![]() |
5 Eklenti(ler)
Bu arada Sevgili Zeki Yağlı' nın bahçeme kazandırdıklarıda yadsınamaz.
Onun verdiği tohumlardan, kağıt çiçeği, Ekinezya, Peru zambağı, Çin karanfili ve Salvia.., Clematislerden biri çimledi. Ayrıca fide olarak verdikleride toprağa alıştılar. O' nada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eklenti 213889 Eklenti 213890 Eklenti 213891 Eklenti 213892 Eklenti 213893 Sağolsun, varolsun. |
5 Eklenti(ler)
Yine Zeki Bey' in toplantıda dağıttıklarıda toprağa alıştılar.;)
Rudbekia, Sülün Kuyruğu sazı, Penstemonlar.. Eklenti 213895 Eklenti 213896 Eklenti 213897 Eklenti 213898 Eklenti 213899 |
4 Eklenti(ler)
Sevgili ciceksever70'in gönderdiği lupinlerde çimlenip büyümeye başladılar.
Teşekkür ediyorum. Eklenti 213900 Eklenti 213901 Sevgili elek ve Satı Uğurtan' ' ın gönderdiği Gül Hatmi ler de çimlendiler. Sağolsunlar. Eklenti 213902 Eklenti 213903 |
Orhan bey umarim önümüzdeki bahar lupinlerin rengârenk cicekleriyle bahceniz senlenir. Ben gecen yil cicekleri tohumluk olarak birakinca bahcenin her tarafina yayilmis. Bazilarini mecburen kestim, bazilarini da baska yerlere aktardim simdilik saglikli görünüyorlar. Eger bu yaz basarili olursam daha cok ekip istedigim yerlere aktarmam kolaylasacak. Burada köklerinden topraga faydali maddeler geciyor diye her bahceye bolca ekiyorlar. Özellikle sebze bahcelerimin etrafina ektim.
Bu arada kelebek calilarim aldigimdan beri iki kati büyüdü. Siz hakli ciktiniz. Burada yaz sonuna dogru ciceklendigine göre sansli isem birkac cicek bile görürüm. Sevgiler. |
4 Eklenti(ler)
Bu arada sevgili Minarislim' in kavunları, Arnavut ciğeri' nin Lablabı, ve benim Beyaz Çiçekli Erguvan ve Sarı Salkım tohumlarımda çimlendiler.
Tohum göndererek bahçeme katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum.;) Eklenti 213905 Eklenti 213906 Eklenti 213907 Eklenti 213908 |
Orhan abiciğim inşallah bol bol çiçeklerini görürsün bahçen rengarenk olur:)
|
Sevgili ciceksever70;
Siz dostlarımın sayesinde bahçem renklenecek. Kelebek çalısının birkaç değil, onlarca hatta daha çok çiçeğini göreceksiniz. Emin olun. Selam ve sevgiyle. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu papatya kılıklı bitkide sevgili alıcan' dan. Tomurcuklar belirginleşmeye başlamış.;)
Eklenti 213932 Eklenti 213933 Eklenti 213934 Kenar (Koru) çiçeği açmaya başladı.. Eklenti 213935 Eklenti 213936 |
5 Eklenti(ler)
Abutilon ilk çiçeğini açanlardan..
Eklenti 213939 Eklenti 213940 Fırça çalısının tomurcukları kabarmaya başladı. Eklenti 213941 Eklenti 213942 Eklenti 213943 |
5 Eklenti(ler)
Balkon duvarındaki sarmaşık gül, ilk goncalarını gösterdi.
Eklenti 213948 Eklenti 213949 Eklenti 213950 Wegelia (Gelin tacı) da ilk çiçek.:) Eklenti 213951 Eklenti 213952 |
5 Eklenti(ler)
Gaura kış uykusundan uyananlardan..
Eklenti 213956 Eklenti 213957 Eklenti 213958 Sevgili arkadaşım Meliha Ünlüer' in armağanı gazanya da açanlardan. Eklenti 213959 Solanum Rantonetti coşuyor. Eklenti 213960 |
Sayın Orhan bey Kemaliye ye dönüş telaşıyla siteye giremedim. Nihayet bahçemle buluştum bugün çok yağmurlu olduğu için siz değerli dostlarımın bahçelerinde gezintiye başladım. İlk sizin bahçenizden başladım ve çok yol aldığınızı gördüm. Tohumlar çimlenmiş çiçekler açmış yeni çim makinasının faliyeti bahçeye güzellık katmış.
Gerçekten herşey çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Sağlıkla kalın. |
3 Eklenti(ler)
Gözünüz aydın, Fatma Hanım.
