![]() |
Makinanıza, azminize,çalışkanlığınıza hayran oldum. Güle güle kullanın. Tebrikler.
|
Sayın Lilium;
İleriye dönük sabrınız, güzel çalışmalarınız, geçmişteki uygulamalardan behsedişiniz, Anadolu insanının, kaybolmaya yüz tutan pratik zekasını keşif icadında:)) kullanmanız ile bana örnek olduğunuz için teşekkürler efendim. Eşinize, küçük hanımefendiye ve size (Sona itelendiniz..alışmışsınızdır gerçi) ALLAH, hep mutluluk ve sağlık dağıtsın, tüm dostlarınız ile birlikte. Saygılarımla lütfen. |
Sayın Lilium,
İmkansızlıklar içinde dahi Türk insanın neler başarabileceğini kanıtladığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Makinanınızı güle güle kullanın. Makinayı yapmada kazandığınız tecrübeyi bizlerle paylaştığınız için ayrıca tebrik ediyorum. Eğer bu işi profesyonel olarak çevrenizde yapmayı düşünenler varsa onlarada yardımcı olacağınız inancındayım. İnşallah emeğinizin karşılığını bol ürünler hasat ederek alırsınız. Sizin ve tüm emeği geçenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. |
Sayın ankstel, sayın zenfree, Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim,
Sayın mrduran, "(Sona itelendiniz..alışmışsınızdır gerçi)"alışmak kolay değil, alışamıyor insan, önemli olan tanıyabilmek anlayabilmek, anlayabiliyorsak mesele yok. Sayın smnunal Bilgi sıkıntısının ne olduğunu çok iyi bilirim, bu sıkıntıları çok çektiğim için Tüm bildiklerimi herkes de bilsin öğrensin diye paylaşımlarda bulunuyorum, bunun yanında benimde bilmediklerimi benim gibi paylaşımlarda bulunan arkadaşlardan bende öğreniyorum. Bilmediğim bir şeyi bilen birine sorduğumda, yap öğrenirsin, yetiştir görürsün, gibi cevaplar çok almışımdır. Hiç unutmuyorum zeytin bahçesi kurmaya karar vermiştim daha fazla bilgilenmek istiyordum ve bir bilenden sorum öğrenmek istedim, Sorum aynen şöyleydi, abi bende zeytin bahçesi kuracağım nasıl yapayım ne önerirsin hangi cins ekeyim. Cevap: ek ek öğrenirsin. Başta da söylediğim gibi bu sıkıntıları çektiğim için bildiğim her şeyi herkesin öğrenmesini istiyorum. |
Efendim 2 Bayan arasında anlamak zorunda olduğunuzu sezinledim:))
Saygılarımla lütfen. |
1 Eklenti(ler)
Bir şeyler yapma sevincini yaşarken üzüntüsü de yanın da geliyor,
Dün evden kaçıp yanıma işyerime de gelip sanki vedalaşırcasına beni de dolaştı, daha sonra kayboldu eve gitmiş iki saat sonra evde öldüğü haberini aldım çok sevdiğim köpeğim (Zilli) nin. Çok üzüntülüyüz evde adeta bir yas var, konu komşu hele çocuklar çok sevmişlerdi çocukların maskotuydu adeta, ölümü herkesi çok üzdü. Hiç bir rahatsızlığı yoktu, ona çok alışmış çok seviyorduk, ani ölümü herkesi çok üzdü. Eklenti 253137 |
Hay Allah ben de çok üzüldüm.
Senin atölyedeyken gelmişti de sen " haydi kızım doğru eve" dediğinde arkasına baka baka gitmişti. |
Allah sabır versin.
