![]() |
Alıntı:
Sevgili Sudenur; Sıkıntılar paylaşılırsa gerçekten etkisi önemli ölçüde azalıyor. Ne iyi ettimde sizlerle paylaştım. İnanın üç günde herşey yoluna girdi. Büyük bir azimle, tüm olumsuzlukları çözümledim. Şimdi bahçem yine bize yaşam sevinci veriyor. Sağolun varolun. |
Alıntı:
Galiba haklısınız. Uzun yıllardır yaşamadıklarımızı yaşar olduk. Abutilon' un bir dalı, kökünden değilde, ortasından kırılmış ama kopmamış. Onu aşı macunu ile sarıp sarmaladım ve ayağa kaldırdım. Üzerinde birkaç çiçeğide var. Yıl sonuna kadar onun çiçekleri ile avunuruz artık. Yıl sonunda hemen dibindeki minik sürgünde büyür, büyük olasılıkla o da çiçeklenir. Birkaç yıl içinde yine eski görkemine kavuşur inşallah. Teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum. |
Alıntı:
Alıntıladığınız bu yazı gerçekten çok çarpıcı. Neden olmasın? Sevgili cemo, iyi dilekleriinizi iletti. Çok teşekkürler. Deneyimleriniz benim için çok önemli. Özellikle Solanum için yazdıklarınıza katılıyorum. Büyük olasılıkla bu sene ekim ayında o minik sürgün çiçek bile açabilir. Teşekkürler. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
İçtenliğinden zerre kadar şüphe duymuyorum. Keşke yakın olsaydık. Eşim ve ben sizleri konuk etmekten müthiş mutlu olurduk. Gözlerinizden öpüyorum. |
Alıntı:
Gerçekten ben böyle şiddetli bir fırtına ve beraberinde o denli kuvvetli bir yağışı ilk defa yaşadım. İyi dileklerinize teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla. |
Çok geçmiş olsun Orhan Bey..
Bahçenin haline üzülmemek elde değil ama canınız sağ olsun siz ne güzel bahçeler yaparsınız.. Nasıl başedeceğiz bu iklim değişiklikleriyle bilmiyorum, dolular, fırtınalar, seller.. Rabbim daha kötüsünden korusun. |
Alıntı:
İnanın şu andaki duygularım öyle diyor. Herşey yoluna girecek. Çilli begonyaya sevindim. İnşallah dileğiniz gerçekleşir. Sevgiyle kal. Gözlerinden öpüyorum. |
Alıntı:
Yaa, tturt; Sizleri çok seviiyordum. Ama şu alıntıladığım cümlenle gönlümü hepten fethettin be kardeşim. Sağol varol. |
Alıntı:
Bu gün itibarıyla aşağı yukarı herşeyi toparladım. Bundan sonra miniklerin büyümesi için gayret sarfedeceğiz artık. Sevgi, saygı ve selamlar. |
Alıntı:
Çok doğru söylüyorsunuz. Elbette. Hiçbirşey sağlıktan önemli tutulmamalı. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
Selam, sevgi ve saygılarımla...Esen kalın. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Beni yüreklendirdiğiniz için. |
Alıntı:
İyi dileklerinize teşekkür ediyorum. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
Mesajınızı farkedememişim. Çok özür dilerim.:( İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sevgi ve selamlarımla. |
Alıntı:
Selam ve sevgiler. |
Her şerde bir hayır var derler.Sizin için hayırlısı olur İnşallah. Geçmiş olsun.Yaradan bir daha göstermezsin dilek ve dualarımla.
Saygılar. |
Üstadım büyük geçmiş olsun üzülmeyin telafisi olur felan demeyeceğim. İnsan o manzarayı gördüğünde neler hisseder iyi biliyorum. Nasrettin hoca misali binekten düşünce hocam doktor çağıralım mı dediklerinde binekten düşen varsa o gelsin başkası gelmesin dediği gibi.
Elimde pek bir bitki yok ama sayfamda gördüğünüz lazım olan bir şey varsa hemen kargolamaya çalışırım. Bu günde yanınızda olamaz isem (isek) iyi günde hiç olmayalım daha iyi biz kötü gün dostluğuna talibiz varsın iyi günleri başkaları alsın biz zarda darda ortaya çıkalım. Üstadım bu da geçer elbet sabrı denenir bazen kul kısmısının bu da öyle bir deney sanırsam . Allah beterlerinden korusun Saygılar |
Alıntı:
Saygılarımla. |
Alıntı:
Olanı paylaşmayı, yardımcı olmak için çırpınmayı düstur edinmişsiniz. Sevgili Mete Tiren; Bugün itibaryla herşey yoluna girdi. İlginize çok teşekkür ederim. Kırılan bitkilerimin diplerinde yeni sürgünleri var. Gelecek yıla kalmaz yine güzel birer çalı olurlar beklentisindeyim. Yaşamım boyunca bende sizin gibi olmaya çalıştım. Bu sayede çok güzel dostluklar kazandım. Tanrıda yardım etti. Çok az dara düştüm. Bu huyunuzun ömrünüzce mükafatını görmeniz dileğiyle. Selam ve sevgiler. |
Orhan hocam geçmiş olsun.
