![]() |
1 Eklenti(ler)
kızılcık ağacı çiçeklendiEklenti 199870
|
1 Eklenti(ler)
Acai Berry olduğunu öğrendiğim Palmiye ve meyvesiEklenti 199871
|
Alıntı:
İşte bizim fındık bahçelerinden sadece bir bahçe |
5 Eklenti(ler)
Dumanlı dumanlı oy bizim eller
Oturup ağlasam delisin derler :D Bizde hava bugün böyleydi[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Eklenti 199969[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
Sevgili cetasule harika görüntüler elinize saglık bahçenizde çiçekler ne durumda saygılar...
|
Çok güzel:) Aaa işte bunu biliyorum. Ben bu çiçeği görmüştüm. Babaannemlerin bahçesinde vardı. Ah benim dağlarım Karadenizi kuşbakışı seyrettiğim yeşil cennetim diye diye baktım sisi pusu bile ne kadar tanıdık, ne kadar çok bizim:) Bizi bu güzelliklerden mahrum etmeyin sevgili cetasule, teşekkürler
|
Sevgili Cetasule,
Osmanlı çileğinin o yüz m.den alınan kokusunu duyar gibiyim. Bu arada, ne zamandır Os m.çileği tohumu ya da fidesi arıyorum. Yok yok. Onun da mı soyu tükendi yoksa? O dinginlikte ne güzel bol bol okunur ve yazılır.Oraya mu göçsem n'aapsam? Selamlar. |
Alıntı:
Osmanlı çileği dediğiniz yabanı çilek mi acaba ?. |
Alıntı:
Mutluluk dolu günler dilerim Selamlar Sevgiler |
Taşın üstündeki yosunların dizilişi, dağlara doğru dumanın yayılışı, otların karışımı tanıdık...
Benden, bizden... Sağolun sevgili cetasule... :) |
Alıntı:
Sizde sağolun Allah sağlık sihhat versin Sevdiklerinizle birlikte mutluluklar diliyorum Selamlar sevgiler |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 202093[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 202094fırça çalısı
|
Laleleriniz çok güzel görünüyor. Fırça çalısı nezaman açacak açmış halini de görürüz inşallah. Selamlar.
|
Alıntı:
Fırça çalısı yerini sevdi güzel büyüyor.Bu seneki çiçekli halini ben de merak ediyorum.İnşanlah kısmet olurda görürüz. Selamlar Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
geçen seneki haliEklenti 202235
|
Çok güzel görünüyor. Çelikle alışıyormu .
|
Evet çelikle de oluyor.Ben yapmadım ama yengeme çeliğini vermiştim onda oldu.
|
Bugün nihayet güneşi gördüm
Birkaç resim çekip sizlerle paylaşıyım derken tekrardan sis son sürat beş dakika içinde her tarafı sardı.Adeta bizim yöreye kap kurdu. Neyse bi resimlere bakalım |
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206947[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206952[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206957[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206967[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206972[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206977[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206982[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206987[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
Sayın cetasule ,bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel,Siz baharı erkenden karşılamışsınız.Ellerinize sağlık,amma velakin ilk sahifelerdeki O Ayder yaylası ,Seslikaya köyü,veKörüköy manzaraları,akşam akşam beni delilendirdi,yani bu kadar canlı fotoğraf mı olur,bayıldım,şimdi ben onların resmini yapmaz mıyım.Artık resimler bitinceye kadar bahçenizden çıkmam;)). Şaka bir yana hakikaten güzel bir yeriniz var.Bende Karadeniz geliniyim,eşim,Trabzon of dandır. Çiçekleriniz çok güzel ve sıhhatliydi,ee yağmurunuz bol ..Güle güle oturun hemşerim.İyi günler dilerim.
|
5 Eklenti(ler)
[attach][attach][attach][attach]Eklenti 206992[/attach][/attach][/attach][/attach]
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025