agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   cetasule /Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/21269.htm)

Yücel Canpolat 28-05-2011 16:21

Bu güzellikler karşısında söylenecek söz yok renklerin dansı bu olsa gerek,Siz den öğreneceğim çok şey var, verilen emekler karşılığını buluyor, nasıl bir mücadele verdiğinizi görebiliyorum,hep söylüyorum,bilekler kan dişler kenetli yürekler de doğa aşkı ve yarın bize ne sürpriz yaşatacak, belki yeni bir tohumun patlaması, belki tomurcuğa yatan bir çiçek, belki de sararıp düşecek olan ilk yaprak işte bunları izlemek ve katkıda bulunmak bizim yarın ki enerjimiz olacak hele bir de dostların ''elleriniz dert görmesin''demesi yok mu paylaşımların en güzeli:)

Elleriniz dert görmesin:)

Sevgi Durul 28-05-2011 17:11

Saytın cetasule, bitkileriniz göz kamaştırıyor. Her biri ayrı güzel. Sağlıkla, sevdiklerinizle, keyfini sürmeniz dileklerimle...

Eklentilerdeki bitkilerin adlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4&d=1306590078
http://www.agaclar.net/forum/attachm...7&d=1306590078

sevim4 28-05-2011 17:32

Çok güzel ellerinize sağlık.

cetasule 28-05-2011 18:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 812152)
Bu güzellikler karşısında söylenecek söz yok renklerin dansı bu olsa gerek,Siz den öğreneceğim çok şey var, verilen emekler karşılığını buluyor, nasıl bir mücadele verdiğinizi görebiliyorum,hep söylüyorum,bilekler kan dişler kenetli yürekler de doğa aşkı ve yarın bize ne sürpriz yaşatacak, belki yeni bir tohumun patlaması, belki tomurcuğa yatan bir çiçek, belki de sararıp düşecek olan ilk yaprak işte bunları izlemek ve katkıda bulunmak bizim yarın ki enerjimiz olacak hele bir de dostların ''elleriniz dert görmesin''demesi yok mu paylaşımların en güzeli:)

Elleriniz dert görmesin:)

Sayın Yücel Bey
Bu yazıları sizden okumak :)) yüzüm kızardı :)) Estağfurullah.
Yaptıklarınızı görmesem neyse.Ama sizi anliyorum yüreklendirmeye çalışıyorsunuz,çok teşekkür ederim.Çok sağolun.Doğayı seviyordum ama bu siteye dadandıktan sonra daha bir farklı seviyorum.Siz ve sizin gibilerin sayesinde.Tekrar teşekkürler.
Her şey gönlünüzce olsun

cetasule 28-05-2011 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 812173)
Çok güzel ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim

selamlar

cetasule 28-05-2011 18:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 812165)
Saytın cetasule, bitkileriniz göz kamaştırıyor. Her biri ayrı güzel. Sağlıkla, sevdiklerinizle, keyfini sürmeniz dileklerimle...

Eklentilerdeki bitkilerin adlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4&d=1306590078

Sayın SDurul
Çok teşekkürler.Aynı dilekleri ben de sizin için temenni ediyorum.Sağolun
Çok yoğun çiçekli olan çalının ismi Vangelya
Diğer papatyaya benzeyenler ise ben de bilmiyorum.Geçen sene netten tohum sipariş vermiştim,çiçeğini ben de bu sene yeni görüyorum.Nerdeyse söküp atacaktım,iyiki atmamışım.Benim de çok hoşuma gitti.Dört fide olarak çimlendi.İkisi açtı ,iki tanesi henüz açmadı bakalım renkleri nasıl olacak.

Güzel Ülke'm 28-05-2011 20:01

Cetasule merhaba,

Net'e eskisi kadar vakit ayıramıyorum.Çileklerinizi yeni gördüm,çok güzeller ama Osmanlı mıdırlar anlayamadım.Bahçede olunca daha rahat gelişir,yayılırlar.
Öneriniz için çok teşekkürler,o bebekleri hiç rahatsız etmeyelim.Zamanı da geçti( yazının üstünden de bir aya yakın zaman geçmiş...)
Dağlarına bahar gelmiş Memleket'imin...
Ne güzel!
Selamlar

berrinb 28-05-2011 22:14

Sevgili Cetasule,nazarlık,nazarlık....diyorum!!.Çiçeklerin harika olmuş.clematislerin çok iri çiçekli açmışlar,çok sıhhatli gördüm,Tanrı aşkına o lilyumlara ne yaptında o kadar boylandı?? bendekiler üç karışa eremediler.Pembe çiçekli Vangel dayı diyeceğim geliyor,bir eserden esinlenerek, Vangelya ya hiç özenmemiştim, ama bunu görünce fikrim değişti,başka bir ağaca mı sardırdın.Birde ne zamana kadar çiçekli ,bana bir malumat verirsen sevinirim.Mor salkıma gelince benim kesilen ceviz o boydaydı ve mor salkım en tepeye kadar sarmıştı."Tanrı bütün bitkileri hain ellerden korusun diyorum" Aslanağzınında rengi çok değişik.Başka ne diyeyim hemşerim.Ellerin dert görmesin.Resimlerine teşekkürler.selamlar,ve sevgilerimi gönderiyorum sana...

ozbey 28-05-2011 22:31

Sayın cetasule, sayenizde tam bir görsel show izledim, ellerinize sağlık.

cetasule 28-05-2011 23:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ozbey (Mesaj 812357)
Sayın cetasule, sayenizde tam bir görsel show izledim, ellerinize sağlık.

