agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Yılmaz Yalçın / Bahçem (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17891.htm)

Cumhur Tonba 15-08-2010 16:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yılmaz Yalçın (Mesaj 683666)
Güneş alan kır bahçem olsa ilk işim Çilli'yi oraya kaçırmak ve ona altından kafes yapmak olurdu:)

Çilli'yi Altın kafese koymuşlar, ah Satı ablamın bahçesi demiş.

Cumhur Tonba 17-08-2010 23:27

Yılmazcığım,
Birgün çok gezen birisinin eşine şunu söylemişler. ''senin kocan ne kadar da çok geziyor''
Cevap vermiş. '' Fazla gezdiğini sanmıyorum. Fazla gezen birisi olsaydı bizim eve de uğrardı'' Maşallah heryerdesin fakat bahçen de yoksun. Ben biliyorum sebebini de...
Nasılsın?

Yılmaz Yalçın 18-08-2010 09:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 684627)
Yılmazcığım,
Birgün çok gezen birisinin eşine şunu söylemişler. ''senin kocan ne kadar da çok geziyor''
Cevap vermiş. '' Fazla gezdiğini sanmıyorum. Fazla gezen birisi olsaydı bizim eve de uğrardı'' Maşallah heryerdesin fakat bahçen de yoksun. Ben biliyorum sebebini de...
Nasılsın?

Her yerde Çilli'yi arıyorum elimde fotoğrafını gösteriyorum gördüğüm herkese tanıyor musunuz diye:)Bahçemdeki bitkiler çiçek açmıyor ben de küstüm onlara:(

Zafer İnandıklı 30-08-2010 23:14

Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim. İyi ki tavsiyene uymuşum, clematis yeni sürgünler vermeye başladı. Sevgiler.

Yılmaz Yalçın 30-08-2010 23:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 689889)
Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim. İyi ki tavsiyene uymuşum, clematis yeni sürgünler vermeye başladı. Sevgiler.

Sevgili Zafer Abi,
Gerçekten çok sevindim.Eylül ayı yeniden sürgün ve çiçek verme zamanı..Eylül ortası gibi clematisiniz size süpriz yapıp o zarif çiçeklerini sunacaktır.

Yılmaz Yalçın 26-09-2010 14:17

5 Eklenti(ler)
Ateş çiçeğim geç açtı:)Yıldız çadırları beyaz,kırmızı ve pembe:)Sabah sefaları..

Yılmaz Yalçın 26-09-2010 14:27

5 Eklenti(ler)
Yine yıldız çadırları..

Yılmaz Yalçın 26-09-2010 14:32

4 Eklenti(ler)
Yıldız çadırları ve japon fenerim epey sürgün verdi ve çiçekte..

sevim.K 26-09-2010 15:03

Yılmaz bey emeklerinize sağlık bahçeniz, özellikle sarmaşık türü bitkileriniz çok güzel. Ama ben memleket manzaralarına bayıldım Samsundan öteye gittim fotoğraflara bakarken. Hem en uç noktasına gittim karadenizin. Hem de en güzel yıllarına çocukluğumun, ilk gençlik yıllarımın. Sağolun, varolun, sevgiler:)

acemifüsun 26-09-2010 15:37

Yıldız çadırlarını da en sonunda açtırmışsın, gözün aydın ablacığım:) Sellukanın çiçekleri de buraya çok yakışır:)

Yılmaz Yalçın 26-09-2010 18:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 699051)
Yılmaz bey emeklerinize sağlık bahçeniz, özellikle sarmaşık türü bitkileriniz çok güzel. Ama ben memleket manzaralarına bayıldım Samsundan öteye gittim fotoğraflara bakarken. Hem en uç noktasına gittim karadenizin. Hem de en güzel yıllarına çocukluğumun, ilk gençlik yıllarımın. Sağolun, varolun, sevgiler:)

Evet bir başkadır Karadeniz:)Karadenizde nerede geçti çocukluğunuz?

