![]() |
Sevgili fikreteren, kızınıza mutluluklar dilerim, Yağızada maşallah dünya tatlısı, allah nazarlardan korusun saygılar.
|
Çk teşekkür ederim Satı hanım.
|
Bitkiler, bir bahçenin vazgeçilmez unsurları.
Tamamda... Çocuklarla, daha da bir güzel oluyor galiba.;) |
Evet Orhan bey,Onlar neşe kaynağı .Hayat onlarla daha da güzel
|
2 Eklenti(ler)
Hersene olduğu gibi bu senede komşularım karaüzümleri toplayıp pekmez yaptılar.
|
Ne güzel, o tepsinin başında bende olmak isterdim, sefalanız olsun.
|
5 Eklenti(ler)
bahçeden görüntüler...
|
4 Eklenti(ler)
devam
|
Fikret bey resimler harika çiçekleriniz güzellikte yarışıyor ama beni en çok cezb eden o taşların arasındaki sıklemenler.
|
Teşekküre ederim dağ çiği.oO siklamenleri daha önce almıştım bahçeye diktim birşey olmadılar.Bu sene yine aldım.Şu anda balkondalar sonra onlarıda kardeşlerinin yanına naklederim.Epeydir siteye girememiştim.tanıdık arkadaşları görünce insan mutlu oluyor.
|
Fikret bey ellerinize gönlünüze emeklerinize sağlık çok güzel bir mekan yapmışsınız
|
Çok teşekkür ederim SELAHATTİN 67
|
Kasımpatı yıkılıyor resmen. Toplu halde cok güzel görüntü.
Kasımpatı önündeki medine düğmesi mi. Benimkiler böyle boylanmadı, gölgede kaldı biraz, ondan olabilirmi. Gecen yıl senin sıklamenleri bahcede görünce bayılmış, bende bahceye dikmiştim. Saksıda bıraktığım daha erken actı, bahcedekiler yavaş. Birkaç sıklamen daha alıp sıklaştırırsam, daha güzel olacak gibi. Ellerine sağlık, görüntüler harika. |
Ay o nasıl bir kartopu,
Ay o nasıl bir pembe gül, Ay o çan çiçeklerinin güzelliği, Üstüne o güzelim yabani orkide, Fikret Bey yeri belliyse takip edin yeniden yeşerecektir. Hepsi çok güzel.... |
Sn.fikreteren,
Bahçenizi gezdim, herşey çok güzel ellerinize sağlık.Burada ömrünüze on sene daha ekleyin.Selamlar. |
Alıntı:
Aynen katılıyorum :)) Bir de 2 yıldır çiçeğini bir türlü göremediğim yaz orkidesi 'nin güzelliği... |
Burada kis soguklari bastirmisken bahar tadinda resimlerinizi görmek cok iyi geldi Fikret bey. Hele kartopuna bayildim. Benim minik kartopum ne zaman bu boya gelecek merak ediyorum.
|
Sayın fikret bey;Nikahınız hayırlı olsun.Allah mesut etsin.Ömür boyu mutlu olurlar inşaallah.Şemşiyeden lamba fikri güzel.Eviniz bahçeniz harika.Allah mutluluğunuzu bozmasın.
|
Sevgili fikreteren, yabani orkide, sklemen, kartopu,kasımpatılar harika canlı ve muhteşem elinize sağlık sevgiler.
|
Sayın Cemo Evet gördüğünüz medine düğmesi.Her sene aynı boyda oluyor ve güneş alıyor.Yeni siklamenler aldım.çicekleri geçince bahçedeki yerlerini alacaklar.
Sayın Vildan Sönmez,Orkideyi borabay gölü civarından almıştım.Şimdi başka bir orkide buldum bakalım o nasıl açacak. |
Sayın Amatör Hobici yorgunluk çok.Bu ömür yorgunluğa ömür uzarmı bilemiyorum.
Teşekkür ederim sayın Satı hanım. Sayın Nurcanaybay yaz orkidesi iki ayrı yerede mevcut olmasına rağmen bir açtı diğeri açmadı.canınızı sıkmayın seneye açar. SayınMinarislim , daha yeni fikirlerim mevcut hayata geçirebilirsen sizlerle payalaşırım. Sayın çiceksevet 70 bence çiceğinizi gübreleyin farkı göreceksiniz. |
4 Eklenti(ler)
Bu yaz bodrum a gittiğimde sizler için bazı dekorları sizlerle paylaşmak istedim.
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim sevgili Limon.Çok naziksiniz.
|
merhaba Fikret bey
Bahçenizi çay eşliğinde gezip dolaştım çok güzel çiçekleriniz var hepsi ayrı güzel ama o kartopu bayağı bir baktırdı kendisine maşallah yorulduğunuzda baktıkça yorgunluğunuzu alıyordur umarım :) |
Sayın Furkan Yıldız afiyet olsun.Teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Yeni aldığım çicekler..
|
Alıntı:
Tüm bu bitkiler yeni sezon için mi? Çok erken başlamışsınız hazırlıklara. ''Kış gelmeden, yaz gelsin.'' Der gibisiniz. Çok hoş şeyler almışsınız. Sefasını sürersiniz inşaallah.:) |
Orhan bey teşekkür ederim.Yıllardır özlemini çekerdim Samsun' a bir süpermarket açılmasını için. Çok şükür Baumax açıldı.Her hafta değişik çicekler geliyor.Bu da beni mutlu ediyor.
|
Eklentideki çiçeğin adını merak ettim. Saygılar...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1290810466 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025