![]() |
Çok güzeller ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 196852Pazar günü aldığım Kamelya çiçeği çok güzel
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Bazı resimleri yükleyemedim galiba boyutları büyük geldi
iyi akşamlar mutlu günler dilerim |
Alıntı:
iyi akşamlar selamlar sevgiler |
hepsi çok güzeller. Sanırım başka da var. Devamını bekliyoruz.
|
Sevgili cetasule tam 5 sayfada 5000 kare ömür geçirdim... Memleket yoluna düştüm, gün ağarırken kırmızı bir şerit gibi denizin üstüne takıldı gözlerim. Rize'den geçtim, memlekete gittim sayenizde. Kışlada dinlendim, yaylaya çıktım, çan çiçeklerinin morunda esti rüzgar, içime çektim. Fotoğraflar ne iyi geldi anlatamam.
|
Oooo burası memleketlilerle dolmuş :)
Ben de eksik kalmayayım bari...:) Biri tulum mu dedi ? |
:D:D:D:D:D
Sayın gurbetçilerimizi bir nebze de olsa mutlu edebildimse, hasret giderebildimse ne mutlu bana ben de çok mutlu oldum. Öylede yazdınızki gurbeti içimde hissettim Hepinize selam ve sevgiler |
Alıntı:
Çok teşekkürler Selamlar Sevgiler |
2 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 199500[/attach]
|
Şimdi fındıklıkların altları, hendekler sklamenlerle de doludur değil mi?
Bir de yaban çilekleri çiçeğe durmuştur, miss kokulu minik ama olabildiğince lezzetli meyveler vermek için.... Ezilmesinler diye ipe dizip taşırdım evdeki kardeşime, annemin arkasıra dolaşırken ... |
Kuzeyin çocukları mı. Kazımdan sonra daha bir sever oldum kuzeyin çocukları sözünü.. Nerede yaşarsak yaşayalım yüreğimizin bir köşesi kuzey. Kafkas rüzgarlarının estiği karadenizim. Hele bir de karalahanayı görünce nasıl memleketim koktu:):)
|
Merhaba arkadaşlar
Aslında fındık bahçemizin şu anki durumunu resimledim ama yüklemesini yapamadım.Sizlerde görün istemiştim.Yine deniyecem bakalım.Çok güzel, insan basmaya kıyamıyor.Her taraf adeta çiçek bahçesi gibi. |
Sevgili cetasule büyük bir zevkle gezdim bahçenizi ellerinize saglık...
|
1 Eklenti(ler)
|
Bir sürü resimden birini kabul etti
Ne yapalım sağlık olsun |
Alıntı:
Ahh asuman ilk sen açtın gurbet yarasını içimde. Hala yanar bu can:) |
Sevim hanım o görüntüleri resimde bile olsa sizinle paylaşmayı çok istedim ama yükleyemedim üzgünüm
Resimleri telefonumdan çekiyorum.Hep aynı kareler ama çoğunu büyük geldiği için yükleyemedim. Neyse ; Zaman zaman değişik resimlerde deniyecem Selamlar sevgiler |
Alıntı:
Sağlıklı ve mutlu günleriniz olsun inşanlah |
Off off offf,vay vay vay!!! İşte benim güzel Ülke'm! Fotoğraf değiller sanki usta bir ressamın fırçasından çıkmışlar...
Birçok rengin bir arada olduğu orman fotoğraflarını görünce bir anım aklıma geldi.Yıllar önce Karadeniz Ereğlisi'nde oturuyorum,mezuniyet tezim için de haftada bir İstanbul'a gidip hocamla görüşme yapıyorum.Ben tabii her gidiş gelişte eğer gündüze rastlamışsa burnum cama yapışık soluksuz manzara izliyorum.Yine bir İstanbul dönüşü Ereğli'ye bir iki saat kala bir tepe dikkatimi çekti.Kendi kendime:- Amanın! Hiç üşenmemişler, tepenin her bir yamacını ayrı renge boyamışlar. Tepeciğin yanından geçerken o her yamacı kırmızı,sarı, mor renge dönüştüren güzelleri görünce gözlerime inanamadım. Aklıma geldikçe hala gülerim kendime... İnsan böyle bir ortamda stresten de arınır değil mi? Selamlar |
Alıntı:
İlle de baharlarda.... |
Sevgili cetasule,
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=6256 adresinde mevcut foto biçimlendirme programlarından birini bilgisayarınıza yüklerseniz, fotoğraflarınızı kolaylıkla küçültüp yükleyebilirsiniz. Biz de behçenizde memleket hasretimizi dindiririz, baksanıza ne çok kişi bekler kapınızda :) Bu aralar hep oralarda olmayı hayal ediyorum da... Ben de gözümde büyütmüştüm ama, çok güzel aşama aşama anltılmış zaten bu bölümde... Sevgiyle kalın :) |
Alıntı:
Ben buralarda yaşadığım halde her seferinde sanki ilk defa görmüş gibi o sizin de gördüğünüz güzelliklere ben de of of çekiyorum.Her mevsimin bir güzelliği var ama şu sıralar bizim buralar çok güzel.Tabiatın uyanışını izlemek harika bir duygu.Gönül birliğine şahit olmakta beni çok mutlu ediyor. Teşekkürler Sağlıklı mutlu günler dilerim Selamlar Sevgiler |
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 199854[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 199859[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 199864[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
3 Eklenti(ler)
[attach][attach]Eklenti 199867[/attach][/attach]
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025