Yılmaz Yalçın 26-09-2010 18:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 699057)
Yıldız çadırlarını da en sonunda açtırmışsın, gözün aydın ablacığım:) Sellukanın çiçekleri de buraya çok yakışır:)

Ablacığım,
Sellukanın fotoğrafını çekemiyorum çünkü komşunun balkonunun iç tarafında açmış:(Birgün bir salkım isteyeceğim:)

Adalet Yağcı 26-09-2010 19:53

Bu kadar uzun bekleyişten sonra açarsa böyle poz poz fotoğraflanır işte, keşke biraz daha net olsaymış :)
Sizi bu kadar bekletmesine değdi mi Yılmaz bey, beğendiniz mi yıldız çadırını?

Sellukanız da biraz hainmiş yani, kendisini bakıp büyüten sahibini bırakıp komşunun balkonunu şereflendirmiş :mad:
Ben olsam ne yapar eder bitkiyi kendi balkonuma yönlendirirdim :p

Sevgi Durul 26-09-2010 20:13

Gözünüz aydın kardeşim. Yıldız çadırları çok neşeli, hem de renk renk açmışlar. Emeklerinizi boşa çıkarmamışlar.

sevim.K 26-09-2010 20:59

Karadenizin en uç noktasında:)Artvin ve Hopa

Hhatice 26-09-2010 21:11

Ne kadar güzel açmış yıldız çadırı ,Çok bekletti seni ama değmiş .Bahçen çok güzelleşmiş Yılmaz'cım ,Kocaman bir maşallah :))

günebakan 26-09-2010 21:37

Yılmaz bey Yıldız çadırları 3 renk bir arada çok güzeller. Tohumlarını toplamayı unutmayın sakın:)

Yılmaz Yalçın 27-09-2010 21:05

4 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 699158)
Bu kadar uzun bekleyişten sonra açarsa böyle poz poz fotoğraflanır işte, keşke biraz daha net olsaymış
Sizi bu kadar bekletmesine değdi mi Yılmaz bey, beğendiniz mi yıldız çadırını?

Sellukanız da biraz hainmiş yani, kendisini bakıp büyüten sahibini bırakıp komşunun balkonunu şereflendirmiş
Ben olsam ne yapar eder bitkiyi kendi balkonuma yönlendirirdim :p

Ablacığım,
Yıldız çadırı çok şirin bir çiçekmiş..Geç açtılar ama bol bol seviyoruz.Ama tohumlar hala olgunlaşmadı sanırım geç kuruyor?
Selluka hain çıktı.Ama bu akşam bir parçasını kopartıp baktım henüz beyaz renteydi ve kokmuyordu sanırım çok olgunlaşınca kokuyor değil mi?Bir salkım da yere düşmüş sarı kırmızı tonda ama kokmuyordu sanırım o da kurumuş ve dökülmüş..Bu arada akşam sefası bir dalda biri pembe diğeri sarı açmış.Eşim kokusunu çok beğendi:)Bütün çiçeklerinden daha güzel kokuyor diyor:)

Yılmaz Yalçın 03-10-2010 22:43

Arkadaşlar,
Uzun zaman bahçemden çiçeklerimi sizinle paylaştım..Artık evimizi satıyoruz.Daha iyi ve cazip fiyata bir ev bulduk;terası var geniş ama bahçeli evimi özleyeceğim:(Anılarda kalacak bu kareler belki hafifce gülümseyeceğim..Yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize.Bazı çiçeklerimi eğer alabilirsek evi, bol güneş gören terasına koyacağım.(Mor salkım,selluka,yaseminler,clematisler ve mevsimlik bazı çiçekler).Forumda eğer bahçeli şirin evimi almak isteyen olursa görüşebiliriz hazır bahçede güzel sarmaşıklarda var:)

Sevgi Durul 03-10-2010 22:47

Hayırlısıyla evi almak, nasip olur inşallah. Artık terasınızdan devam edersiniz.

Yılmaz Yalçın 03-10-2010 22:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 701327)
Hayırlısıyla evi almak, nasip olur inşallah. Artık terasınızdan devam edersiniz.

Teşekkürler:)Tek sorun acaba mor salkım,acem borusu gibi bitkiler saksıda olur mu ya da sağlıklı gelişir mi?

