![]() |
Orhan hocam yaseminin kokusu buralara kadar geldi bende çok seviyorum kokusunu Zafer beyin kargosu süprizleri çok güzelmiş paylaşmayı seven çok iyi bir insan kendisi zaten güle güle büyütmenizi dilerim sevgiler...
|
Orhan bey,süper kolinizi incelerken üzerindeki etikette Kızılot köyü ismini okudum.Kızılot köyünden olan aile dostlarımın çiftlik evine giderken köyüde yakından görmüşlüğüm vardır,nefis bir yer.Bu arada çiçeklere çok meraklı olmasamda saman çiçeğinin görüntüsü çok güzel ellerinize sağlık.Sağlık ve sevgi dilerklerimle ...
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;
Zafer Bey; Beni çoooook mutlu ettiniz. Dilerim sizde benim bu yaşadığım tarifi imkansız mutluluğu hep tadarsınız. Selam ve sevgilerimle..[/QUOTE] Sevgili Orhan ağabeyim; Güzel dileğiniz için teşekkür ederim. İnşaallah Burgmansia yakın zamanda çiçek verir de, mutluluğunuz ikiye katlanır. Saygılar, sevgiler... |
Orhan bey ne mutlu size böyle güzel hediye almışsınız. Zafer beyinde ellerine sağlık mükemmel bir koli hazırlamış. Elvudiyi yeremi dikeceksiniz toplantıda kurada bana da çıkmıştı saksıyla getirdim ama yerdemi saksıdamı olacak bilmedim. Hocam sizden kopya çekebilirmiyim...
|
Sevgili Periş;
Yaseminde birçok kokulu çiçek gibi, sabah ve gece çok güzel kokuyor. Bende paylaşmayı severim ama Zafer Bey kardeşim, benden çooook fazla. Allah gönlüne göre verir inşallah. |
Sevgili eyakut; Kızılot' taki aile dostlarınızı merak ettim.:confused: Mutlaka tanırım. Zira burası küçük bir yer. Ama gerçekten nefis bir yerdir. Saman çiçeğini bende ilk kez yetiştirdim. Sağolsun tohumlarını Sevgili Zeki Yağlı verdi. Bundan sonra her yıl yetiştirmeye gayret edeceğim.
Esenlikler diliyorum. |
Alıntı:
|
Fatma Hanım;
Elvudi, bol ışık seven bir ibreli. Ama o da, yalancı selviler gibi kuraklığı sevmiyor. Aşırı olmamak kaydıyla, toprağının nemli olmasından hoşlanıyor. Ben şimdilik saksıda tutuyorum. Eşim birkaç gün sonra İstanbul' dan geldiğinde, birlikte nereye dikeceğimize karar veririz diye.;) Aslında kaya bahçeleri için ideal bir bitki. Selam ve sevgiler. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Gözde ağacım Nutkatensis Pendula, sağlıklı büyümesini sürdürüyor. Boyu iki metreye yaklaştı. Sürgünlerde yele gibi uzuyor.
Eklenti 232228 Eklenti 232229 Alacalı yapraklı İlex bu yıl hiç büyüyemeyen tek bitkim gibi. Eklenti 232230 Bu yıl bahçemin geneli yörenin genel çayır (Ayrık) örtüsüne kavuştu. Arada buralarda Üçgül denilen yabani yoncada var ki onun çiçekleride mis gibi kokar! Tam üç yıl yabani otları teke tek yolarak özgün bir hale getirdim. Çayırın en güzel yanı, çim gibi hastalıklarla başı hiç belaya girmiyor. Kurağada çimden kat kat daha fazla dayanıklı. Eklenti 232231 Kelebek Çalılarım açmaya başladı. Eklenti 232232 |
Sn Orhan abi bahçeniz çok güzel bakımlı ve düzenli. güle güle oturun. Kelebek çalısı da çok güzel açmışlar hemde sağlıklı görünüyor. Bir komşumda bu çiçeğin çok koyu mor açanını gördüm çok beğenmiştim o zaman adını bilmiyordum oda kelebek çalısıymış. Komşum bana söz verdi güzün çelikten yetiştirmeye çalışacağım.saygılar sunuyorum.
|
Sevgili orhan abi,hepiside sağlıklı kelebek çalısı ne kadar güzel uzamış.
