![]() |
Alıntı:
Resimdeki ev arkaya alınıp, karşının resmi çekilirse meşhur beyaz topraklar ortaya çıkacak :D Balıçı Serdar bizim beyaz topraklara bakıp kederden mangal yapıyor :) |
Kuzine ortaya çıkınca muhabbet bol olur.
Şimdi herkesin kuzine anıları vardır. Ays61 anlatır da anlatır :) |
Alıntı:
Balıkçı Serdarın el emeği, göz nuru... Boşuna yakınlarından bahçe alalım demedik... ancak 5 km karşı tepesinden bulabildik :) |
1 Eklenti(ler)
İşte karşıda görülen tepeler beyaz topraklar:)
|
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş misali, beyaz topraklarda burdan bakınca fena gözükmüyor hani:)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 82265
Arkadaşlar karşıda gördüğünüz beyazlıklar kar değil, monitör ayarları ile lütfen oynamayın. Benim sadık yarim, beyaz topraklar :p Fotoğrafın çekildiği verimli topraklarda ikamet eden kişiye fotoğraf için teşekkürler :D |
Alıntı:
Şimdi guzinelerle ilgili anılarımı anlatabilirim işte:p |
Bu arada hoşgeldiniz ays61 :)
|
Ne oldu, dozer işi bitip bahçe biraz hale yola girdi mi?
|
Alıntı:
Ancak bugün görebildim: Doğum gününüz kutlu olsun.:) |
Dozer işi hele şükür bitti :)
Sırada; pullukla sürmek-gübre-kaz ayağı-adını hatırlamadığım bir işlem daha vs.vs.vs. Böylece bu yazı bitiririz gibime geliyor :) |
11.07 saati ile 2 mesaj.
Çift tabanca ile çalışmak buna deniyor herhalde :) |
Ben de şaşırdım yahu:)
Hımmm hadi bakalım önce kim yazacak:) |
Alıntı:
|
Hadi ilk adım bitmiş, gözünüz aydın. Zor işlerden birini atlatmışsınız. Yavaş yavaş şekil almaya başlar artık. Sonbahar toplantısını sizin bahçede yaparız belki de;)
Fotoğraflıyorsunuz değil mi? Gün gelecek heryerden bitkiler fışkıracak. İşte o zaman nerelerden geçilip de o günlere gelindiğini unutmamak için şart:) Ekleme: (342-343) eşleşme diye ben buna derim:D |
Alıntı:
Sn. Denizakvaryumu; Bu hafta size hiç uğrayamadım kusura bakmayın, önümüzdeki hafta bahçeye bionem yapacağım, ondan sonra uğrar, durumları öğrenirim. Görüşmek üzere, selamlar. |
Dozerin dolaştığı yerler fazlasıyla sıkışmış olabilir. Tek pullukla derin krizma ileriki yıllarda problem çekmemeniz için faydalı olabilir.
|
Alıntı:
Toplantı tarihini şimdiden vereyim de kimse biryerlere söz vermesin :) Marduk, Dünyaya bir zarar vermez geçip giderse 2012 yılının 21 haziranında (gün dönümü) beyaz topraklarda toplanalım. Bahçe o zamana anca adam olur :) |
Alıntı:
Teşekkürler. |
Alıntı:
Haftaya hayırlı bir işimiz var, kayınço nişanlanıyor. |
Alıntı:
Şimdiden hayırlı olsun diyelim bakalım, kayınbiraderiniz de artık bahçeye tek gelmeyecek yani:) Ona da, teyzeye de selamlar, üstümüze düşen bir şey olursa başımız üstüne. |
Merhaba,
Ben de haftasonu çalıştınız mı, fotoğraf var mı diye başlığa bakayım dedim ama maalesef fotoğraf yok. ays61, Hoş geldiniz.:rolleyes: BalıkcıSerdar, Evi çok beğendim, diğer yorumlarımı sizin başlığa saklayayım. |
Alıntı:
Ben başlık açmayacağım, buradan devam edelim, hem sevgili Denizakvaryumu'na da fikir verimiş olur:) |
BalıkçıSerdar, el emeği göznurunuz çok güzel olmuş gerçekten. Tasarımı da uygulaması da çok güzel.
Ays61, hoşgeldiniz :) |
Alıntı:
Kayınçoyu da beyaz topraklara çekmek için elimden geleni yapıyorum.:D Öyle ya da böyle, o da beyaz topraklı olacak, kaçışı yok :) Ancak bizim kayınço öyle fideymiş-fidanmış bilmez, uğraşmak da istemez daha doğrusu bu tür işler yerine mangal yapıp oturmayı sever.:p Gerçi siz de tanıdınız, anlamışsınızdır...Mangalın başından ayrılmayan ve en çok eti yiyen oydu :) Ancaaaaaak öyle bir gelin geliyor ki, domates-fasulye-patates vs.nasıl dikilir ne zaman sökülür, vs. hepsini biliyor hem tecrübeli hem asıl önemlisi benim gibi bu işlerle uğraşmasını çok seven birisi. Bu nedenle ben de bu işe çok mutlu oldum. |
Alıntı:
Çok değişik bir peygamber devesi Beyaz muhteşem çiçekler açan kaya bahçesine çok uygun bir çiçek pembe balonlar şeklinde çiçek açan diğer bir bitki çiçek açmış adaçayları (2 tür) kekikler (2-3 tür) topraktan tek sap halinde çıkan orkideye benzer diğer bir tür kahverengi bir yılan bu hafta çekilmesi gerekenlerdi. Değişim çok hızlı oluyor ,bundan 2 hafta önce gördüğünüzü şimdi göremiyorsunuz. Bu hafta gördüklerimi de 2 hafta sonra göremeyeceğimi biliyorum. |
Alıntı:
Sn. Denizakvaryumunun başlığını paylaştım ama, kedileri kaşındı ne yapayım;p |
Alıntı:
Analar ne kabiliyetli evlatlar yetiştirmiş, bahçede mekandan ziyade bitkilere önem verirdim, aklım karıştı:) |
Alıntı:
Bu tabakanın (30 ila 50 cm arasında) bahçe tesis edilirken bir kez kırılmasında -derin sürüm, liperleme- toprağın drenejlı bir yapıya kavuşmasında çok faydası olur. Krizma :toprağının en az 40 cm derinlikte işlenmesi. Bu işlem liperli kepçeler **** krizma pullukları ile yapılır. Krizma pullukla yapılacaksa güclü traktörler yapılmalı toprak 50 cm derinliğe kadar sürülmelidir. Yalnız bahçe tesis edildiğinde bir kez yapılır. Kolay gelsin:) |
Alıntı:
Hoş bulduk, teşekkür ederim.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025