Nihayet sizde güzel Eğin' e ve bahçenize kavuştunuz. Yağmurlar biter elbet. Sizde toprakla haşır-neşir olmaya başlarsınız. Bahçem dünden bu yana ''Ben hızla canlanıyorum!'' Diyor. Bu arada Polygala tomurcuklarıda çiçeklenmiş.Acer Palmatum' da giderek dallanıp, yapraklanıyor. Sevgi ve selamlarımla. Eklenti 214106 Eklenti 214107 Eklenti 214108 |
Sevgili Orhan hocam tohumdan yetişenlerin çiçeklerinide görürüz inşallah güller ne kadar tatlı maşallah koru çiçegi ve gelin tacıda çok güzel ellerinize saglık
|
Fotoğrafları bekliyorum kurtulamazsın abi :D Allah sana uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin.
|
Alıntı:
|
Orhan bey şimdiden çok güzeller. Kurtulamazsınız bizden yaz boyunca artık müdavimi oluruz bu güzelliklerin:)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Periş;
İinşallah. Gelin Tacı bu yıl dikildi. Koru çiçeği' nin tohumunu satın alıp tekrar ekmiştim. Ancak geçen yı diktiğim yerde kendiliğindende çıktılar. Gelecek yıl tekrar ekmeyeceğim. Nasıl olsa çıkıyor.:p Selam ve sevgiler. Furkan' ım; Çiçeklenme başladıkça fotoğraflamaya çalışacağım. Senin bu tatlı dilin yok mu?:dilli: Sağol canım. Sevgili bıcırık; Bahçemi ziyaretiniz ve beğenileriniz beni çok memnun etti. Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.:) Sevim Öğretmenim; Gururumu okşuyorsunuz. Bana pozitif enerji veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun.:) Yeni açan ilk ve tek Şakayığımın fotoğraflarını, hepinize armağan ediyorum. Rengini ben çok sevdim. Vişneye çalan kırmızı.;) Umarım sizlerde beğenirsiniz. Yürekten sevgilerimle. Eklenti 215603 Eklenti 215604 |
Şakayığın çiçeği gerçekten süper.Çok güzel
Bitkileriniz çok sağlıklı görünüyor.Nazar değmesin maşallah Kolay gelsin |
Çok güzel, çok güzel bir çiçek güle güle büyütün. Bol bol çiçekleri olsun. :)
|
Sakayigin rengi cok cok güzel... Cimlenen bitkilerin büyümesini beklemek ne kadar heyecan verici degil mi? Günde kac kez biraz daha gelistiler mi diye bakiyorum bilmem. Bazilari gercekten de gün icinde degisime ugrayip büyüyorlar.
|
Teşekkür ederim, cetasule;
Çiçeğinin renginin şeker pembe olacağı söylenmişti. Ama bu rengi daha çok sevdim. Bitkilerimin bir çoğu için, mart ayı sonlarında, kendim fermente ettiğim güvercin gübresi kullanmıştım. Hakikaten, yararlı oldu. |
Sağolun Sevim Hanım.
|
4 Eklenti(ler)
Doğru söylüyorsunuz ciceksever70.
Dün ve bugün fotoğrafladığım şakayık, yarına büyük olasılıkla dahada açılıp büyüyecek.. Örneğin; Dünden beri açmaya başlayan Nectarescordum Silicium' a da günde birkaç kez bakıyorum. Salkımın tamamı açmadı ama yinede fotoğrafladım.;) Eklenti 215671 Eklenti 215672 Eklenti 215673 Eklenti 215674 |
Çok yaşayasınız Orhan ağabeyim.
Bahçenin bir köşesine soğanlı bir bitki ekmiştim, bir türlü ne olduğunu hatırlayamıyordum. Sayenizde Nektarescordum olduğunu hatırladım, teşekkür ederim. Bahçeniz şenlenmiş, sağlıkla keyfini çıkarın. Selâmlar, saygılar... |
Alıntı:
Galiba yaşımın epeyce ilerlemiş olmasından mı ne? ''Çok yaşa!'' denmesinden müthiş hoşlanıyorum. Tabii, hapşırık nedeniyle değil.:p Birilerine böyle sizinki gibi minikte olsa bir yararım dokunduysa. Sende çok yaşayasın kardeşim.:) |
Orhan hocam şakayık çok güzel rengine bayıldım elinize yüreginize saglık
|
Kenar çiçeği çok değişikmiş, çok güzel. :)
Elinize sağlık, tohumlar konusunda çok başarılı olmuşsunuz. :) |
Hepsi muhteşem, ellerinize sağlık.
Hele de ,bahçeye bakıp da, bu çiçek bu arkadaştan, şu çiçek bu arkadaştan demek, Paha biçilemez :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025