Hoş geldiniz.
Sağolun

Selamlar

cetasule 28-05-2011 23:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güzel Ülke'm (Mesaj 812271)
Cetasule merhaba,

Net'e eskisi kadar vakit ayıramıyorum.Çileklerinizi yeni gördüm,çok güzeller ama Osmanlı mıdırlar anlayamadım.Bahçede olunca daha rahat gelişir,yayılırlar.
Öneriniz için çok teşekkürler,o bebekleri hiç rahatsız etmeyelim.Zamanı da geçti( yazının üstünden de bir aya yakın zaman geçmiş...)
Dağlarına bahar gelmiş Memleket'imin...
Ne güzel!
Selamlar

Tamam. Siz nasıl isterseniz :)))

Selamlar

cetasule 29-05-2011 00:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 812346)
Sevgili Cetasule,nazarlık,nazarlık....diyorum!!.Çiçeklerin harika olmuş.clematislerin çok iri çiçekli açmışlar,çok sıhhatli gördüm,Tanrı aşkına o lilyumlara ne yaptında o kadar boylandı?? bendekiler üç karışa eremediler.Pembe çiçekli Vangel dayı diyeceğim geliyor,bir eserden esinlenerek, Vangelya ya hiç özenmemiştim, ama bunu görünce fikrim değişti,başka bir ağaca mı sardırdın.Birde ne zamana kadar çiçekli ,bana bir malumat verirsen sevinirim.Mor salkıma gelince benim kesilen ceviz o boydaydı ve mor salkım en tepeye kadar sarmıştı."Tanrı bütün bitkileri hain ellerden korusun diyorum" Aslanağzınında rengi çok değişik.Başka ne diyeyim hemşerim.Ellerin dert görmesin.Resimlerine teşekkürler.selamlar,ve sevgilerimi gönderiyorum sana...

Vangelya çalı formunda bir ağaç.Çok yoğun çiçekleri var .Çiçekleri çok yağmura maruz kalmaz ise üç hafta kadar sürer. Evet çoğu insan ağaçlara çok kolay kıyıyor.Ben kendiliğinden kuruyanların,kurusu bile hala yerinde söküp atamadım.Çok da şaşmamak gerek,hiç yoktan sebeplerle insan insana kıyıyor ağaç ne ki.Neyse kötüleri Allah islah etsin.Lilyumlara ben de şaştım,geçen seneden kalma.Geçen yaz o kadar büyümemişti.Tomurcuklar belirdi ama bakalım ne zaman açacak.
Ben teşekkür ederim.
Benden de selamlar - sevgiler

loveflower 29-05-2011 12:07

Sevgili cetasule,harikalar diyarı olmuş bahçeniz,emeğinizin karşılığını almışsınız.Bizlere fotoğraflayıp sunarak sayenizde bu güzelliklerden biz de faydalanıyoruz.Ellerinize sağlık.

cetasule 29-05-2011 15:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 812497)
Sevgili cetasule,harikalar diyarı olmuş bahçeniz,emeğinizin karşılığını almışsınız.Bizlere fotoğraflayıp sunarak sayenizde bu güzelliklerden biz de faydalanıyoruz.Ellerinize sağlık.

Hoş geldiniz
Teşekkür ederim

Selamlar

Orhan Özbilgiç 29-05-2011 19:10

Sevgili cetasule;
Bitkileriniz harika. Hele o ağaçlaşmış Wegelia (Gelin tacı) çok ilgimi çekti. Çünkü aynı renk çiçeklisini bende sonbaharda diktim. Daha minik. O kadar büyüyebiliyor olmasına sevindim. Sanırım birde açık pembe çiçeklisi var. O da çok güzel.
Fırça çalınız açmaya başlamış. Ben en çok işte o ilk çiçeklenme anını seviyorum. Burgu burgu kabuğundan çıkışını.;)
Ellerinize sağlık. Selam ve sevgiler.

cetasule 29-05-2011 22:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 812622)
Sevgili cetasule;
Bitkileriniz harika. Hele o ağaçlaşmış Wegelia (Gelin tacı) çok ilgimi çekti. Çünkü aynı renk çiçeklisini bende sonbaharda diktim. Daha minik. O kadar büyüyebiliyor olmasına sevindim. Sanırım birde açık pembe çiçeklisi var. O da çok güzel.
Fırça çalınız açmaya başlamış. Ben en çok işte o ilk çiçeklenme anını seviyorum. Burgu burgu kabuğundan çıkışını.;)
Ellerinize sağlık. Selam ve sevgiler.

