agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Yılmaz Yalçın / Bahçem (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17891.htm)

Dudi 06-06-2010 17:20

Yaseminler çok güzel açmış :)

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 17:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 653278)
sn.Yılmaz Yalçın,

Emek verdiğiniz her bitki size gülümsediği kadar bizlere de göz kırpıyorlar,güzel olduklarını biliyorlar çünkü.

Çok bakımlı ve sağlıklılar,ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim:)Elimden geleni yapıyorum sağlıklı olmaları için..Herhangi bir kimyasal ilaç kullanmıyorum..

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 17:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 653281)
Yaseminler çok güzel açmış :)

Sevgili Dudi,
Evet nihayet açtılar ve umarım uzun sürer çiçeklenmeleri..

acemifüsun 06-06-2010 18:30

Sevgili Yılmaz maşallahları var hepsinin, çoşmuşlar, ellerinize sağlık:) Yasemin, clematisler, melisa, selluka, yıldız çadırları, sabah sefaları... Sarmaşık cennetine merhaba:) Sabah sefaları ile akşam sefaları aynı yerdeler mi? Eğer öyle ise isterseniz akşam sefalarını başka yere alın, diğerlerini boğmasın.

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 19:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 653309)
Sevgili Yılmaz maşallahları var hepsinin, çoşmuşlar, ellerinize sağlık:) Yasemin, clematisler, melisa, selluka, yıldız çadırları, sabah sefaları... Sarmaşık cennetine merhaba:) Sabah sefaları ile akşam sefaları aynı yerdeler mi? Eğer öyle ise isterseniz akşam sefalarını başka yere alın, diğerlerini boğmasın.

Sarmaşıklara karşı büyük ilgim var galiba:)Akşam sefaları hangisi sabah sefası hangisi ayırt edemiyorum ikiside birbirine benziyor ama?

Adalet Yağcı 06-06-2010 20:44

Yılmaz bey, çok özen gösterdiğiniz belli oluyor.
Bir ay sonra akşam sefaları, sabah sefaları, yıldız çiçekleri ve suzanlar coşacak.
Bu arada 89 nolu mesajınızdaki 3. fotoğraf akşam sefası değil, onlar sabah sefası, nam-ı diğer sarmaşık, içinde bir tane akşam sefası var herhalde, onu hemen ayırmanızı tavsiye ederim.

Birden fazla bitkiyi tek saksıda oluşturmak güzel ama birbirini engellememesi gerekiyor.

Fotoğrafları telefon ile mi çekiyorsunuz, biraz daha net olsalar çok daha keyifli olurdu :(

Tamam canım, üzülmeyin, yasemininize bayıldım, pencereye sardırmak süper bir fikir, akşamları tüm koku odanın içine dolar.

Hhatice 06-06-2010 20:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 653320)
Sarmaşıklara karşı büyük ilgim var galiba:)Akşam sefaları hangisi sabah sefası hangisi ayırt edemiyorum ikiside birbirine benziyor ama?

O zaman sana hemen bir japon feneri vermem lazım :)ben de 2 tane çıkmış .Birini senin bahçeye ekelim :))

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 21:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 653404)
Yılmaz bey, çok özen gösterdiğiniz belli oluyor.
Bir ay sonra akşam sefaları, sabah sefaları, yıldız çiçekleri ve suzanlar coşacak.
Bu arada 89 nolu mesajınızdaki 3. fotoğraf akşam sefası değil, onlar sabah sefası, nam-ı diğer sarmaşık, içinde bir tane akşam sefası var herhalde, onu hemen ayırmanızı tavsiye ederim.

Birden fazla bitkiyi tek saksıda oluşturmak güzel ama birbirini engellememesi gerekiyor.

Fotoğrafları telefon ile mi çekiyorsunuz, biraz daha net olsalar çok daha keyifli olurdu :(

Tamam canım, üzülmeyin, yasemininize bayıldım, pencereye sardırmak süper bir fikir, akşamları tüm koku odanın içine dolar.

Çiçek Ablacığım,

Yıldız çadırları boy atmaya başladı...Gönderdiğin tohumlardan epey çimlendirme gerçekleşti bol bol dua ediyorum sana:)Akşam sefasını ayırt edebilirsem alıcam oradan:)

Cumhur Tonba 06-06-2010 21:01

Çilli ile beraber bir çay içmeye gidelim diye düşünüyorum bu güzel bahçeye, fakat...

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice (Mesaj 653409)
O zaman sana hemen bir japon feneri vermem lazım :)ben de 2 tane çıkmış .Birini senin bahçeye ekelim :))

Japon fenerinin düğer ismi balon sarmaşığı mı?Eğer öyle ise bende bir tane var:)Bir ara görüştüğümüzde sarı suzanını vericem boy atmaya sarılmaya başladılar:)Adalet Ablanın yolladığı tohumlardan çimlendirmiştim size kısmet oldu:)

Hhatice 06-06-2010 21:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 653424)
Japon fenerinin düğer ismi balon sarmaşığı mı?Eğer öyle ise bende bir tane var:)Bir ara görüştüğümüzde sarı suzanını vericem boy atmaya sarılmaya başladılar:)Adalet Ablanın yolladığı tohumlardan çimlendirmiştim size kısmet oldu:)

Çok sevinirim :)Balon çiçeği de diğer ismi olabiir .Yaprağı maydonoza benziyor.

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 21:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 653422)
Çilli ile beraber bir çay içmeye gidelim diye düşünüyorum bu güzel bahçeye, fakat...