Vildan Sönmez 04-10-2010 08:26

Sevgili Yılmaz, inşallah her şey yolunda gider, yeni evinde güle güle otur deriz.
Bende saksıda acem borusu var kaç yıldır kendini toparlayamadı. Saksıdaki hanımelim de öyle ama acem borusundan daha çok gelişti.

acemifüsun 04-10-2010 09:55

Kardeşçiğim hayırlısı olsun, yeni evin size sağlık, mutluluk, bereket getirsin, güle güle oturun:) Güzel çiçeklerini, sarmaşıklarını sen saksıda da çok güzel bakar, büyütürsün:) Herhalde onları yavaş yavaş saksılara almaya başlayacaksın, çok işiniz var, kolay gelsin:)

Dudi 04-10-2010 13:55

Yıldız çadırlarına kavuşmuşsun sevgili Yılmaz, gözün aydın :) Üçlü birarada yanyana şahane bir fotoğraf olmuş. Ellerine sağlık :)

günebakan 04-10-2010 13:58

Hakkınızda hayırlısı olsun Yılmaz bey:)

uzman16 07-10-2010 16:05

Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle sağlıkla oturun.
Sizde bu sevda oldukça terası da bahçeye çevirirsiniz. Çok çok büyük saksı alırsanız (alışveriş merkezlerinde ağaç diktikleri boyutlarda) o sarmaşıklar terasta da rahat yetişir. Artık teras sayfanızı bekleyeceğiz. ;)
Yıldız çadırının pembe olanının tohumuna talibim.

Yılmaz Yalçın 07-10-2010 16:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 702590)
Yeni eviniz hayırlı olsun, güle güle sağlıkla oturun.
Sizde bu sevda oldukça terası da bahçeye çevirirsiniz. Çok çok büyük saksı alırsanız (alışveriş merkezlerinde ağaç diktikleri boyutlarda) o sarmaşıklar terasta da rahat yetişir. Artık teras sayfanızı bekleyeceğiz. ;)
Yıldız çadırının pembe olanının tohumuna talibim.

Sevgili Uzman,
Evimizi almaya karar veren kişi kredi alamadı şimdilik sanırım oturacağız ama satılık ilanı duruyor.Açıkcası yeni alacağımız evi de kaçırmak istemiyoruz 5. kat ve büyük terası var;,İstanbul manzaralı...Beklemedeyiz henüz..Yıldız çadırlarının tohumlarını toplamaya hiç vaktim olmadı umarım dökülmemişlerdir pek ilgilenemedim bu telaşlardan ama sizin için söz en kısa zamanda bakıcam ve mektupla yollayacağım:)Bahçemdeki tüm bitkiler çiçeklendi(selluka müthiş kokuyor)Ama gerek soğuklardan gerekse evi satma telaşından bu mutluluğu hiç yaşayamadım:(Bir de eşimde kertenkele,arı,böcek fobisi var geçenlerde bahçede kertenkele görmüş bir daha bahçeye çıkmıyor..Ben çıktığımda ise kızıyor ve beni eve çağırıyor.(Eve giricek kapıyı kapat gir içeri diye:)

Zafer İnandıklı 07-10-2010 20:51

Sevgili Yılmaz, hayırlısı olsun İnşallah isteğine kavuşursun. Sevgiler...

Yılmaz Yalçın 07-10-2010 21:09

5 Eklenti(ler)
Memleketimden eski ev manzaraları..Bir zamanlar içlerinde mutlu insanlar yaşardı;dün gibi hatırlıyorum kapının önünde oturan yaşlı teyzeyi her geçişimde sokaktan gülümserdi..Artık yaşamıyor..Keşke zamanı geriye sarıp o teyzenin ellerinden öpebilseydim:(

acemifüsun 07-10-2010 21:17

Ne kadar güzel evler:) Aslında o dökülen, iyi bir restorasyonla harika olur:) İzmirde de eski, müstakil evler, o kadar azaldı ki:( Gözlemlerime göre en fazla Bucada kalabilmişler sevgili Yılmaz:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025