![]() |
Doğa ve çiçekleriniz gerçekten çok güzel.Fotoğrafı çeken de hakkını vermiş. Gerçekten çok ustaca.
|
Alıntı:
Çok teşekkürler Mutlu günler dilerim |
Ben bu güzelliklerden ayrılamıyorum.Şu anda oralarda olmayı ne çok isterdim bilemezsiniz. Cennet gibi teşekkür ediyorum.
|
Sayıncetasule;Ne harika görüntüler.Aman Allahım ne güzellikler varmış.Doymadan saatlerce seyredebilirim.''Şimdi orda olmak vardı....''Teşekkür ederim.
|
Sayın cetasule,
Bu cennet diyardan gönderdiğiniz doğa fotoğrafları bir kez daha bizleri büyüledi ve kendine aşık etti.Temennim bu güzel doğayı görüp kokusunu içime çekmek.Bizleri şimdilik resimlerle de olsa bu güzelliklerden esirgemeyin. sevgilerimle, |
Sayın cetasule bizim buralarda cennet istiyorum diyene Rize ye git derler hiçte haksız değilmişler.Annem Rizeli hep çok Sevmişimdir oraları altı yaşındayken gitmek nasip olmuştu çok istememe rağmen birdaha gidemedim.Bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için çok çok teşekkürler.
|
Arkadaşlar
İnşanlah buralara yolunuz düşer ,resimlerden değilde bizzat ortamında bulunur bu güzellikleri yaşarsınız.Benim de haberim olursa sizi ağırlamaktan zevk duyarım selamlar-sevgiler |
5 Eklenti(ler)
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 166525[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Birkaç karede bahçemin güncel halini paylaşmak istedim |
3 Eklenti(ler)
[attach][attach]Eklenti 166528[/attach][/attach]
|
Bu nem kokulu havada denizin iyot kokusuna karışık dağların güzel bahçenizdeki çiçeklerin kokularını mı alıyorum yoksa;):p
|
Sayın sevim.K Hanım teşekkür ederim
Fakat bu çok sicak ve çok nemli geçen günlerde bahçemde kayda değer bir çiçek yok .Bahçe ile hiç ilgilenemedim.Yazın sıcağında ,baharın heyecanı da kalmıyor.Şu ana kadar yöremizde böyle bir sicak yaz geçirmemiştik.bizde nem çok olduğu için sıcağı olduğundan daha da fazla hissediyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim Selamlar Sevgiler |
Sayın Cetasule ellerinize sağlık her şey süper bu güzellikleri lütfen sergilemeye devam ediniz bekliyoruz Sizi tebrik ediyorum.Selamlar.
|
Sayın Yücel Bey Çok Sağolun
Bahçeme Şeref verdiniz.Doğayı seven biri olarak kendi çapımda bir meşgale benimkisi. Asıl ben sizi gönülden tebrik ediyorum her bahçenizi ziyaret ettiğimde. Kolaylıklar diliyorum Selamlar |
3 Eklenti(ler)
merhabalar
telefondan çektiğim birkaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese selamlar[ATTACH][ATTACH]Eklenti 194868[/ATTACH][/ATTACH] |
1 Eklenti(ler)
Bahar dalını Yalovadan bir arkadaşım gönderdi
Gerçekten baharın ta kendisi adetaEklenti 194869 |
2 Eklenti(ler)
Birazda kar manzarası[ATTACH]Eklenti 194892[/ATTACH]
|
Sn.Cetasule, mandalina ağacı bahçede dikili sanıyorum. Soğuktan etkilenmiyor mu?
Kar manzarası da bahar dalı da çok güzel. |
Sayın Limon
Bu mandalina değil, biz buna -greps- diyoruz soğuktan etkilenmiyor.Şimdilerde oldukça ekşi yaza kadar dalında kalıyor.Yazın o kavurucu sıcaklarında dalından koparıp yemek nefis bir tat.C vitamini bakımından çok zengin bir meyve.Biz bunu portakal niyeti ile aldık ama böyle birşey çıktı :))) (Greyfurt cinsi bir meyve) |
Sn.cetasule...