Orhan Bey Hoşgeldiniz
Evet gelin tacının açık pembesi var ama bende yok.Çok fazla renk farkı yok.
Tam bir çiçek yığını.Çok sevdiğim bir bitki.
Fırça çalısının çiçekleri hergün fazlalaşıyor.Biraz daha açsın o halini de resimliyecem.
Teşekkür ederim
Benden de selamlar sevgiler

Eser İlhan 30-05-2011 07:45

Sevgili cetasule, bahçenizi baştan sona dolaştım, herşey çoookk güzel, ama ah o karadeniz görüntüleri... Muhteşem.. (bu arada yeğeniniz de çok iyi fotoğrafçı olmalı )
Babam Rize kökenliydi, ama ailesi Rizeden o henüz üç aylık bebekken ayrılmış ve bir daha da hiç gitmemiş memleketine. Birbuçuk yıl önce babam aramızdan ayrıldı. O güzel görüntüler hem babamı aklıma düşürdü yeniden, hem de bir Karadeniz gezisi isteğini uyandırdı içimde. Ne diyeyim, en kısa zamanda inşallah ;) ;)

Bundan sonra sık sık bahçenizdeyim :p

Periş 30-05-2011 08:44

Sevgili cetasule her biri birbirinden güzel gelin tacı bir harika maşallah ellerinize saglık

gülsu 30-05-2011 10:17

Sn cetasule bahçeniz renk cümbüşüne dönmüş. harika görünüyorlar.vevkle gezindim. döndüm döndüm izledim. elleriniz dert görmesin.hürmetler

cetasule 30-05-2011 15:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eser İlhan (Mesaj 812866)
Sevgili cetasule, bahçenizi baştan sona dolaştım, herşey çoookk güzel, ama ah o karadeniz görüntüleri... Muhteşem.. (bu arada yeğeniniz de çok iyi fotoğrafçı olmalı )
Babam Rize kökenliydi, ama ailesi Rizeden o henüz üç aylık bebekken ayrılmış ve bir daha da hiç gitmemiş memleketine. Birbuçuk yıl önce babam aramızdan ayrıldı. O güzel görüntüler hem babamı aklıma düşürdü yeniden, hem de bir Karadeniz gezisi isteğini uyandırdı içimde. Ne diyeyim, en kısa zamanda inşallah ;) ;)

Bundan sonra sık sık bahçenizdeyim :p

Hoşgeldiniz
Karadeniz görüntüleri kuzenimden.Geçen seneki doğa yürüyüşü esnasında çekilmiş resimler.Bilgisayarıma aktarmıştı ben de birkaçını paylaştım.
Babanıza Allahtan Rahmet diliyorum.
Karadeniz gezisini inşanlah kısmet olurda yaparsınız.Bizim buralar her mevsim birbaşka güzel.Tercih sizin :)))

Buyrun sizi ağırlamaktan onur duyarım :D

cetasule 30-05-2011 15:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 812900)
Sevgili cetasule her biri birbirinden güzel gelin tacı bir harika maşallah ellerinize saglık

Çok sağolun
Daha güzelleri sizlerin olsun inşanlah
Selamlar

cetasule 30-05-2011 15:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülsu (Mesaj 812971)
Sn cetasule bahçeniz renk cümbüşüne dönmüş. harika görünüyorlar.vevkle gezindim. döndüm döndüm izledim. elleriniz dert görmesin.hürmetler

Sayın gülsü çok teşekkürler
Ben de bunlarla eğleniyorum işte.

Selamlar Sevgiler

cetasule 30-05-2011 15:15

5 Eklenti(ler)
Eklenti 218349
Çuha hala açmaya devam ediyor
Eklenti 218350
Eklenti 218354
Eklenti 218355
Eklenti 218356

cetasule 30-05-2011 15:19

5 Eklenti(ler)
Benim güller yeni yeni açmaya başladı
Eklenti 218357
Eklenti 218358
Eklenti 218359
Eklenti 218360
Eklenti 218361

cetasule 30-05-2011 15:25

2 Eklenti(ler)
Bizim yörede gelincik olmaz.İç anadolu taraflarında gelincik tarlalarının seyrine doyum olmaz.Bizde ise ilaçlığa bulamazsınız.Ama bu şabah çok şaşırdım.Bahçemde bir adet gelincik açtı.Benim için güzel bir sürpriz oldu.
Eklenti 218366
Eklenti 218367

cetasule 30-05-2011 15:29

5 Eklenti(ler)
Eklenti 218371
Eklenti 218372
Eklenti 218373
Eklenti 218374
Eklenti 218375

cetasule 30-05-2011 15:32

1 Eklenti(ler)
Yol hatmi
İnşanlah bu sene çiçeğini görürüm
Eklenti 218376

Periş 30-05-2011 18:10

Of Of Of bu ne güzellik efendim güller harika bayıldım

cetasule 30-05-2011 19:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 813251)
Of Of Of bu ne güzellik efendim güller harika bayıldım

Teşekkürler
Beğendiğinize sevindim

cetasule 01-06-2011 15:44

3 Eklenti(ler)
Çayları toplamaya başladık
Eklenti 219319
Eklenti 219320
Eklenti 219321

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025