![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nuaymu, Piiluu'lar farklı açabiliyor, yeri geniş olsaydı ilk çiçeklerinin katmerli olması beklenirdi. Belki de sizin Clematisiniz Dr. Ruppel'dir, o da biraz andırıyor Piiluu2yu. Fotoğrafları karşılaştırabilirseniz daha iyi anlaşılır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonumun yeni güzelleri.. Askılı saksıdakiler Calibrochia.. ![]() Dün toplantı çok erken bitince Cengiz bey(cengizildas)bizi Tece'de bir seraya götürdü, oradan bir begonvil ile adını bilmediğim bir bitki aldım. Sonra da bir semt pazarından bu inanılmaz güzellikleri buldum. Adı Anjelika imiş, öyle güzel öyle sevimlilerdi ki, almasam gece kesin uyuyamazdım ![]() Sevgili gilan, bitkinin doğru adının Angelonia olduğunu söyledi.. ![]() Bu bitkinin adını bilmiyorum, alt kısımlarında minik tomurcuklar oluşmuş, belli ki çiçekli bir bitki. Çiçeksiz hali bile çok güzel.. ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 14-06-2016 saat 21:26 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve tabii ki sevgili Orkidelerim.. Bu gün özel bakımdan geçtiler, kuruyan kökler temizlendi, özel besinli sularla sulandılar.. ![]() Gece çekimi güzel çıkmamış ![]() ![]() ![]() Şimdilik bu kadar, Liliumlar, Lisianthuslar, Selluka ve Campanula açmaya hazırlanıyorlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Angelonia
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hem de iki renk.![]() Şaka bir yana pek hoş bir bitkiymiş. Hem de -1.1 dereceye dayanıklıymış. Kokulu mudur? |
|
|
|
|
![]() |
|
|