![]() |
Yuva bulduklarına sevindim.
|
Alıntı:
Sevgili Hozat ne kadar güzel büyümüşler. :)Diğer sakızlarınız da öyle. Benim katlı açan beyaz sakızım var ama o kadar nazlı ki bir türlü geliştirmeyi başaramadım. Hala çok küçük bir fide görünümünde:( |
Bahçe çok güzel de, sanki hazeranlar eksik gibi geldi bana, vakit geçirmeden çaresine bakmalı.
Kedicikler de harika, çiçeklerimize zarar vermeseler de keşke hep bahçemizde oynaşsalar. |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Hozat çok güzel görünüyorlar. Ben bahçemde bir kök istiyorum ama fidan satışını hiç bir yerde görmedim.
|
Sevgili Hozat, bana şu sıralar gidemediğimiz doğa yürüyüşlerini hatırlattınız.Kerpe ve özellikle Yuvacık'ta orman içinde bir yandan yürür bir yandan da kocayemişleri mideye indirirdik.:(
|
Sevgili Güngör,
Şu sıralar Şile'ye gidip geliyorum, orman içinde bir mekandayım. Okadar çok ki toplamakla bitmiyor.Çelikle yetişiyorsa tederik ederiz. Bu konuda fazla bilgim yok. Sevgiler.. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan,
Şile'de Ulupelit köyünde orman içindeyim. Hergün ormanda yürüyüp yeni şeyler keşvediyorum. Bir de senin gibi güzel fotoğraf çekebilsem,ne iyi olurdu değil mi? Ormanda gezerken "Cesur" da bana eşlik ediyor. Eklenti 112878 Eklenti 112879 |
Sevgili Hozat çok isterim ama çelikle yetşirmi benimde bilgim yok teşekkürler.
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Ah ah ah, yine onlardan biri sarı kantaron, bazı yerlerde kuzu kıran deniyormuş...
http://www.agaclar.net/galeri/files/..._019_thumb.jpg |
1 Eklenti(ler)
Sevgili hozat iyi bakın belki kırlarda yetişen erikalar da vardır çevrede.
Şile'de görmüştüm, Kasım ayında açıyorlar. |
Alıntı:
doğanın içinden sunduğunuz bu güzelliklerle çok mutlu ettiniz, koca yemişler ağzımı sulandırdı, şöyle bir yutkundum. Ben fidesini almıştım daha büyüyecekte, meyvesini göreceğim inşallah, siz şanslısınız. Cesur, tam adına yakışır bir poz vermiş. Sardunyalarınız çok zarifler. Adını bilmediğiniz bu çiçeğe biz, 'yaprağı güzel' diyoruz. Emeklerinize sağlık. |
2 Eklenti(ler)
Vildan hanım,
Erika dediğiniz bunlar mı acaba? Fotoğrafları uygun olmayan bir saatte çektim. O gün çekmek zorundaydım, dönüşte aynı yoğunlukta bulamaya bilirdim. Eklenti 113023 Bunu araba hareket halindeyken çektim Eklenti 113024 |
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
11 ekim 2009 Leylaklar açtı çok şaşırdım.
Leylak bir yıl içinde iki kere açar mı? Eklenti 113029 Eklenti 113030 |
Sevgili Hozat, lütfen kendinize haksızlık etmeyin, fotoğraflar gayet güzel :)
Hele mantar fotoğrafları harika, en çok şaştığım şey de leylaklar oldu, ben bir yılda üstelik Kasım ayında açmış bir leylak çiçeğini ilk kez görüyorum, gerçekten enteresan. Bizim yerimize de bol bol koca yemiş yemişsinizdir umarım, ben hiç bilmiyorum bu meyveyi, fotoğraflarda gördüm sadece. Keyfiniz bol olsun. |
Cesur çok şanslı, ne güzel bir yerde :)
Leylağınız çok güzel çiçeklenmiş, fotoğraf ta çok güzel, elinize sağlık. |
Evet erica ya da süpürge çalısı da diyorlar yanılmıyorsam.
Fotoğraflarınız da güzel. Bazen geçiverirken aceleyle çektiklerimiz belli oluyor. Mantarlarınız çok güzel olmuş. Bu yıl ikinciye açan leylak değil ama erguvan var bizim buralarda. iklimler şaşırınca çiçekler de şaşırıyor böyle. Alıntı:
|
Bodrum da yaşayan biri olarak bile imreniyor insan bu bahçeye.Bir daha asla büyük bir kentte,apartmanda yaşamak istemem.
|
Sayın Hozat. Cesurla birlikte harika bir yerdesiniz. Keyfini çıkarın. Fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler.
|
3 Eklenti(ler)
Ormanla içiçiçe olunca Sonbahar kendini daha keskin hatlarla hissettiriyor.
Hurma ağacının bu kadar güzel sarardığını bilmiyordum. Eklenti 114844 Hurma ağacı Eklenti 114845 sarı yapraklı olan oya ağacı [ATTACH]114846[/ATTACH |
2 Eklenti(ler)
Bu kış mevsimini Şile'de geçireceğimiz için kış hazırlıkları başladı.
Odun alınıp kestirildi, soba ve şömine için ayrı boylarda yerleştirildi. Eklenti 114847 Eklenti 114848 |
2 Eklenti(ler)
Üreticiden mısır unu ve kabak aldık.
Bu kabaklar soymadan kabuğu ile pişiriliyormuş,üreten söyledi denemedim. Eklenti 114849 Eklenti 114850 |
Çok güzel fotoğraflar. Bu güzelliğin tadına varıp, kışı güzel geçirmenizi dilerim.
|
O mısırların olduğu fotoğrafa bayıldım :)
|
Sevgili Nurcanbay,
inan ki ben de çok beğeniyorum bu fotoğrafımı. yorumunla beni cesaretlendirdin, Şile'de buna benzer çok malzeme var değerlendireceğim. Sevgiler.. |
Sayın Hozat bir tabiat aşığı olarak sizi candan kutluyorum.Harika resimler yakalıyorsunuz.Leylağın ikinici kez açtığığ ilk defa gördüm.Gerçi benim bahçemdede armut ağacı ikinci kez armut verdi bakalım ne kadar büyütebilecek.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025