![]() |
Bayıldım, bayıldım kırmızı sardunyaya nefis diyordumki son fotoğrafı gördüm. :eek:
Hepsi çok güzel sevgili cetasule. Emeklerinize sağlık |
Alıntı:
Teşekkür ederim Sağlıklı mutlu günler dilerim |
Alıntı:
Beğendiğinize sevindim.Çiçeklerin güzelliklerine hayran olmamak mümkün değil. Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Sizin de emeklerinize sağlık. Selamlar Sevgiler |
Sevgili cetasule....Nerelerdesiniz...hemen hemen iki aydır sizi göremiyorum...Kötü bir durum yoktur inşaallah arkadaşım...Bahçede kimseyi göremedim....şimdi sonbahar güzelliklerinin fotolarını bekliyorum....Sevgiler..selamlar....
|
5 Eklenti(ler)
Ne güzeldir bu kasımpat çiçekleri
Eklenti 254004 Eklenti 254005 Eklenti 254006 Eklenti 254007 Eklenti 254008 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Uzun süredir tomurcukta ama bir türlü açamayan yol hatmi
Eklenti 254019 |
3 Eklenti(ler)
Düğme çiçeğide güzel bir çiçek.Çok dayanıklı ve uzun süre çiçekli kalabiliyor.
Eklenti 254020 Eklenti 254021 Eklenti 254022 |
1 Eklenti(ler)
Bu biberlerinde çiçekten pek farkı yok
Eklenti 254023 |
1 Eklenti(ler)
Bizim mandalina henüz yemyeşil.Ama acelemiz yok bekleriz :)
Eklenti 254024 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Ben her zaman sinsice sizi takip ediyorum.Arasıra şehir dışına çıksamda genelde buralardayım.Baharın heyecanı yaza pek kalmıyor.Şimdi ise malüm sonbahar.Hazan mevsimi ama doğaya çok yakışıyor.Doğaya yakışmıyan mevsim yok zaten.Afetlerde tadı bozuluyor ama bence o bir uyarı zaten-kimse dikkate almasada.Şimdilerde kasımpatları seyrederek geçiyor zaman.O kadar yoğun yağmurlar yağdıki çiçekler açtıklarına bin pişman.Neyseki dün ve bugün güneş.Hiç akşam olsun istemedim ama zamana engel yok :))) Mutlu ve sağlıklı günler dilerim... |
Merhaba cetasula uzun zamandır sizi gözler olduk. Kasımpatıların renkleri muhteşem bu mevsimin en güzel ve çok sevdiğim bir çiçektir. Düğme çiçeği bende de var ve inanılmaz şekilde açıyor her teraf mosmor çok güzel.
Sizi tekrar aramızda görmek çok güzel sevgiyle mutlu kal.... |
Merhaba cetasula Kasımpatıların renkleri muhteşem güller harika mandalinada pek güzel görünüyor maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
İyi bayramlar dileklerimle, sevgiler;) |
akrabanızın o şirin evine bayıldım.ben de Rize'liyim.oralarda gezerken güzel evleri resimlemiştim 5 yıl önce gittiğimde.bu evi görsem kapısında yatardım herhalde.
|
Sevgili hemşerim,
ilk sayfadan başlayarak tek tek gezdim bahçenizi,resimlerle de olsa memleket hasreti dindirdim bir nebze.Her şey mükemmel.behçenizde yok ,yok maşaallah.evinizde çok güzel.hayırlı,mutlu,sağlıklı günler dilerim.hazır bayram yakın bayramınızı da kutlarım.,önümüzdeki yıllarda oralara gelme niyetimiz var yine.O güzelim atlas çiçeği için kapınıza gelebilirim haberiniz olsun.biz Güneysu zincirliköprü Köyündeyiz.eski adı kaçiran.sevgiler. |
Alıntı:
Merhabalar Fatma Hanım Takipte olduğum kişilerdensiniz.Ama sadece seyirciyim.Sizin yaptıklarınızı asla yapamam.Sizdeki marifet ve maharet bende kesinlikle yok. Herşeye el atıyorsunuz size hayranım.Evet şu anda düğme ve kasımpat çiçeklerinin şenliği var.Onların yanına giderek,onlara dokunarak sevmekten büyük keyif alıyorum. Teşekkür ederim.Sağlıklı mutlu günler.Bayramınız kutlu olsun... |
Alıntı:
Güzellikleri sizinle paylaşmak çok güzel Çok teşekkürler.Size de iyi bayramlar.Daha nice bayramları yaşamanız dileğiyle Selamlar Sevgiler |
Alıntı:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizin de bayramınız kutlu olsun.Çok uzak sayılmayız.Niyetinizi gerçekleştirmenizi dilerim :))).Çok mutlu olurum.İnşanlah Diyelim.Allah nasip etsin. Selamlar Sevgiler |
cevabınızla mutlu oldum.takibinizdeyim.sevgiler.
|
Alıntı:
Nuray Hanım eski evlere dışardan bakınca bile çok farklı bir sicaklık,insanın içini hoş eden değişik bir duygu verir.En azından ben öyle hissederim.Şimdiki evler de ne kadar konforlu olursa olsun , onu hissetmek çok zor. Neyse; klasik olacak ama, hiçbir şey zaten eskisi gibi değil.Herşeye rağmen Zamana ve Mekana uymak lazim. Sevgilerimle... |
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu ayın en güzel çiçeği kasımpat
Eklenti 255701 |
Böyle sonbahara razıyım, o ne renk cümbüşüdür öyle. Ne kadar şanslıyız, siz böylesine güzel bir yörede yaşıyorsunuz, biz de sayenizde izleyebiliyoruz bu güzellikleri.
Allah sağlıktan, güzellikten ayırmasın. Sevgiyle kalın. |
memleketimin sonbahar halide ne güzelmiş.kar halini de çok merak ederim yıllardır.hep yazın bulundum oralarda.
|
Sevgili cetasule,
Ülkemizin her yeri ayrı bir güzellikte ama sayenizde Karadeniz bölgemizin özellikle Rize'ye hayran kaldım.Anlaşılan Rize'yi görmek şart oldu. Saygılar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025