![]() |
Alıntı:
Geçen giden sonbahar Ama gönlümüz hep bahar Bak bir yaprak daha düştü takvimden Kış geldi Yorgun omuzlarımda hazan Ama gönlüm ,yüreğim hep bahar |
Sevgili Hozat çok güzel fotoğraflar. Bir daha gittiğinizde benim için de güzel bir karaye bakıp derin derin iki nefes alır mısınız?
|
Herika güzellikler elinize sağlık [sazdan kuş kafesini not aldım ]
|
Sayın Hozat ellerine sağlık.Gözümüz gönlümüz açıldı.
|
Çok güzel muhteşem ellerine sağlık.
|
Güzel mısralarınızla birlikte manzaralar nefisti, ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Uzun zamandır bahçe sayfama girmiyordum.
"Gözden ırak olunca, gönülden de ırak" olmasın diye bu gün, açtım sayfamı. Önünden geçmek zorunda olduğum bu heykelin, ne anlama geldiğini Belediyeye soracağım. Bana; Denizlerde balığı tükettik, deniz kızı ile avunacağız izlenimi veriyor. Eklenti 185110 |
2 Eklenti(ler)
Acem borusunun bir türü olan bu bitkim, sonbaharda çok çiçekleniyor.
Yaz aylarında genelde yeşil kalıyor. Acaba çok sulandığı için mi oluyor? Eklenti 185111 Eklenti 185112 |
2 Eklenti(ler)
Bahçenin yenilerinden.
Geçen yıl dikmiştim. Durumu iyi. Bodrum'da "çin gülü" diye satılıyor. Eklenti 185113 Eklenti 185114 |
Alıntı:
Bu güzelliklere çok emek vermişsiniz.Görüntüleri bu kış mevsiminde ilk baharı andırıyor.Ellerinize emeğinize sağlık. Saygılar |
Teşekkürler bahtiyar02,
Senin, arazine verdiğin emeklerin yanında, benimki okyanusta bir damla kalır. |
2 Eklenti(ler)
Bu da yenilerden.
Çok çabuk gelişti. Sakız sardunyasına benziyor,yayılıcı ve sarkan bir tür. "İngiliz sarmaşığı" diyorlar. Eklenti 185117 Eklenti 185118 |
Bahçenize, emeğinize ve anlatım tarzınıza hayran kaldım. Bahçenizden içeri giren çıkamıyor, her şey harika. Emeğinize sağlık
|
Sevgili Hozat bu ingiliz sarmaşığı dediğiniz sakız sardunyaya benziyor gerçekten çiçeklerini yakın çekim görmek mümkünmü acaba:)
|
Sayın Hozat,
Bahçelerinizi zevkle gezdim.hepsi harika. Ellerinize sağlık. |
Sevgili Hozat
Bahcenizdeki acem borusundan benimde var. Mutlu kutlu dan almıştım. Sonbaharda çiçekleniyor, şu an üzerinde ciceği var. Tüm acem boruları actı, benimki açmıyor. Allah allh dedim yerini mi sevmedi acaba. Ama sonbaharda çiçekler göründü. Diğer acem boruları cok cabuk cicek dökmesine ve cabuk gecmesine rağmen, bu uzun süre çiçekli kalıyor. Sulama ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Mutlu bey den bilgi almalı. Ayrıca çin gülünüz de çok güzelmiş. Sağlıkla keyfini sürün, tüm güzelliklerin. |
Japon gülü ailesinden, japon şemsiyesi diye anılan bir hibiscus cinsi.
Çiçekleri aşağıya dönük açılmamış şemsiyeye benzediği için bu isim konulmuş. Çiçeklerinin en açık hali resimlerdeki gibi, sanki daha da açılıverecekmiş gibi gelir insana:) Çok sağlam kök yapan arsız bir japon. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=22677 |
2 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim sevgili Güngör,
Böylece her ikisininde Latince ismini öğrenmiş oldum. Eklenti 185184 Eklenti 185185 |
Sevgili öğretmenim, yine enfes karelerle gözlerimiz bayram etti.
Ve ben sonbaharı bir kez daha sevdim. Teşekkürler... |
Sevgili arkadaşım yine nefis görüntüler geldi senden .İngiliz sarmaşığı ve çin gülü çok hoş Bodrumdan mı temin ettin .Bana bodrum yolu mu gözüküyor falda :))
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin karizmatik elemanları, "starliçeler".
Beni hiç üzmediler. Eklenti 185192 Eklenti 185193 "Cennet kuşu" diyorlar. |
Bahçenizin karizmatik elemanları çok şahaser.. Harikasınız.
|
Teşekkürler Hozat
|
Begonviller ve starliçeler muhteşem görünüyorlar:) Ayrıca resim için de teşekkürler.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda bahçenin şımarıkları
her zaman, her yerden kendiliğinden çıkarlar. Sabah sefaları Eklenti 185223 Eklenti 185224 Mine çalısı ( lantana) Eklenti 185227 Eklenti 185228 |
Hayır demem böyle bir teklife çok teşekkürler:)
|
Sevgili hozat,hepiside bir birinden güzel cam begonvil harika görünüyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025