Ne emek olduğunu iyi bilirim |
Sn. Lilium çok üzüldüm, biz de fotoğraflarından bile onu çok sevmiştik.
|
Alıntı:
|
Çok üzüldüm.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, yokluğuna alışmaya çalışıyoruz, ama inanın çok zor, yok olunca eksikliği çok daha fazla hissediliyor bu kadar hissedeceğimi tahmin bile etmiyordum, , her eve gidişimde bahçe kapısından girer girmez mutlaka beni karşılardı illa kendini hissettirmek için bir çok oyunlar yapardı, karşılamazsa ben onu arardım.
Bu sabah eşim bana takılıyor, yahu ben kaybolsam bu kadar aramazsın, tabi oda çok üzülüyor ama belli etmek istemiyor, beni teselli etmeye çalışıyor espiriye vurarak. |
Haklısın, çok da sevimliydi. Ama ne yapacaksın, Allah başka dert vermesin.
Bak sana tavsiyem kendini ve Nagihan'ı oyalamak için çocuklara baskı yapmanın tam da zamanı. Oğuz'un sözünü kulak arkasına atma. Genç dede olmak çok daha güzel. |
Yaptığınız ceviz soyma makinesi çok başarılı tebrik ediyorum.
Bahçeniz ve bahçenize olan sevginiz gerçekten çok güzel. Nazar değmesin.Zilli için de üzüldüm, geçmiş olsun :( |
2 Eklenti(ler)
Sonbaharın güzel günlerini değerlendiriyorum, ağaçların çevresine gübreyi yayıp çapa makinasıyla karıştırıp bırakacağım, her yıl bunu yapmaya özen gösteriyorum, iyi yanmış hayvan gübresi buldum mu dayanamıyorum.
Eklenti 255327 Eklenti 255328 |
Sayın lilium,
Hani kına gibi derler ya, kullandığınız gübre aynen öyle görünüyor, yetiştirdiğiniz bitki ve ağaçlar emin ellerde ki, verim ve üretkenlikte yarışıyorlar. Artık Bodrumlu olan emanetleriniz, inşallah benim ellerimde iyi yetişirler de bizi mahçup etmezler. Elimden geleni yapacağım vallahi, size mahçup olmak istemiyorum. Selamlar.. |
Mahçup olmak ne kelime hozat ablacığım, sizin o sihirli ellerinizde daha da güzel olacaklarına hiç şüphem yok.
|
Ziyaret
Ellerinize sağlık Sn. Lilium.
Bugün Sn. YeniBON ziyaretime geldi, tanıştık. Bana önümüzdeki hafta sonlarından birinde Gönen tarafına ziyarete gidelim dedi. Misafir kabul eder misiniz? |
Alıntı:
|
Ziyaret ve tanışma.
Sayın Lilium,
Yakup beyin yazdığı gibi dün kendisini evinde ziyaret ettim. Tanıştık ve saatler-ce sohbet ettik. Düzler tarafında kullanmakta olduğu bir tarlaya sebze ve meyve ağacı fidanı dikimini konuştuk. Bende kendisine yakınımızda olan sizleri ve kasap.94 ziyaret etmeyi, tanışmayı önerdim. Kendisinin sadece bazı hafta sonları uygun olabileceğini belirttiğinden, uygun bir hafta sonunda sizi ve kasap.94'ü ziyaret edeceğiz. Bu hafta içinde kendisini, işyerinde ziyaret edeceğim. Gelişmelere göre gün öncesi sizleri bilgilendirece-ğim zaten. Bildiğiniz üzere 26 Kasım'da İstanbul Toplantısında olacağım. Ziyaretimiz bu hafta sonu olmazsa Aralık ayına kalacak demektir. Görüşmek üzere. Saygılarımla. |
Alıntı:
Balıkkesir ubyi gurubu toplanıyor. Havalar soğudu ama bahar gibi daha bir canlanır gibi duruyor. Başkan Sn. Lilium, üyeler Sn. kasap 94, Sn. YeniBon ve Sn Yakup bey olarak sofrayı kurma çabalarınız yeni bir soluk getirecektir. ;) Belki ' güneşin sofrasıdır' kurulan... Timur Selçuk - Güneşin Sofrasında Söylenen Türkü - YouTube dostların arasında söylenen türküdür... |
Sn Lilium , köpeğiniz (zilli ) nin ani ölümüne çok üzüldüm. Belli bir süre sonra aile bireyi gibi oluyorlar , yokluğu oldukça üzüntü yaratıyor , Allah sabır versin ,
saygılar efendim... |
" Güneşin Sofrasın da Söylenen Türkü "
Çok güzel bir paylaşım Sayın Halil ÖNEN. Sizin de katkınızla bizlerde söyleyece-ğiz bu türküyü.