Sevgili Cumhur Bey,
Zaten İstanbul'a gelipte benimle görüşmesseniz küserim size:(Yemek sözüm var size..Çilli'ye de balon alırız oynar bahçede:)

Cumhur Tonba 06-06-2010 21:17

Teminat verirseniz olabilir.

Sevgi Durul 06-06-2010 21:19

Yasemin, güller, clematisler hepsi çok güzel açmışlar. Yıldız çadırları da güzel gelişmişler. Ben yıldız çadırı tohumlarımı ziyan ettim. Hiç biri çimlenmedi. Artık, sizinkiler açtığında fotoğraflarını seyrederiz. Emeklerinize sağlık.

Zafer İnandıklı 06-06-2010 21:41

Sevgili Yılmaz yalçın, maaşallah asıl sit alanı ilan edilmesi gereken bahçe sende. Sağlık ve mutlulukla keyfini yaşa.

Sevgiler.

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 21:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 653437)
Yasemin, güller, clematisler hepsi çok güzel açmışlar. Yıldız çadırları da güzel gelişmişler. Ben yıldız çadırı tohumlarımı ziyan ettim. Hiç biri çimlenmedi. Artık, sizinkiler açtığında fotoğraflarını seyrederiz. Emeklerinize sağlık.

Sevgili Sdurul,
İnşallah çiçek açar ve tohumlarını toplayabilirsem size bol miktarda yollarım seneye:)

Sevgili Zafer Bey,
Sizin bahçeye de yıldız çadırı ekmek lazım seneye tohumlar benden:)

Cumhur Tonba 06-06-2010 21:49

Helal olsun size Yalçın Bey.
Dün bir bugün iki. Tohum dağıtmaya başlayacaksın bile.

Yılmaz Yalçın 06-06-2010 21:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 653473)
Helal olsun size Yalçın Bey.
Dün bir bugün iki. Tohum dağıtmaya başlayacaksın bile.

Asıl bomba günebakanlarda olacak:)Siz bana yüz tohum yolladınız ben size bin tohum yollayacağım:)

Hhatice 06-06-2010 21:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 653480)
Asıl bomba günebakanlarda olacak:)Siz bana yüz tohum yolladınız ben size bin tohum yollayacağım:)

Oh eşime söyliyeyim seneye tohuma para vermeyeceğiz :))
Canım kardeşim onlar hibrit seneye ekemeyiz :))

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:00

1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,
Mor salkım ve acem borusu bir arada..Mor salkım 3 metre yüksekliğindeki demir parmaklıkları geçti kırmızı ile işaretlediğim yerde görüldüğü üzere uzayıp tellere sanki özenle örülmüş gibi gidiyor:)Yönünü değiştirmek istedikçe inatla kendi bildiği gibi gidiyor:)

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:13

5 Eklenti(ler)
Acem borusu yeni sürgünler vermeye devam ediyor..
Güller açmaya devam ediyor.
Melisa bol tomurcuklandı..
Yaseminler şiddetli yağıştan etkilenip bir kısım çiçek döküldü..

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:15

5 Eklenti(ler)
Yaseminlere sarılıp kanka olmuş clematisler(piilu ve multi blue) ve büyümeye devam eden yıldız çadırlarım..

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:18

5 Eklenti(ler)
Geçen bahardan memleket manzaraları:)Samsun ve ilçesi Alaçam,Yakakent gezileri..

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:19

5 Eklenti(ler)
memleket manzaraları..

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:20

4 Eklenti(ler)
devam...

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 12:26

5 Eklenti(ler)
Memleket ve bahçeme devam..

Fatoş 09-06-2010 13:55

Yılmaz bey bahçeniz deki sarmaşıklar ,clematisler, acemboruları, yaseminler, morsalkımlar,
gülleriniz hepsi birbirinden güzeller,ellerinize sağlık.
Ülkemizin her yeri ne kadar güzel, memleket resimlerinin devamını bekliyoruz.

Satı Uğurtan 09-06-2010 14:07

Sevgili Yılmaz, Yaseminin morsalkımın, acem borun çok canlı ve çok sağlıklı.
Sevgili Yılmaz, geçen yılki yaptığımız karadeniz turunda, Samsundada üç gece kalıp her yerini gezmiştik, Bandırma vapurunda çok duygulanmıştım çok güzel ellerine sağlık, sayende tekrar görmüş oldum sevgiler.

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 655280)
Yılmaz bey bahçeniz deki sarmaşıklar ,clematisler, acemboruları, yaseminler, morsalkımlar,
gülleriniz hepsi birbirinden güzeller,ellerinize sağlık.
Ülkemizin her yeri ne kadar güzel, memleket resimlerinin devamını bekliyoruz.

Sevgili Fatoş,
Sarmaşık hastalığı var bende:)Nerde sarmaşık görsem hemen alıyorum bahçeye dikiyorum:)Evet İzmir'de bir başka güzel askerlik anılarımın olduğu şehir..

Yılmaz Yalçın 09-06-2010 14:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan (Mesaj 655290)
Sevgili Yılmaz, Yaseminin morsalkımın, acem borun çok canlı ve çok sağlıklı.
Sevgili Yılmaz, geçen yılki yaptığımız karadeniz turunda, Samsundada üç gece kalıp her yerini gezmiştik, Bandırma vapurunda çok duygulanmıştım çok güzel ellerine sağlık, sayende tekrar görmüş oldum sevgiler.

Teşekkür ederim:)İçine girdiniz mi Bandırma Vapurunun?Ben içinde Atatürk'ün yanında durup şöyle düşündüm;''keşke o zamanlarda yaşasaydım da onu görme konuşma şansına erişmiş olsaydım ve mücadelede yardımcı olsaydım''

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025