![]() |
denizakvaryumu beyin bahçesi ne alemde aceba??.. bir gelişme var mı?
|
Alıntı:
Bahçeniz Şimdiden Çok Hoş görünüyor.. Güzel olacağından eminim. takip edicem :) O taşların üzerinden dış cepheye doğru sarmaşılların sarktığını düşündüm bi an :) gerçekten güzel olacak.. |
Şimdilik Güler Hn.ın bahçesindeyim, üstelik soğuk sular da var.
Hiç benim bahçenin konusunu açmayayım :D |
Alıntı:
Alıntı:
Mesaj kirliliği olmasın diye bir süre sonra bu mesajı sileceğim. Silmeyi unutursam soldaki ikon - Kurallara Aykırı Mesajı Bildir - ile silinmesini hatırlatın, lütfen. |
21 Haziran piknik havasından çıktı...1.Kardeş bitkiler potlaç şenliğine dönüştü :)
Kardeş bitkiler bahçesi aynı zamanda yapılan uygulamalar açısından ayrı bir önem arz ediyor, Ceyhan'ın bahçede uygulamaya çalıştığı işler her bahçesi olanın dikkate alması gereken işler. Bu şenliğe katılanlar aynı zamanda kardeş bitkiler uygulamasını yerinde görme imkanına kavuşacak...Hangi bitki hangi bitkinin yanına ekilrse-dikilirse fayda sağlanır?Tohum topları ne işe yarar vs.konularında pratik gözlem yapma imkanına kavuşacağız. |
Alıntı:
Turkuazdan komşumsunuz, beyaz topraklardan da size bir yer ayarlayalım.:D Bu arada Balıkçı Serdarın yan parseli satılığa çıktı, belirtiyim. |
Eeee hani fotoğraf neyim. Ben de kimbilir neler yapılmıştır o bahçede diyordum.
|
Güler Hn.ın ki gibi soğuk sular-balık-kiraz vs.olsa burayı resimle donatacağım da, bu hafta güneşin altında 5 saat sürme-kaz ayağı-çapa-gübre ...
Yorgunluk sadece yorgunluk fotoğrafları olacağından no foto :) |
Hımmmm, yorgunluktan yazı bile yazamaz olmuşlar, bir satır, bir satır geçiştirilmekte:D:D
Bekleriz efendim, bizler sabırlıyız. Sonunda iyi bir şey göreceğimizi bildiğimiz için sabretmeye değer. |
E ben demiştim "Cümleten geçmiş olsun" diye ;) En az 2 yıl rahatız :)
|
"Bir elin nesi var iki elin sesi var" diye demişler atalarımız:):p
|
Alıntı:
|
Merhaba, ben bir işin iyi olması için dört elle sarılmak gerektiğini zannediyordum. :p Sizin de iki eliniz var değilmi. Hani yardım etmek babından.:D
|
Alıntı:
Hem emin olun, Sn. Ays61, inşaat bitene kadar arkadaş kalacağımıza söz verdi:D |
Tabi ki de olur da bende sadece tek el var oda sol. İkinci elin kendi terasımda bile kullanılması yasak.:( Beş el bence sadece karmaşa yapar.:rolleyes:
|
Gönlünüzün bizimle (daha doğrusu Sn. Denizakvaryumu ile) olması bile yeterli, teşekkürler;)
Hayırdır, sağ elinizdeki sorun nedir? |
Deniz akvaryumu işi bitirmeden kendini sakatlama sakın
|
Sağolun Serdar bey. Çok önemli bir şey değil, lenf bezleri yok onun için de yaralamak yasak ( evin dışişleri bakanı fena kızıyor ).Ben artık oralarda kahve dövücünün hınk deyiciliğini yaparım. ( o da bir iş ):D
|
Herkese yetecek ve herkesin yapabileceği iş var :)
Zaten 1 çalışıp 10 dinleniyorum. Hele bi de damla sulama olursa, tam bir tembellik yeri olacak :) |
Alıntı:
Yukarıda alıntıladığım deyimi bizim oralarda çok kullanırlar, bir iş olduğunu çok iyi bilirim:) Aslıda, hani gemilerde kürek çekenlere davulla tempo tutarlarya, işte o davulcunun yaptığı iş :) |
Alıntı:
1 çalışıp 10 dinlenmenin karşılığında da 10 ekip 1 alırsınız o zaman, gerçi bütün işleri damlama sulama yapacakya:) Hatta bahçeye şöyle üç oda bir salon, villa vari bir kulübecikte kondursa şu damlama sulama, ne güzel olur değil mi:p |
Verimli toprakları olanlar çalışmaya devam etsin.
Beyaz topraklardakiler hamak yerlerini çoktan belirlediler :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Allah mubarek etsin, umduğundan fazlasını versin.
Bu konuyu, paketi sarıp sarmaladıktan sonra gördüm:(, tekrar açıp içine bir şeyler daha koyacak takatim yok, sıcak beni yoruyor. Orada güzel kapari yetişir herhalde, iyi de para getiriyormuş.:p Beyaz meyaz, bahçe şimdiden çok güzel bir muhabbetin kapılarını açmış, her zaman açık olan rahmet kapılarından o tarafa doğru biraz da torpil yapıldı mı, Alllaaaah! deyme keyfine.:D Tekrar hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kapari malesef olmaz kışları -15 leri görüyor. Ben elimden geleni yapacağım ama telaşsız, keyfe keder.:D |
Bu suskunluk hayra alamet olamaz:)
Beyaz topraklarda neler oluyor? |
Evvelki hafta aynı köylüm Balıkçı Serdar ve ailesi, biz,kayınço,nişanlısı,kayınvalide , mangal yaptık.
Bu hafta tekrar mangal :D...tenekede tavuk da yapacaktım, şiddetli yağmura yakalandık. Sözün özü, günlerimiz mangallarla geçiyor.Bahçeye bu arada deneme mahiyetli fideler dikildi ancak killi toprak sıkıntı çıkarıyor. Toprağın sonbaharda iyileştirilmesi şart. Fidelerden ayakta kalıp da sebze veren olursa buraya hemen fotosunu ekleyeceğim ki, "biz de birşeyler yetiştirdik" diyelim :D |
Sayin Denizakvaryumu killi toprakta bezelye güzel yetisir diye biliyorum, yanilmiyorsam ortanca da killi toprak sevenlerden.
|
Teşekkürler.
Bu sene değil de, seneye bezelyeyi deneyeyim. Killi-kireçli toprakla yaşamayı öğrenip, gül gibi geçinip gideceğim :) |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025