ters laleyi andırıyor değişik görüntüsü var . Sevgiyle kalın....
|
Sevgili Cetasule küpeler güller sardunyalar harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah ellerinize emeklerinize saglık...
|
Alıntı:
Hebeyi taa İstanbul Küçükçamlıca fidanlığından rizeye kadar taşıdım :) Fide olarak aldım.Çiçeğini bilmiyordum.Yaprakları hoşuma gittiği için almıştım.Çiçekli hali de çok güzelmiş. Evet lilyum ******* çok değişik.Avizeyi andırıyor :) Sağlık ve mutluluklar dilerim |
Alıntı:
Selamlar sevgiler |
Atlas çiçeğiniz harika, resimlerine bakarken içim gitti resmen. Bu yaz annemler trabzona gidecekler, bende mi onlarla gelsem acaba, atlasınızdan çalasım geldi:))
|
şaka bi yana çiçeklerinizi hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık
|
Sayın musbet hoşgeldiniz
Çalıntı çiçek iyi tutuyormuş :)) neden olmasın.Bahçemin kilidi de yok Siz bilirsiniz Selamlar |
O atlasta cümle alemin gözü kaldı.....Nazara geleceğinden ben korkuyorum...Sevgili Cetasule bahçen hakikaten harika olmuş güller,güller güller.... Evinin görüntüsü de mükemmel ...Arap yasemini kaç senelik? İyice coşmuş..Çok güzel vakit geçirdim bahçende ....Ellerine sağlık... Selamlar.Sevgiler..
|
Alıntı:
Yasemin dört senelik oldu aslında çok daha gelişme göstermesi gerekiyordu ama son iki senede biraz atıldı.Şu sıralar garajın çatısı adeta gül bahçesi. Çok teşekkür ediyorum.Sağolun Bende de Selam ve sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
|
Kendi bahçemde bir türlü pembe açtıramadım.Pembe diye aldıklarım mor açtı.
Zaten bizim buralarda pembesine rastlamak çok zor |
Seevgili Cetasule ,seni hayalimde bambaşka canlandırmıştım...Ne iyi ettin fotoğraflarını eklemekle...bana büyük sürpriz oldu. nekadar genç ve güzel bir bayanmışsınız...Onun için o bahçeler ,o çiçekler o kadar güzeller, sahiplerini örnek alıyorlar demek ki :))..Ortancalarla çok güzel uyum sağlayan resimler olmuş . Kıyafetin de mavi , eflatun ,ortancalar da aynı renk çok güzeldi. Bayıldım resimlerine , canım yaaa!!... Güler yüzünüz solmasın....
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ama :D Bence güzel görmeniz , sizin herşeye ve herkese güzel bakmanızdan kaynaklanıyor.Ortancalara bayıldım çok güzellerdi. Selamlar Sevgiler |
Sevgili Cetasule seni uzaktanda olsa tanımak çok güzel sevgili Berrin hanımında dediği gibi resimler harika ortancalara bayıldım maşallah çok güzel görünüyorlar. Atlasım tuttu bu güzelliği benimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederim Mersinden selam ve sevgiler...
|
Sevgili cetasule bahçe çok güzel. Sizde enaz bahçeniz kadar, karadeniz kadar güzel, sıcak ve samimisiniz, sevgiler:)
|
Sayın cetasule merhaba biz ağaç dostları mevsimin belli zamanlarında çok yoğun iş yapmak zorunda kalabiliyoruz ve dostlarımızın bahçelerini ziyarete ara verebiliyoruz ama unutuldunuz sanmayın:)
Bahçeniz her şeyiyle renk armonisi,hiç meraklanmayınız pembe ortancayıda yetiştireceksiniz:)hebe lerin çiçekte kalma süresi uzun bu yüzden bahçenin değişik yerlerine serpiştirilebilir kışın don dan etkilenir ancak,sonbahar da 10cm.koyun gübresi koyarsanız bahar da tekrar canlanmaya başlar,begonviller konusu biraz sıkıntılıdır Siz bu sene keyfini olabildiğince yaşayın seneye yaşamayabilirsiniz(ikliminiz kar ve don yapıyor ise) Bizlere bu güzellikleri yaşatan başta Siz olmak üzere tüm dostlarımıza selam ve sevgiler yolluyorum ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık:) |
Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız. Annem ortanca yetiştirdiği zaman çeliğini dikerken hangi renk istiyorsa o renk boya toprağına dökerdi ve çiçeği istediği renk olurdu. Bizim ortancamız yok sizde varsa bence deneyin bakalım aynısı olacakmı. Selamlar...
|
[QUOTE=fatma sunay;838320]Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız.
Biz ikimizin resim koymasına gerek yok ki:) pamuk prenses ve garip keloğlanı tamımayan yok ki:D Diğer arkadaşlar düşünsün:) |
Alıntı:
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Selam ve Sevgilerimle.... |
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Bahse konu güzellik sizin yüreğinizde.Çok teşekkür ederim.Sağolun.İzmit Maşukiyede iki beyaz, iki de pembe çelik aldım birde öyle deniyim dedim.Tutarsa göreceğiz bakalım ne çıkacak.Selamlar Sevgiler |
[QUOTE=Yücel Canpolat;838334]
Alıntı:
Gerçi bazı arkadaşlar toplantılar yaparak çok güzel anlar paylaşıyorlar.İnşanlah kısmet olurda ben de o öyle bir toplantıda bulunma fırsatını bulurum. Sizlere sağlıklı mutluluk dolu bir ömür dilerim. |
Sayın cetasule; Kuruyan mandalin ağacı dalında asılı duran saksıların birinin keyfi yerinde..
|
Sevgili cetasule birgün bir toplantıda rastlaşırsak sakın saçsız keloğlan, uzun saçlıda pamuk penses bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.
|
Alıntı:
Ben insan kılığına girmiş yaratıklarla karşılaşırsam hayal kırıklığı yaşarım ancak :) Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025