![]() |
Sevgili cetasule güller harika atlas bol çiçekli maşallah herşey çok güzel ellerinize saglık...
|
Ben eniyisi dut ağaçlarını söküp çiçek yerini genişletmem lazım çünkü fırça çalısına yer lazım. Gerçekten güller zaten güzel fırça çalısı güllerden de güzel..Sağlıkla kalın...
|
Alıntı:
Atlas henüz tam açmadı ama çok sürmez açarlar |
Alıntı:
Teşekkürler |
Alıntı:
Dut ağacına kıymadan da bir yer bulursunuz diye düşünüyorum :) Selamlar sevgiler |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Hepsi harikalar, kurumuş ağaca astığınız sardunyalar da tabii; sefasını sürün bol bol ellerinize sağlık...
Benim gözüm ille de arka plandaki dağlara taklıyor, tanıdık dağlara :) |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum Uzakta olsanızda gönül önemli olan gönül yakınolsun Selamlar Sevgiler |
Rengarenk çiçekler sardunyalar güller bir harika ne güzel dogayla iç içe harikasınız...
|
Sayın Cetasule,bitkileriniz çok güzel gelişmiş fırça çalısı çok sevmiş yerini.
|
Alıntı:
Çiçeklerim ve ben geçinip gidiyoruz işte :D |
Alıntı:
Evet fırça çalısı yerini çok sevdi gerçekten.Kısa sürede çok gelişti.Şu anki hali çok güzel. |
Bu bitki bir çeşit atlas galiba. Değişik ve güzelmiş. Fırça çalısı da oldukça sağlıklı görünüyor. Ben geçen yıl aldığımı yaşatamadım. Geçenlerde tekrar aldım. Şimdilik keyifsiz görünüyor. Siz nasıl bir bakım uyguladığınızdan bahseder misiniz?
Güzel görüntüler için teşekkürler... |
Alıntı:
Evet atlas çiçeği.Şu anki hali daha da güzel.Fırça çalısına özel birşey uygulamıyorum.Nisan ayında biraz koyun gübresi verdim.Yerini sevdi galiba. Sizinkisi de inşanlah kalkınır.Değişik ve güzel bir süs bitkisi. Selamlar |
Bütün güller harika açmışlar,Sardunyalar da onlara keza ammaa!! O ATLAS beni Mah....vet..... tiiii... Ellerine sağlık.Sevgili Cetasule,
|
Alıntı:
Teşekkürler Berrin hanım İnşanlah sizinkisi çok daha güzel olur Selamlar Sevgiler |
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Cetasule atlas gerçekten şahane.. ;)
O sarı çiçek nedir? Bir yerde beyazını da görmüştüm :rolleyes: |
Alıntı:
Sn. cetasule, atlasınız muhteşem, tebrikler. Bu sarı çiçek nasıl birşey, adı nedir o da çok güzel.Tanrım nazarlardan korusun. |
Sarısı ezan çiçeğine benziyor galiba.
Atlas ne ne olmuş öyle. Pembiş pembiş Ayyy aayy:eek: |
Alıntı:
Sarı çiçeğin ismini ben de bilmiyorum Arkadaşım vermişti ama oda ismini bilmiyor. Selamlar |
Sevgili Cetasule atlas çok güzel olmuş maşallah bayıldım ellerinize saglık
|
Bu kadar çiçekli ve güzel atlası görmek bizim gözlerimizi parlattı.
|
Off off atlas tomurcuklarını açmış muhteşem görünüyor sn Cetasule:)
|
Maşallah atlas aklımızı aldı muhteşem.
|
Maşallah ne güzel atlas o, insanın ülke ülke dolaşası geliyo üzerinde galiba yavruağzı renginde. sevgiler
|
Alıntı:
Teşekkürler Sarı çiçeğin ismini bilmiyorum.Herhangi bir yerde rastlarda ismini öğrenirsem yazarım. Selamlar |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025