![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel görüntüler. Elini değdiğin yer yeşeriyor Adalet Ablacım. ![]() Prensesin o kadar afiyetle yaprak yemesi çok ilginçmiş. Brugmansialar ne kadar keyifliler... Benimki bu sene açmasa da olur diyordum ama çok özendim şu an. Neyse ki hızlı büyüyor, yaz sonuna açar diye tahmin ediyorum. ![]() Çimler de çok güzel olmuş. Apartman sakinleri çok şanslılar. ![]() ![]() Bahçede oturacak bir bölüm de var mı? Çardak falan gibi bir yer? Mersin belki de dışarıda oturmak için çok sıcaktır, bilemiyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hani bir fırsatını yakalasa var ya, birkaç dakikada hepsi mevta olacak ![]() Bahçe düzenlemesi için yavaştan gidiyorum, şu ana kadar diktiğim bitkilerden ödeme talep etmedim gözlerini korkutmamak için ![]() Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra palmiyeler ve duvar diplerini dolduracağım. Aslında oralar için Hosta istiyorum ama en az 20 fide lâzım bana, bu da yekün tutuyor, her biri 8-10 tl. Bahçeye bir çardak yapmayı düşünüyorum aslında, etrafına çardak gülleri dikebilirim, şimdilik sadece düşünüyorum ![]() Prenses iş başında.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|