![]() |
Orhan beyciğim sevimli çocuk Furkan feda olsun.
|
Fikret Bey'ciğim;
Furkan' ın amacı üzüm yemek değil ki.! Bağcıyı dövmek.. Beni aradan çıkarsın, sıra sizlerede gelecek. Sevgili Orhan Beyciğim; Sizin bahçeden çıkmak biraz zor. furkan'ın da çıkmasını beklemeyin kamyonla siparişi var size....... |
Alıntı:
Bahçemdeki Lonicera Fragrantissima da bayağı büyük bir çalı üstündeki çiçekler de hakikaten mis kokulu. İyisi mi sen bırak Orhan Özbilgiç'i üzmeyi bizim taraflara gel. Ben senin peşine Karabaş'ı takarım beraberce turlarsınız bahçede. Nasılsa neye el atsan Karabaş hırlar çünkü ona öyle tembihledim. :D |
Haklısın Fikret Bey; O bizim stres toplarımızdan...''Furkan olmadan asla!'';)
Sevgili yedikaranfil , şimdi biraz umutlandım. Sağolsun Güler Hanım , Furkan'cığıma öyle bir oyun sahası sundu ki, ben olsam Manyas' a giderim. Aklına hangi bitki gelirse orada var. Üstelik İstanbul' a daha yakın. Aklın yolu bir...Furkan Karabaş' a rağmen gider bence.:p Hem o Karabaş 'ın ne tür et sevdiğini bilir. Kemikli mi, kemiksiz mi? Değil mi Furkan'cığım.:) |
5 Eklenti(ler)
Bugün Mısır Çarşısı arkasındaki çiçek pazarını gezerken gördüğüm sevimli bir bitki satın aldım.
Jakobinia ''Anita'' Bir başlık açabilecek kadar yeterli bilgiye ulaşamadığım ve dış mekan bitkisi olup olmadığından emin olamadığım için, bahçemde sergiledim. İnternette gördüğüm karlar altındaki çiçekli fotğraflarından, dış mekanda da yaşayabileceğini düşündüm.:confused: Eklenti 191254 Eklenti 191255 Eklenti 191256 Eklenti 191257 Eklenti 191258 |
:) Bu yazı kısmet olurda gidersem Güler ablamın bahçesinde geçireceğim anlaşılan :p Köpeklerle aram mükemmeldir. En saldırgan köpekle 2 dakika maksimum 10 dakika içinde sahibi derecesinde arkadaş olurum. Karabaş olur kuzubaş :). Neyse Orhan abicim seni çay ocağına bekliyoruz. Şikayet edilmeden çıkıyorum. :)
|
Orhan abiciğim Jakobinia ''Anita' da çok güzelmiş güle güle büyüt :)
|
Sağol günebakan.
Galiba dönem dönem çiçekleniyormuş. Bu da onu dahada sevimlileştiriyor. Balkonda da olabilir sanıyorum. Bir düşünün isterseniz..;) |
Çoktaaan düşünmeye başladım bile:))
|
Günebakan, Düşün düşün, haraptır işin. Yer varmı yer? Bahçede, balkon da?
Orhan Bey, Merhaba. Bahçenizi gittikçe zenginleşiyor. Budama işini hallettiğinize sevindim. |
Cumhur abiciğim ona yer buluruz o sorun değil dee İş eşimi kandırıp oraya götürmekte biraz da para koparmakta:p:p
|
Artık zenginleşiyor mu, çıfıt çarşısı gibi mi oluyor? Bilmiyorum. Neyse şimdilik birkaç tane daha dikebileceğim yer bulunur ama, dahası için yer yok!
Cumhur' cuğum; Furkan afalladı. Manyas mı, Silivri mi? Şimdi bu ikilemi yaşıyor. Çarşamba uzak geldi.:D |
Biraz sonra Çarşambayı sel aldı, ondan gelemiyorum derse şaşırmayın.
|
Arkadaşlar,bahçe sahipleri,olağanüstü bir toplantı yapıp acilen bir''furkan savar''projesi hazırlamamız şart oldu,zira bahara ne kaldı:D
|
Orhan Bey Jakobininizin kagidinda oda sicakliginda muhafaza edilir yaziyor. Internete de bir göz attim, ic mekan bitkisi diyor. Cok sirinmis gercekten. Güle güle büyütün.
|
Yücel Bey;
O tehlikeyi ben savuşturdum gibi.. Gerisini sizler düşünün. Benden sonra tufan..:D |
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;751017]Artık zenginleşiyor mu, çıfıt çarşısı gibi mi oluyor? Bilmiyorum. Neyse şimdilik birkaç tane daha dikebileceğim yer bulunur ama, dahası için yer yok!
:D Orhan Beyciğin günaydııınnnnn;:D:D (Dahası için yer olmayanlara) ben talibim haberin ola bir kamyonda ben göndereceğim. Ama Furkandan önce davranmam lazım. Furkanı Güler hanımın bahçesine, karabaşın rehberliğinde bahçe turuna gönderelim. Hiç olmazsa bize de kalsın bir şeyler.:D Valla sabah sabah iyi geldi okumak bu güzel yazıları |
Alıntı:
Şimdi internette, dün bulduğum bir Fransızca kaynaktaki fotoları kopyalayıp yapıştırmak için, tekrar aradım. Bulamadım.:( Dün onu hemen balkon demirlerinin dıışında, sardunyaların yanına koydum. Anlıyacağınız geceyi dışarıda geçirdi. Gerçi bu gece don yoktu ama, sıcaklık artı 2 dereceye kadar düştü. Ne yapalım? Ölen ölür kalan sağlar bizimdir..:p Uyardığınız için teşekkürederim. Selamlar.:) |
Sevgili yedikaranfil;
Şimdi Furkan tehlikesini tam atlattık sayılmaz. Hele bi geri dönmeyeceğinden emin olalım.:p Birşeyler düşünürüz.;) |
3 Eklenti(ler)
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;751096]
Dün onu hemen balkon demirlerinin dıışında, sardunyaların yanına koydum. Anlıyacağınız geceyi dışarıda geçirdi. Gerçi bu gece don yoktu ama, sıcaklık artı 2 dereceye kadar düştü. Ne yapalım? Ölen ölür kalan sağlar bizimdir..:p Bu geceyi sorunsuz atlatmış görünüyor.:confused: Tabi bir gecede ne olacağı hiç belli olmaz ama..:p Eklenti 191289 Eklenti 191290 Eklenti 191291 |
Sevgili orhan abi,çok güzel sizin elinizde dahada güzel olacak.
|
Alıntı:
Baksanıza iç mekan bitkisiymiş. Bakalım Samsun2a gidinceye kadar onu dışarıda tutmaya devam edeceğim. Bakalım ne olacak? |
Alıntı:
|
Jakobinia ''Anita'' nın kar altındaki fotoğrafını buldum.;)
http://a21.idata.over-blog.com/3/09/...a-DSC_0242.jpg |
Orhan bey üzülmeyin belki çiçeğinz insafa gelir Samsun çıkartması yapar da kışa direnir. Gerçekten güzel bir çiçek.
|
Alıntı:
|
Orhan bey yeni çiceğiniz çok güzel güle güle büyüt.Bende bugün yeni çicekler aldım.resimlerin yüklerim.
Sayın Cumhur Tonba çarşambayı daha sel almıyor.Ne yapacağız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aman almasın. Bu iyi haber. |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025