![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Hepiside muhteşem aplam küpeler gül sardunya hosta tohum bile bağlamış ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç kıskanmayın, son derece paylaşımcı bir forumumuz var, olmayanları da oldururuz evelallah ![]() Teşekkürler Sevim'ciğim. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Adaletcim fotoğraf makinen de, çekimlerin de çok güzel. Görüntüler nasıl net, renkler nasıl güzel ve bitkiler ne kadar canlı görünüyorlar. Resmen profesyonel makine gibi. Sen bitkileri yetiştir, o görüntülesin. Harika bir ikili olmuşsunuz ![]() Sukulent açtı deyince fena kıskandım da gelirken getir benim sukulentimi diyecektim Meğer Sedum spectabile imiş açan. Bir diğer adı da anne çiçeği onun. Geçen bayram eve döndüğümde çiçekleri sularken, bunun saksısına dirseğimin değmesiyle 5 kat aşağıya uçtu. Üzeri milyon tomurcuk. Zarar gördüğüne mi yanayım, ya birinin üstüne düşseydi korkusuna mı. Koca saksı gitti, bir dal kurtarabildim neyse.Seninki de gelecek yıl saksısını doldura doldura milyon çiçek açacak canım. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Canım Nevsun'cuğum, güzel sözlerin için teşekkürler ederim. Makinanın pikseli çok yüksek, 16.2 mp. fotoğrafları küçülttüğümde netlik kaybı oluyor. Türkçe açıklaması olmadığından kullanmayı beceremiyorum daha, pikseli düşürebilirsem daha net fotoğraflar yükleyebilieceğim sanrım. Alıntı:
Fotoğrafın altına doğru ismini ekleyeceğim. Küçücük bir daldı, kendinden büyük çiçek açtı, mutlu etti beni ![]() Seninkinin canı sıkılmış biraz uçmak istemiş anlaşılan ![]() Yine de Sedum spectabile siz kalırsan sana çelik gönderirim üzülme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lütfen ekinezya kürüne devam et canım. Ben sanırım beş yıldır hiç, ama hiç hasta olmadım, ne grip, ne de soğuk algınlığı. Bazan çok üşürsem biraz hapşırırm, hemen bir kaç gün ekinezya çayı içerim, hiç ilerlemez. Sahi sende neden yok ekinezya, toplantıya tohum getireceğim, bu mevsimde toprağa serpiver, baharda minik fideler seni karşılasın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dostum bu sana büyük teşekkür; Kendi bahçeni değil,bizlerin bahçelerini de yüreğin gibi zenginleştiriyorsun,(Angel Trompetler)elleriniz den öpüyor.Her biri adam gibi çalı oldular,bir karış boyundaydılar hatırlarsan )))![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçene üç foto da ben den hediye; Bu yaz ben atölyedeyken ,herkes benimle beraber çalıştı;Köpeklerim Dali ve Frida nın beş güzel yavrusu oldu,arılarım muhteşem di,canı bal yemek isteyen tüm dostları davet ediyorum )))![]() [ATTAC H]336759[/ATTACH] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Of... Nasıl da güzel açarlarmış, güle güle büyüt canım. Aslında bu trompetler bana da sevgili Almira'dan gelmişti, yani ikimiz de ona teşekkür edelim. Bahçemde kalan tek kök yerini sevmediği için bir türlü açmadı, bu sene onu güneşli bir alana taşıyacağım inşallah. Baharda budamasını yaparsan daha keyifli dallanacaktır. Gelirken bana beyaz ve pembeden birer tane çelik getirebilir misin? Sarısı bende var. Ballara gel ballara... Maşallah, arıların da senin gibi çalışkan ![]() Dali ve Frida hanımı tebrik ediyorum, yavrulara uzun ömürler diliyorum. Sanırım mesajın bu bölümünü "üyelerimizden mutlu haberler" başlığına yazmam gerekirdi ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bal resimleri gördüm canım çekti
