![]() |
Alıntı:
İlk kez görüyorum , yapma çiçek gibi duruyor.Çok güzelmiş... |
Sayın nurcanaybay az gelişsin fide gönderirim
|
Sayın Günebakan ve Almira yılbaşı çiçeğinin 3 renk ini gördüm.Kırmızı,pembe ve beyaz bu beyaz renklisi.Ankara Bauhaustan aldım.İyi kide almışım.Teşekkür ederim.
|
Teşekkürler Fikreteren:)
|
Sayın İmgelem.Teşekkür ederim.Erika; Eylül de alınan çeliklerle üretilir.Dayanıklı. Çoğu funda güneşi ve asitli toprağı tercih eder. ama erika bir miktar kireçli toprağı ve gölgeyi kaldırabilir.çiceklenme bittikten sonra budanabilir. Ben aldığım gibi bahçe toprağına diktim.ağaç altında güzel de duruyor.Yalnız değişik renk diye bauhas'tan sarısını aldım.Meğer boya maddesi ile boyamışlar.başıma da ilk defa böyle bir şey geldi.şikayet ettim ama 3 tl, çiçek için samsun dan Ankara ya 80 tl yol parasına değmez.
|
Alıntı:
yaşatmakta zorlanıyorum.Görmediğimiz ne çok çiçek varmış , bu da bilgisayarın nimetlerin den biri işte.Sağlıcakla kalın. |
Fikret Bey, bu gün size göndereceğim küpe çiçeğini almaya gittim. Pazara getiren teyze yağmurlu havada fazla kaldığını o yüzden çiçeğin iyi olmadığını söyledi. Yaprak altları beyaz böceklerle doluydu. Bitkinin boyu çok uzun alt dallar yapraksız ve çıplaktı... O yüzden sağlıksız bir bitkiyi almadım. Takipteyim, daha küçük boyutlu ve daha sağlıklı küpe çiçeği geldiğinde alıp size göndereceğim...
|
Çok teşekkür ederim sayın Nejla K. size de zahmetler oluyor.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mağlum kış geldi bitkileri korumaya almak lazımdı
|
5 Eklenti(ler)
Amerikan çimi,gözbebeğim küpe,nergisler ve sıklamenler ve naihayet açan kocayemiş
|
1 Eklenti(ler)
Bahar dalı(komşu çatlatan)
|
Sayın Fikret Eren; her mevsimin ayrı ayrı güzel olduğu sizlerin bahçelerinde bir kere daha gözler önüne seriliyor. Göz bebeğinizle ne kadar iftahar etseniz azdır. Bayıldım.
|
Fikret bey, ben de sizin gibi sarıp sarmaladım yavrularımı, eğer rüzgar uçurmzsa dondan korunacaklar.
Sizin göz bebeğiniz de pek güzelmiş gerçekten, onu açık alanda mı tutuyorsunuz? |
Teşekkür ederim Adalet Hanım.Gerçekten o kadar çok çeşiti var ki nasıl elde edebiliriz bilmiyorum.Şu anda bir kaç çeşite sahip oldum.Bakalım koruyabilecekmiyim.Balkonda.Yazlığa gittikçe su veriyorum. O az.
|
Teşekkür ederim.Almira.Sevilmeyecek gibi mi ?Hele bir mavisi var ama ingilteredeymiş.
|
Siklamenli köşeye bayıldım.:rolleyes:
|
Teşekkür ederim.Oraya bir de beyaz aldım onu dikeceğim.
|
Sayın fikreteren
Bahçenizde dolaşmaya bugün fırsat bulabildim. Gerçekten gözlerim kamaştı. Elinize, yüreğinize sağlık allah nazardan saklasın. Sevgiler, saygılar. |
Teşekkür ederim Sayın Zafer İnandıklı.
|
Sayın fikreteren, ellerinize sağlık, bahçenize de kocaman bir maşallah...denecek başka birşey yok..
|
Teşekkürler hulyam, darısı sizlere diyorum.
|
Tek kelimeyle harika bir bahçe. Fırsat bulunca defalarca bakmak istiyorum. Ellerinize emeğinize sağlık. Bir gün, inşallah benim bahçemde bu kadar güzel olur.
|
Sayın Ezgili dünyam çok teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Limon fidem.İki adet getirmiştim.Birinde çiçek ve limon var diğerinde çok az.Ben de bunu balkonuma getirdim.Zevkle izliyorum.Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.
|
Maşallah sayın fikreteren bey.
|
Teşekkür ederim sevim4
|
Sn. Fikreteren, kış ortası bile bahçeniz çok güzel, erken bahar gelmiş.
|
Benim limonlar donmuşken, bu resim koyulur mu sevgili Fikret:(
Karar verdim yeni bir limon alıp, kocaman saksıya dikeceğim. Kıskandımmmm:))) |
Canın sağolsun arkadaşım.Bendede iki adet vardı.Birini yazlıkta bıraktım birini kışlağa getirmiştim.Yazlıktaki nin çiçekleri ve küçük limonları yanmış.Evdekinin halide bu iyiki getirmişim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025