Söylerken de eşlik etmenizi isteyeceğiz sizden. Saygılarımla. |
Alıntı:
Sn. Lilium, Zaman geçmiş, farkedememişim. Çok üzüldüm köpeğinize. Zamanla ailenin bir bireyi oluyorlar. Okuyunca gidip köpeğime sarıldım. |
4 Eklenti(ler)
Bugün bandırmadan misafirlerimiz vardı, Sayın şenol coca, YeniBON, ve yakup, ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti, güzel bir hoş sohpet ve oldukça iyi bilgi paylaşımında bulunduk, yenibon ve yakup kardeşimi ilk kez görüşüp tanımaktan mutlu oldum, benim için keyifli bir gün oldu.
Önce kasap 94 de uğrayarak balık ziyafetinden sonra bahçesine de bir ziyaret gerçekleştirdik, önce yer kirazlarından başladık. Eklenti 258151 Şenol coça yer kirazı böyle yenir diyor Eklenti 258152 Eklenti 258153 Kasap 94 misafirlere karnıbahar ikram ederken Eklenti 258154 |
2 Eklenti(ler)
Yakup ben bunu eşime vereceğim diyor, her ne kadar o gül değil dediysekte, yok yok bu gülden daha değerli dedi.
Eklenti 258155 Eklenti 258156 Güzel ve keyifli bir günün sonunda misafirlerimizi yolcu ettik. |
Kışa yaklaşırken, sonbaharın son günlerine yapılan bir kaçamak olmuş bu ziyaret..
Her gününüz böyle güzel dostluklarla geçsin. Saygılar.. |
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim hozat abla, sonbaharın güzellikleri gerçekten, bu güzellikleri bu yıl kış sezonunda da yapabiliriz aslında, hele şöyle oksijenin bol olduğu karlı bir hava da, şöyle bir mangal başında toplanıp ne güzel sohpetler çıkar.
Eklenti 258264 |
Sn. Lilium,
Ellerinize sağlık, azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz, ceviz soyma makinanızı güle güle kullanın. Şimdi o cevizler size daha tatlı gelir. Bol hasatlar, dostlarla güzel paylaşımlar dilerim. |
Gönen Gezisi (3 Aralık 2011)
5 Eklenti(ler)
Geldiğimizde Kasap.94 ü mangalın başında yakaladık. Menüde sucuk ve kambu çayı vardı. YeniBON'un getirdiği hamsileri de ekleyince.. Kimse kıskanmasın arkadaş. Canı çeken bize takılsın..
Eklenti 258672 Kasap.94'ün tohum bankası: Eklenti 258673 Soldan sağa, Şenol COCA, Kasap.94, YeniBON ve Lilium.. Eklenti 258674 Lilium'un cevizleri gayet düzenli görünüyor. Geneli chandler imiş. Ön taraftakiler ise göz aşıları. Ceviz ekersem bir daha bu bahçeye gelirim.. Eklenti 258675 Veda zamanı. Eklenti 258676 Sevgili Lilium ve Kasap.94, Bize vakit ayırdınız, ikramda bulundunuz, güleryüz gösterdiniz. Daha dönerken bir daha ne zaman gideriz diye düşünmeye başladım :).. Çok teşekkür ederim. İnşaallah birlikte başka gezilerimiz de olur. Sevgilerimle.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025