|
Öğretmenim pembe brugmansiyanız varmıydı. Çok hoş bir üçleme olur. Güle güle büyütün hepsini, sevgiyle:)
|
Sevgili gülsu;
Teşekkür ederim. Kelebek çalısı bende iki renk. Pembe ve eflatun. Mor renklisini bende gördüm ve çok beğendim. Ekim ayında çeliklerseniz kesinlikle tutar. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizde tatile girdiniz artık. Yolunuz düşerse konuğum olmanızdan büyük keyif alacacağımızı belitrmeden geçmiyeyim. Güzel bir yaz diliyorum. |
5 Eklenti(ler)
Bu bitki, bu yıl bana Zeki Yağlı' nın verdiği tohumlardan, beni en çok mutlu edeni.
Ben enteresan bitkileri çok seviyorum. Bu da öyle. Çiçeklerine elinizle dokununca, sanki saman veya kuru kağıta dokunmuşçasına bir his ve de en önemlisi ses vermesi.;) Sağolasın Zeki Bey. Helichrysum bracteatum (Saman-Kağıt çiçeği) Eklenti 232241 Eklenti 232242 Eklenti 232243 Eklenti 232244 Eklenti 232245 |
5 Eklenti(ler)
Lantanalar buralarda ancak açıyor!
Eklenti 232246 Eklenti 232247 Kırmızı çiçekli Bodur zakkum ve pembe çiçekli alacalı yapraklı zakkum da açmaya başlayanlardan.. Eklenti 232249 Eklenti 232250 |
Alıntı:
Geçen yıl niyetlenmiştik gitmek için. O yoğun nemli boğucu havayı kaldıramazsın dediler cesaret edemedim. İnşallah mola vere vere bir karadeniz yolculuğu yaparız. Sizin köyde olduğunuz zamana denk gelir ziyaret ederiz tabi çok mutlu oluruz. Kısmet tabi:) Eşinize sevgilerimi iletin lütfen, selamlarımı. |
5 Eklenti(ler)
Balkon duvarım bu yıl daha canlı.
Eklenti 232251 Yalınkat çiçekli Jasminum Sambac (Ful, Arap yasemini) güzel kokulu çiçeklerini açıyor.;) Eklenti 232252 Eklenti 232253 İspanyol fasulyesi, bu duvarı kapatsın diye diktiklerimden. Bayrak kırmzısı renkli çiçekler açmaya başladı. Eklenti 232254 Eklenti 232255 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu yıl Zinnia'larla farklı bir yerde bir tarh oluşturdum. Artık açmaya başladılar. Oldukça farklı renk ve tonlardan oluşuyorlar. Bu yıl içlerinde beyaz renkli olanıda var!
Eklenti 232256 Eklenti 232257 Eklenti 232258 Eklenti 232259 Eklenti 232260 |
Çok hoş çiçeyi ispanyol fesulyenin.
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
İspanyol fasulyesi ve kağıt çiçeklerine bayıldım harika görünüyorlar.Diğerleri de ayrı bir güzel abiciğim doya doya seyredin:)
|
5 Eklenti(ler)
Tohumunu sevgili alıcan' nın gönderdiği, Sarı papatya hala bahçemi süslemeye devam ediyor.
Eklenti 232286 Baharda bir paket tohumunu ektiğim Alev Çiçeği'nden sadece bir kök çıktı ve açtı.:) Eklenti 232287 Eklenti 232288 Hazeranlarda hala açıyor. Çok tatlı renkleri var. Çiçeklerinin katmerli oluşu bir başka güzel. Eklenti 232289 Eklenti 232290 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Geçen yıl ana sellukamı, kışın fazla sulama yüzünden köklri çürüyünce kaybettim. Bunlar tohumdan yetişiyor. Sanırım geçen yılki kadar yoğun olmasada, onlarda çiçeklenecekler.
Eklenti 232301 Alıcan' nın Batman' dan gönderdiği tohumlardan çıkan balon çiçeklerini toplu olarak dikmiştim. Eklenti 232302 Eklenti 232303 Mısır (Peygamber) çiçeği iki renk. Birisi mavi, çoğunluk bordo. Eklenti 232304 Eklenti 232305 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025