![]() |
Alıntı:
Bahçeme hoşgeldiniz:)Pencereye sarılı olanlar selluka sabah sefası ve yasemin..Eğer çok fazla kapatırsa sonbaharda yerlerini değiştirebilirim. |
Hepsi ne güzel, sağlıklı büyümüşler, emeklerinize sağlık. Yıldız çadırları çok güzel gelişmiş, benimkiler daha çok küçük, havalar soğumadan açar mı bilmiyorum.
Çiçeklendiklerinde de fotoğraflarını bekliyoruz. |
Alıntı:
|
Yılmaz Bey sarmaşıklarınız güzel form tutmuş. Yasemininiz hala açıyor mu ?
Benimkinin çiçeklenmesi bitti, sanırım geçen yıl olduğu gibi sezonu kapattık. |
Alıntı:
Pervane çiçekli yasemin şimdi sürgüne geçti müthiş uzun sürgünler vermeye başladı..Yıllar geçtikçe sürgün uzunluğu ikiye katlanıyor.Tek tük çiçeklenme başladı yeniden..Dondan zarar görüp kuruyan fulyasemin henüz sürgünde çiçeklenme yok. |
Sevgili Yılmaz Yalçın, ben de ancak vakit bulup güzel bahçenizi dolaştım, mesajları tek tek okudum.
Sizi kutlarım. Bu kadar ufak bir mekânda bu kadar çok çeşitli bitkiyi böyle sağlıklı yetiştirebilmek büyük marifet. Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş bahçeniz. Özen göstermiş ve başarmışsınız. Sevdiklerinizle beraber huzur ve mutluluk içinde çok güzel günler geçirmenizi dilerim. |
Alıntı:
|
Çok sevinirim, ama bana bir iki gün önceden haber verirsiniz değil mi?
|
Alıntı:
|
Sevgili yılmaz, ben yarın sabah safalarımın resmini ekliyeyimde
sevgili eşin sana madalya taksın:)) Hala bir sabah safası çiçeği göremedim, martta diktiğim tohumlardan:(( Yaseminler acmış, clematisler açmış. Güzeller olmuş, gerisi gelir. Eşine selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur Abi'nin hediyesi günebakanlar açmaya başladı,bahçeye ayrı bir hava kattı:)Herkese tavsiye ediyorum..Son fotoğrafta arka planda ise selluka var,saksısını değiştirirken köklerini zedelesem de o aldırış etmeden toplam 5 koldan hızla uzuyor ve 2 ayrı sürgünü hızla yukarıya doğru çıkıyor komşuya doğru:)
|
5 Eklenti(ler)
Selluka free takılıyor uzuyor gidiyor:)Sabah sefaları ve yıldız çadırları hala sürgünde ama çiçek oluşumu henüz yok:)Sezonu çiçeksiz kapatırlarsa hiç şaşırmam:)Melisa ikinci kez çiçeklendi ama ilki gibi yoğun değil.
|
Sevgili yılmaz, sarmaşıkların maşallah uzayıp gitmişler.
Benim sellukam daha küçük. |
2 Eklenti(ler)
Selukanın saksısında boş kalan yerlere Sevgili Cemonun hediyesi tohumundan yetiştirdiğim ateş çiçeklerini diktim.
|
maşallah maşallah çok güzel bir bahçe... emeğinize sağlık...bayıldım. tam keyif yeri güzellikler mis kokular içinde. sevgiler...
|
Yılmaz Yalçın kardeşim, bitkilerinizdeki gelişmeler sevindirici. İnşallah yıldız çadırları bir an önce çiçek açarlar da sizi daha çok sevindirirler. Benimkiler daha çok küçük.
Ayçiçeğiniz çok güzel görünüyor. Benim bahçeye diktiğim ayçiçekleri boya gidiyor, daha açmadılar. Bahçelerdeki yeşillikler arttıkça, çiçekler açtıkça sevinçler de artacak. Eşinize selamlar... |
O sarmaşıklarınızçiçeklenince çok güzel cümbüş olacak :)
|
Alıntı:
İnşallah çiçeklenir benim hiç umudum yok nedense:)Çiçekleneceğine dair bir belirti hala yok:( |
Alıntı:
Çiçek açmasını bekliyorum bende ama sürekli boya gidiyorlar..Suyunu azalttım ama yine sürgündeler:( |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Sarmaşıklarının hepsi her yeri sarmış, onlar bir tam açsın, çok güzel olacağından eminim. |
Şu 167. mesaj daki masa 5 çayı için ideal harika bir görüntü. Sizlerin bahçelerin de en çok hoşuma giden yanılmıyorsam bahçeniz arka tarafa apartmanların arasına bakıyor öyle sıkışık ta kalmış bir bahçeyi böyle güzel bir bahçeye çevirmeniz:)
|
Yılmaz bey, bahçe şenlenmiş, ama gözlüklerim mi buğulanmış yoksa fotoğraflar mı net değil(:))pek ayrıntı göremedim.
Yıldız çadırlarında hala çiçek yok mu? Çok güzel sarmışlar demirlere. Ben iki yıldır tüm uğraşlarıma rağmen selluka yetiştiremedim :( Yaylayı sevemediler bir türlü, inşallah siz güzel çiçeklerini görür ve muhteşem kokusunu alırsınız. Beş çayına misafirler geliyor her halde, çok kıskandım şimdi :) |
Alıntı:
Fotoğraf makinası aslında iyi ama ben beceremedim sanırım çekmeyi:)En kısa zamanda daha net fotoları ekleyeceğim:)Yıldız çadırları eper uzadı ve sürekli sürgünde demir parmakları sardılar ama suyunu azaltmama ve fosfor ağırlıklı çiçekcoşturan vermeme rağmen nedense çiçek sapı ve tomurcuk oluşumu hala yok..Sanırım çiçek oluşturmadan solacaklar:( Sellukada sürgünde sürekli ama tomurcuk oluşumu onda da yok. Sonbaharda geldiğinizde sözünüz var bahçede çay içmeye unutmayın:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Açan sadece ayçiçeği oldu,nedense diğer mevsimlik çiçekler bir türlü açmıyor:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025