![]() |
Teşekkür ederim sn. fikreteren.
Ben de içinde perlit olan bir kaba diktim ve üzerini streç folyo ile kapattm. Kaloriferin üzerine koydum. Hala canlı ve biraz da büyüdü gibi geliyor bana. Umarım tutar. |
Sn sabah bu bitkinin/çiçeğin adı nedir başlığındaki soruma karşılık jacobinia carnea olduğunu yazmış. Gerçekten bu forumda buna ait başlık da varmış. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11085
Yanlızca iki harf değişikliğinden sonuca ulaşamamıştım. Ama iyi oldu artık hiç unutmam bu adı. |
4 Eklenti(ler)
Ankara Bauhaus tan almış olduğum çicekler.Klanchoe,selengıella,calluna, gaultheria,schlumbergera,staponatıs
|
Hepsi çok güzeller güle güle büyütün.
|
Teşekkürler salman .Hepsinin bakımlarını inceliyorum.
|
Fikret bey,
İlk sayfadan başlayarak tamamını okudum. Tüm fotoğraflarınızı inceledim. Elinize kolunuza sağlık. Gerçekten güzel bir bahçe oluşturmuşsunuz. İmrenilmeyecek gibi değil. Maşallah diyelim. Neredeyse yok yok. Hemen her çiçek, her renk bahçenizde yer almış. Gönlünüzce bir yaşam dileğiyle... |
Sayın fikreteren, yeni çiçekleriniz harikalar, isimleri gibi kendileri de çok özel görünüyorlar. Bu güzel çiçekleri alacak ortamda olduğunuz için şanslısınız, güle, güle büyütün. Tohumlarınız bugün yola çıktı.
|
"aman tanrım"
Bahçenizi gezinirken kendi kendime bunu dedim.Soluğum kesildi inanın. Hani "güneşi gördüm" filmi var ya , ben de az önce cenneti gördüm. Sayın fikreter yürekten kutluyorum. allah mutlulukla uzun yıllar yaşatsın bahçenizde. Darısı başıma. |
Teşekkür ederim sayın Özbey.tohumlarınız geleince size haber veririm.
|
Sayın Aygün çok teşekkür ederim.İnşallah gönlünüzce bir bahçeniz olur.Her zaman beklerim.Çok naziksiniz.
|
Sayın SKARACA çok teşekkür ederim.Böyle aç gözlü olunca nereye gitsem oradan çicek ler alıp geliyorum. Hala da gözüm doymuyor siparişler veriyorum. hayırlısı olsun..
|
Sevgili Fikret Eren bahçenizin güzelliğine diyecek yok harika:) Siz de çok ilgilisiniz ve çok güzel bakıyorsunuz bahçenize, çiçeklerinize.
Ben her bahçenize uğradığımda sardunyalarınızda takılıp kalıyorum. Ceylan ve sakızlarınızdan çelik istemek geliyor içimden sürekli:o |
sayın Sevim K. tabi isteyebilirsiniz.baharda hatırlatın çelik göndereyim.Bahçemi her zaman ziyaret edebilirsiniz.memnun olurum.Teşekkür ederim.
|
Fikret bey, bahçeniz ve yeni aldığınız çiçekleriniz çok güzel... Size küpe çiçeği sözüm vardı, hatırladınız mı? Bakıyorum da kargo topraklı almıyor. Pazarda doğal küpe çiçeklerini bana getiren teyze katmerli 2 renk getirecek ama önce sizinle konuşmak istedim. Size nasıl ulaştırabilirim?
|
Alıntı:
Harikasınız teşekkür ediyorum:p Bahar5ı büyük bir sabırsızlıkla bekleyeceğim:) |
Alıntı:
ptt bu konuda sorun cıkarmıyor. Toprak üstünü koli bandıyla iyice bantlarsanız rahatca gider. Tecrübe edilmiştir:p |
Teşekkürler Sayın Cemo... 3 kg gelen bir çiçeğin toprağını azaltıp, kolileseniz bile, küpe çiçeğinin çok narin dalları var. Kırlmadan nasıl gidecek, havaların soğuması ve kargodaki sarsıntıyı Sayın Fikret Beyin, göze almak isteyip istemediğini de merak ettim. Bolca çelik göndermemi mi tercih eder yoksa kalan sağlar hesabı toprakta mı tercih eder, cevap bekleyeceğim... İlginiz için teşekkürler...
|
Benim pazardan küpeli aldığım adam çiçekleri geçince dalları dibinden kes acima baharda daha canlı çıkar demişti. Şu anda küpelilerin çiçekleri geçti. Ama cesaret edip kesemiyorum. Forumda aradım böyle bir bilgiye de ulaşamadım. Eğer uzman arkadaşlar dorularlarsa bu bilgiyi hem sizin işinize yara Sayın Nejla.K hem de benim. Hoşçakalın
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Nejla K çok teşekkür ederim.ben bu konuyu sayın Mutlu Mutlu ya sordum bana aşağıdaki bilgileri verdi.bana gelen koli manavlardaki delikli meyve selelerinin içine yerleştirilmişti.
" Size gelen kolide olduğu gibi, saksıdan çıkarsın, kök kısmının toprağı dağılmayacak şekilde poşetle sıkıca sarıp bağlasın. koliye yan yatırarak kök kısmının poşetinin dış kısmından sağa sola yuvarlanmayacak şekilde iplerle sabitlesin ve üstten gelecek baskılara mukavemet gösterecek şekilde üstünü kalın mukavvayla kapatsın. Bu şekilde fide veya gelişmiş farketmez. hasarsız veya az bir hasarla size ulaşır. " |
Teşekkürler sayın Güldeste.Darısı sizin başınıza
|
Tamam Sayın Fikret Bey, Cumartesi pazarda teyzeler getireceklerdi. Onlardan alınca adres bilgileri için size dönerim...
|
1 Eklenti(ler)
Almış olduğum yılbaşı çiçeği açtı.Bunu sizinle paylaşmak istedim.
|
Alıntı:
|
Benimki inatla tomurcuk halde beklemekte fikret:((
Bir acsa, cok mutlu olacağım. |
Senini çiçek nerede duruyor.Benim çiçek odada duruyor.
|
Sn fikreteren 273.mesajınızdaki son fotoğrafta pembe ve sarı yayılıcı türlerin adını bana fidanlıkta erica demişlerdi.Bakım istekleri hakkında bilgi edinebildiniz mi?
|
Sn Fikreteren yılbaşı çiçeğinizin rengi ne renk öyle gümüş rengi gibimi yoksa çekimdenmi öyle .Çok güzel görünüyor ayrıca:)
|
Çook güzel. Güle güle büyütün. Ben de rengini soracaktım. Sevgili Günebakan benden önce davranmış. Ben sadece pembesini görmüştüm.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025