Zili çalıyorum ses yok herhalde elektrikler kesik durun bakayım elimle kapıya vurayım |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn ahmeter düşüncelerimize tercüman oldu.Teşekkürler. Hoş gelmişiniz Sn Adalet Yağcı. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Yağçı
Hoş bulduk meraklanmıştım iyi günler dilerim |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Adalet Hanım; merhaba hoşgelmişsiniz. Ne zamandır yoktunuz, merak etmeye başlamış idim sizi. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız biraz uzunca bir ara verdim ![]() Ankara toplantısından sonra Antalya'ya geçtim. Evime döneli bir hafta oldu. Çok yakında görüşmeyi umuyorum sizinle de. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Adalet Hanım; evinize hoşgelmişsiniz. Evet inşallah Adalet Hanım görüşmek üzere inşallah. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatör
|
Ne zaman İstanbul'a geliyorsun? "Kış da olsa kar da yağsa toplanıyoruz" toplantısını yapacağız, çok geçikme. Ve lütfen unutma, burası Mersin değil İstanbul, ona göre kıyafet getir. Yoksa yine dondum, titriyorum deme bize. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplantıya yetişmeyi çok isterim. Kıyafet konusunda akıllandım merak etme, ihtiyatlı olmaya söz veriyorum ![]() E...ne zaman toplanıyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2012
|
Sevgili Adalet hanım,Evliya çelebi gibi olduğunuzun fakındasınız sanırım, insan hiç değilse dostlarına gördüğü güzellikleri yansıtır. Benimkisi şımarıklık, eminim birikimler, günü gelince bizlere sergilenir de sanırım biraz kıskançlık ettim. Eğer bir gün canınız kayak yapmak isterse biz burdayız. Sevgiler, saygılar. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Ana gibi, aslında pek çok fotoğraf çektim ama çoğu yakınlarımla çekilen hatıra fotoğrafları.Yine de bir kaç kare seçtim, dilerim hoşuna gider. Kayak teklifini üzülerek geri çeviriyorum, ben zaten çok üşürüm, çocukluğumda bile kaymadım. Sen bana güzel bahçeni gezdir yeter, üzüm zamanı yine o taraflara uzanacağım. Bahçede dimrit varsa başka bir şey istemem ![]() Gün boyu gölgede kaldığını gözlemlediği impatiensler öyle keyifliydi ki, çok şaşırdım. Fotoğraflar Ankara'dan. ![]() ![]() Bu sevimli şey oğlumun. ![]() Burası Antalya Valilik önü, harika bir su gösterisi izledim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2012
|
Tamam anlaştık, biz bahçeyi yeniliyoruz da, bizde olmasa da sizi dimritsiz bırakmam. Ulu meşe, ıhlamur, fındık ve cevizler hariç tamamını söktürüp yenilemeye karar verdik. Resimler için teşekkür ederim, o sevimli şeyleri çok seviyorum, ama göçebeler gibi olunca sorun oluyor. Oğlun çok şanslı, bu arada harika görünüyorsun. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))) |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Adalet hanım eviniz ve bahçeniz çok güzel ağaç dostlarıyla elele verip evinize renk katmışsınız ankara toplantısında gördüğüm kadarıyla renkli bir kişiliğe sahipsiniz hayatınızın rengarenk olması dileğiyle mutlu ve sağlıklı kalın ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
adalet hanım, güler hanım, müjgan hanım ve birde yeni gine vah garibim istanbul vah hani bir film vardı mahşerin 4 atlısı diye siz istanbulun altını üstüne getirirsiniz |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Sn adalet ablacım yolunuz Konya'ya düşerse bende mevlana müzesi basta olmak üzere tüm güzellikleri sizlere tanıtmak isterim Meram,alaaddin,karatay ve ince minare müzeleri Ve açıkinca etliekmek köpüklü ayran ve fırın kebabı Saygı ve hürmetler |
|
|
|
![]() |
|
|