Bizim önce'ki ay yaşadığımızı (siz daha fazlasını) yaşamışsınız. Cana geleceğine mala gelsin gibi bir cümle de kuramıyorum. Çünkü, bitkilerin de canı var. Yaralar umarım çabuk toparlanır ve normale döner. Tekrar geçmiş olsun. |
Alıntı:
O görüntüleri çektiğim zaman çok bezgin bir halde idim. İnanın şu an, yine arzulu ve zindeyim. İşte bu paylaşmanın pozitif etkisi. Ayni sevgiyi yaşayan sizlerin motivasyonları ile oluştu bu heves. İyi ki varsınız. İyi ki varsın agaclar.net. |
Orhan Bey, bahçenizdeki fırtına zararlarını yeni gördüm. Haberlerde izledimse de nedense sizin de zarar görmüş olabileceğiniz hiç aklıma gelmedi. Belki de "orası cennet bahçesi, orda fırtına filan olmaz" diyordu bilinç altım bana, bilemiyorum ;)
Çektiğiniz resimlere bakarken gözlerim doldu, içim burkuldu.. Tanrı tekrarından korusun, size yaraları toparlayacak coşku ve sabır versin... Eminim bahçeniz size tez zamanda eskisinden de canlı olarak geri dönecektir. Bu arada benim bahçenizdeki gözdem hayalet ağacı nasıl? Umarım bu hengameyi zararsız atlatmış olan şanslılardandır.. Selam ve sevgilerimle..... |
Sayın Orhan Özbilgiç Öğretmenim, son yaşananlar çok üzücü, herkes gibi ben de çok üzüldüm, ancak bir türlü yazmaya elim varmadı. Geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Yerine konacak şeyler, can sağlığı olsun.
Eskisinden daha gür, daha çiçekli bitkiler dileğiyle.. Saygılar... |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eminim üzülmüşsünüzdür. toparlanmam epeyce vakit aldı. Son olarak bugün Hanımeliyi yeni desteğine bağladım. O zaten yıkılarak sadece hırpalanmıştı. Şimdi 9 şiddetindeki depreme bile dayanır hale getirdim.:D Eklenti 317437 Eklenti 317438 Nutkatensis ise rüştünü ispat etti. Gerçekten çok esnek bir ağaçmış. Çok şükür hiç zarar görmedi. Üzerinde irice bir nazar boncuğu vardı. Belkide ondan.:p İçten duygularınıza teşekkür ediyorum. Sağolun varolun. Eklenti 317439 |
Alıntı:
Birazcık fazla mesaiyle herşey güzelleşti yine. Tabii bazı bitkilerim iki yıl geriye gittiler. Bazıları yaralandılar. Bazıları kurudular. Yinede kalanlar onların eksikliğini hissettirmiyorlar. Bol bol fotoğraf çektim. Elektirkler ve internetim ancak dün gece kesintisiz geldiler. Bugün elektirik ve internetin tadını çıkaracağım. Önce sayfamı bahçemden iki gün önce çektiğim fotoğrafları paylaşacak, sonrasında sizlerin bahçelerine zaman ayırmaya gayret edeceğim. Herşey gönlünüzce olsun. |
5 Eklenti(ler)
Eveeeet...Şimdi bıktırıncaya kadar fotoğraf yüklemeye geldi sıra. İnanın interneti ve sitemizi çok özledim.:)
Burada, yeşile doygunluklarından olacak, birçok kişi giriş yoluma neden parke taşı döşemediğimi soruyor. Bu yola parke döşenir mi? Eklenti 317440 Bu yıl ilk kez yetiştirdiğim dahlialaran üç- dört tanesi fırtınada kırıldı. Ama kalanlarda çok güzeller.;) Eklenti 317441 Eklenti 317442 Eklenti 317443 Eklenti 317444 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 317445
Eklenti 317446 Eklenti 317447 Güller bu yılki kadar güzel çiçeklenmemişlerdi. Eklenti 317448 |
5 Eklenti(ler)
Bu yıl zinnialara çok yer ayırdım. İçlerinde aster görünümlü olanlarını ilk kez bu yıl diktim. Çok güzeller.
Eklenti 317449 Eklenti 317450 Eklenti 317451 Eklenti 317452 Kardinal Climber ve arkada yine Zinnialar. Eklenti 317453 |
5 Eklenti(ler)
Bu benim ikinci Grevilya'm. Buda sorunlu. Araştırdım, nemden hiç hoşlanmıyormuş. Bakalım buda kuruyacak mı?:(
Eklenti 317454 Eklenti 317455 Eklenti 317456 Kozmos'larda sevimli çiçeklermiş. Eklenti 317457 Devrilen zeytinin dibine biraz toprak koyup, herekledim. En az iki yıl böyle kalacak ki, yeniden kopan köklerin yenileri sürsün ve güçlensin. Sanırım kurtuldu.:) Eklenti 317458 |
5 Eklenti(ler)
Yedek Abutilon'um.;)
Eklenti 317459 Manolyamın son çiçeğini eve aldım. Güzel kokusunu doya doya hissetmek için. Eklenti 317460 Eklenti 317461 Glayöller biraz hırpalandı ama...Yinede açıyorlar. Eklenti 317462 Eklenti 317463 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025