![]() |
Alıntı:
|
bahçeniz oldukça güzel.bende resimlerimi ekliyeyim benim bahçemde oldukça güzeldir
|
Sevgili Yılmaz sarmaşıkların, çiçeklerin Maşallah çoşmuş, ellerine sağlık:) Memleket resimleri de harika, devamını bekleriz:)
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Memleketim Samsun Alaçam İlçesi tarlaları:)Eskiden tütün ekilirdi ve aileler iyi para alırdı ama sonra kota olayı bitirdi tütünü ve tarımı:(Çoğu tarla boş ekilmiyor artık maliyeti bile kurtarmıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yasemin ve clematisler birlikte hoş bir görüntü oluşturuyor...
|
Yasemin ve Clematisler gerçekten harika görünüyor.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur Bey'in hediyesi olan tohumlardan yetiştirdiğim günebakanlar çiçek başını oluşturdular:)Saksının dibinde çeşitli tohumlardan çıkan;yıldız çadırları,sabah sefası,sarı suzan sarmaşığı ve daturalar.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Adalet Yağcı,Cemo ve Uzman Hanımın hediyesi yıldız çadırları tohumlarından yetiştirdiğim fideler.
|
5 Eklenti(ler)
Selluka pencere demirine sarılırken gövdesi de kalınlaşıyor..Bahçede dikili diğer selluka ise clematisle sarmaş dolaş.
|
5 Eklenti(ler)
Dondan kuruyup sonradan yeniden sürgün veren fulyasemin,
Sabah sefaları uzayıp gitti. Clematislerin kök kısmını malçaladım tekrar çam yaprakları ve kabuklarıyla. Tohumdan yetiştirdiğim(Adalet Ablanın yolladığı) ancak ismini bilmediğim ve çiçek açan bitkim. Güller yeniden sürgün verip tomurcuğa gidiyor. |
4 Eklenti(ler)
Sarı suzanlar ve passiflora sarmaş dolaş.
Sabah sefaları yasemin ve passiflora ile sarmaş dolaş. Tohumdan yetiştirdiğm akşam sefası byüyor. Melisam yeniden tomurcukta. |
2 Eklenti(ler)
Passiflora 1,5 metreyi geçti yasemini ve sabah sefasını çok sevdi.
Japon feneri günebakana sarılmış uzuyor. |
Çok güzel gelişiyorlar ablacığım, ellerine sağlık:)
|
Sevgili Yılmaz hepsi de çok güzeller beyaz yıldız çadırları nasılda sarmış parmaklıkları ve günebakan'lar harika. Ellerine sağlık:)
|
Çiçekleriniz hepsi bir harika tek tek yazamıyorum zaten ayrım yapmakta mümkün değil ki,hepsi eşit güzellikteler.Emeğinize sağlık.;)
|
Yılmaz bey güle güle büyütün çiçekler çok güzel. Sellukalarınız da oldukça güzel büyümüşler:)
|
1 Eklenti(ler)
Burası çok hoş olmuş. Bahçeye uyumlu olması adına epey dolandım bugün. Renk renk çiçeklerle uyumlu olduğunu düşündüğüm bu güzelliği, masanın üzerine bıraktım. Gereken özeni göstereceğinden eminim Sevgili Yılmaz! Bahçen ve sen, hep böyle keyifli olun!! Tüm harcanan emeklere değmiş! Eklenti 157647 |
1 Eklenti(ler)
Zafer İnandıklı'nın hediyesi passiflora mollisima hızla büyüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Acem borusu tomurcuk oluşturdu..2 ay önce diktiğim passiflora caruela çeliklerinin hepsi tuttu ve uzuyor.
Gül sürgünü epey yükseğe çıktı. Amerikan sarmaşığı bu yıl daha büyük yapraklı oldu. |
3 Eklenti(ler)
Limoni serviye sarılan sabah sefası,
Sellukanın başka açıdan profili. |
1 Eklenti(ler)
Ve son olarak bahçemi gezen tüm arkadaşlara bu güzel gülü hediye ediyorum:)
|
Oooo hepiside dallanmış gelişmiş negüzel olmuşlar.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Yılmaz Yalçın, ben den ikram. Afiyet olsun
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025