![]() |
Durun hemen paniklemeyin:)
Daha olmadı benim botla gideriz yine gideriz, merak etmeyin. Siz biraz kürek çalışın bu arada:D |
Japonlarla Türkler bir gün kürek yarışması için anlaşmışlar takım kurarak Haliçte yarışma yapacaklar.
Neyse tüm hazırlıklar yapılmış yarışma başlamış öyle böyle değil Japonlar bizimkilere nal toplatmış ama Japonlar da şaşırmış bu kadar fark nasıl olur diye? Ve başlamışlar araştırmaya. Sonuçta; Japon kürek takımının bir yönetici, diğerlerinin kürekçi Türk kürek takımının bir kürekçi, diğerlerinin kürekçinin sicil amiri olduğu ortaya çıkmış. Diyeceğim o ki beyaz topraklara biz kürekle de ulaşamayız :) |
Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun :)
|
Ortalarda bir yere gelince ben yapacağımı bilirim, yeterki ortalara (mümkünse en derin yere) kadar dayanın :D
|
Alıntı:
Darısı size...En çok bahçesinin olmasını istediğim kişilerden biri de sizsiniz. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. Amin .İnşallah.
Umarım gönlünüzdeki gibi bir bahçe yaparsınız. |
O zaman "kamyon iç lastiği" yetecektir, küreğe de gerek yok:)
Tek kişi olunca "HOBAREY*" diye naralarda atılabilir:) *Seneler öncesinin Çarşaf ve Gırgır dergilerine ithaf ediyorum bu narayı, hey gidi gençlik:) |
2 Eklenti(ler)
Sn.Baobab
yarın toplantıya gelirse bu iç lastiğe-bota vs.hiç gerek kalmayacak. Ben beyaz topraklara havadan gitmenin yolunu öğreneceğim. Yaşasın ultra light Eklenti 80880 Eklenti 80881 |
Sevgili denizakvaryumu, ne yaptınız ettiniz, yılmadınız sonunda bahçe sahibi oldunuz ya azminize vallahi bravo:p
Hayırlı uğurlu olsun. Yapabileceğimiz birşey, buralardan bir isteğiniz olursa çekinmeden yazacağınızı biliyorsunuz değil mi? ;) |
Moralinizi bozmak istemem ama, hadi sizin evin önünden kalkıp bahçeye "yumuşak" iniş yaptınız, peki oradan tekrar nasıl havalanmayı düşünüyorsunuz. Helikopter olsa neyse:)
Kuru havada, yamaç paraşütü bile olur ama kuru havada zaten sorun yok:) |
Alıntı:
|
Çok isterdim ama beni aşar:D
|
Belki bir araya gelirsek, el birliğiyle, neden olmasın:p
Ama yolunu yaptırmak daha ucuza mı gelir ne, hem helikopter bahçede neyse de evde, park sorunu vs., yok yok biz yolu yaptıralım en iyisi:D |
Alıntı:
Evet eninde sonunda bahçe sahibi olacağım belli idi ama bu kuş uçar kervan geçmez yerden olcağını ben de tahmin edemedim :D |
Alıntı:
|
Olsun. Yakında ordan kuş da uçar, kervan da geçer.
Hatta kervan konaklar bile:) |
Hımmm siz en yakın zamanda politikaya atılın, oyum size :)
|
:D:D Mesaj alınmıştır.
Atılmayan ne olsun:dilli: |
Sevgili Deniz Akvaryumu hayırlı olsun ve kolay gelsin.Ben 250 metrekare bahçeyi iki senedir adam edemedim.Sizin işiniz daha da zor.Ama üstesinden gelirsiniz mutlaka.
Eğer fotoğraflardan tanıyabilirseniz ayı sarmısaklarınız benden:) |
Teşekkürler.
Şu meşhur ayı sarımsaklarının fotosunu artık foruma ekleseniz diyorum :) |
Alıntı:
Sayın deniz akvaryumu, bir bahçe aldın seni aldığına da alacağına da pişman edeceğiz, ama sen bizlere bakma, çok güzel olacağına eminim, önemli olan öyle bir yerde bahçe kurmak, düz ovada bahçeyi herkez kurar. Atamız çifliği nerede kurdu bilirsiniz. |
Sn denizakvaryumu,
Bahçeniz hayırlı, uğurlu olsun. Eminim, içinizdeki bu bitki sevdasıyla tüm zorlukları aşacaksınız. Sağlıkla, mutlulukla yaşayın. |
Yeni bir ev ,bir bahçe .....düşüncesi bile beni heyecenlandırmaya yetiyor.Kimbilir siz ne haldesinizdir.Bizi çok bekletmeyin :)
Ben yazışmalarda kaçırdım sanıyorum , aldığınız yer Ankara da mı Karaburun da mı ? Her nerede ise en güzel yıllarınızı orada geçirmenizi diliyorum. |
Sevgili denizakvaryumu bahçeniz hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşlar bugünkü tarhun toplantısında söz verdiler, haftaya herkes bir kürekle yardıma gelecek. :D |
Alıntı:
Ankara-Patagonya arasında, google earth de dahi bulunamayan bir yer. Tam yerini inanın daha tespit edemedim :D |
Alıntı:
|
Sn. denizakvaryumu,
Tüm yazılanları heyecanla okudum, sanki benim düşüm gerçekleşmiş gibi... Benim de aklıma Atatürk ve A.O.Çifliği anektodu geldi... İster dozerle, ister botla **** ultra light ile gidin.. Orası sizin toprağınız. ;) Başarılar dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025