Tesadüfen bahçenize bir göz attım fakat birde baktım hep tanıdık, gördüğüm doğduğum yer,bu sefer bahçeyi geçtim etrafa bakmaya başladım... Bahçeniz hayırlı olsun ışıklar hangi köy nerdedir bilmiyorum ben genelde hep eski adlarını biliyorm... Size naçizane bir önerim sürekli orda yaşıyorsanız...türlü türlü denemeler yapabilirisniz...yani tropikal meyve ağaçlarını ve çalılarını orada deneyebilirisniz size bu konuda elimden geldiğince yardımda edebilirim... Benim Rizede en çok denemek istediğim bitkiler,miracle berry,gojiberrry,liçi, acai beerrry... bunlardan bir tanesini orada tam teşekkülllü üretmeyi becerebilirsek... kiwi den sonra alternatif bir ürün daha kazanıdrmış oluruz diye düşünüyorum... |
Sayın Cetasule çok nefis görüntüler.Ellerinize sağlık. Gözünü seveyim karadenizin.
|
:)))) Sayın Fikreteren size katılıyorum bende karadenizimizin sade gözünü değil her tarafını seviyorum :))) vefasını da cefasını da....
Teşekkürler Sağlık ve mutluluklar dilerim |
Syn.Seyyah 53
Bahçeme hoş geldiniz.Hemşehriyiz galiba.Eski ismi ile- Ğere- desem bilirmisiniz acaba.Önerileriniz için teşekkürler fakat bu konuda geniş çaplı bir çalışma beni aşar.Ben hobi olarak ancak ilgilenmeye çalışıyorum.Ağırlıklı olarak süs bitkileri ile ilgileniyorum.Zaten bilirsiniz arazilerimizde yıllar önceden çaylık durumda.Düşünün geçen sene 2 adet kivi dikmişim.O kadar yanı tamamen hobi olarak.Yöremizde söylediğiniz gibi bir bahçeniz varsa gelip görmek isterim.Yoksada inşanlah düşüncelerinizi gerçekleştirirsiniz. Sağlıklı mutlu günler dilerim |
Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Bizim yerimiz çayelinin merkezinde hükümet konağının hemen arkası...şuan malesefki istanbulda yaşıyoruz... Bizim arsalarda böyle birşeyi deneyemeyeceğim buna hem fırsat hemde vakit yok... Diğer yandan bizim arsalara 1-2 yıla kadar mütaiitler iyice dadanır zaten çarşının ortasında kaldılar ...artık onları satar daha yukarılara kaçarız... Buarada köyü bilemedim babama bir sorayım malum benim yaş 30 ...o bilir... Rizede yüz tane köprü varsa yetmişini ben yaptım der... doğrudur da...Biizm soy isim Tüysüz bu arada... |
Haklısınız şehir merkezinde böyle bir şeye imkan yok.Neyse artık bu taraflara gelmeye karar verirseniz o zaman.... Kısmet Nasip diyelim
Selamlar |
Her şey harika...Resimleri tablo gibi seyrettim...seyrettim...seyrettim...Ellerinize ve yüreğinize sağlık...sevgilerimle....
|
Alıntı:
Çok teşekkürler Selamlar sevgiler |
3 Eklenti(ler)
Herkese Merhabalar
Ardarda puslu sisli soğuk günlerden sonra bugün güneşli tam bahar tadında bir günü yaşadık.İnşanlah biraz devam eder. Doğal olarak kendimi bahçede buldum.Biraz resim çektim onları sizinle paylaşmak istiyorum.[ATTACH][ATTACH]Eklenti 196842[/ATTACH][/ATTACH] |
3 Eklenti(ler)
[attach][attach]Eklenti 196846[/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 196851[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025