![]() |
Alıntı:
Çok sağolun Çok daha güzelleri sizin olsun |
Alıntı:
Çok teşekkürler Bol çiçekli güzel günler dilerim |
Alıntı:
Evet ama yinede tam açmamış hali. Tam açmış halini de hep birlikte görürüz Selamlar |
Alıntı:
Atlas şu sıralar çok güzel.Seyrine doyum olmuyor.Evet rengi yavruağzı. Teşekkürler selamlar |
Hepsi çok güzel...Ellerinize sağlık... Ama atlasınız bir harika aklımı başımdan aldı... sevgilerimle...
|
Alıntı:
Hoş geldiniz Teşekkürler Benden de sevgiler |
Sevgili cetasule.
Çiçekleriniz hepsi çok güzeller ama atlasınız muhteşem ilk defa böylesini görüyorum ellerinize sağlık sevgiler. |
Alıntı:
Teşekkür ederim Ben de sizin sardunyalarınızı muhteşem buluyorum :D Selamlar Sevgiler |
sayın cetasule
bu siteyle sera hakkında araştırma yaparken tanıştım seranın yanında çiçek hastalığıda başladı aslında çiçekleri çok sever ve bahçe kenarlarına oraya buraya dikerim fakat çoğunun isimlerini bilmem şimdi evimin arkasında mahalleye nazır yeri düzenlemeye çalışıyorum o ismini bilmediğiniz sarı çiçek harika acaba bir dal alabilirmiyim diye sitenizi baştan sona inceledim çok güzel çalışmalarınız var işiklıda olduğunuzu öğrendim yakın deyilsekte fazlada uzak sayılmayız muhtemelen zamanı gelince sizden o çiçekten bir dal rica ederim sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda başarılar diler herşey gönlünüzce olsun inşallah |
Alıntı:
Sarı çiçekten daldan değil de kökünden olması gerekiyor.Bana da arkadaşım verdi .Kışın kuruyor,baharla birlikte çoğalarak kendiliğinden büyüyor. Ne zaman isterseniz buyrun.Memnuniyetle Teşekkür ederim Sizede kolay gelsin Selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet doğru.O çiçekten sizde de var gördüm :) Ezan çiçeği bende de var ama onu pek tutmadım.Nerdeyse akşamla açıyor,ben kalkıncaya kadar da yumuyor :). Onu görmek içinde sabahın köründe kalkamıyorum doğrusu :D Teşekkür ederim Selamlar Sevgiler |
3 Eklenti(ler)
Atlas son derece okkalı yağmurları yedi ama yinede pek bozulmadı.Çiçeklerinin bazıları tam olarak açtı
Eklenti 225304 Eklenti 225305 Eklenti 225306 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım ama isimlerini bilmediğim çiçekler.Satanlar bilemeyince ben de öğrenemedim.
Eklenti 225309 Eklenti 225310 |
Atlas ve echeverialarınız muhteşem, bayıldım, Maşallah....
|
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
|
Sevgili cetasule atlasın çiçekleri muhteşem bayıldım ellerinize saglık sevgiler..
|
Alıntı:
Çok daha güzeli sizin bahçenizde olsun inşanlah Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Sevgiler |
Hem bahçe ve çiçekleriniz hem yeğeninizin fotoğrafladıkları.. hariiiikkaaaa..
http://hertelden-everything.blogspot.com/ |
Bu atlas değil inanmam. :D Vangelya falan olabilir belki. :p
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sağlıklı mutlu günler |
Alıntı:
Haklısınız nerdeyse Vangelya kadar yoğun çiçeği var :D Selamlar Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
İki güzellik bir arada (yeğenim)
Eklenti 225655 |
Sevgili Hemşerim,
376. mesajdaki sarı çiçek Güngüzeli (Hemerocallis), diğerini bilmiyorum. Bu arada bahçenizi zevkle izliyorum. Saygılar |
İkiside birbirinden güzel maşallah.....
|
Alıntı:
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025