![]() |
|
![]() |
#3061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Adalet hanım merhaba, Uzun zamandır uğrayamamıştım bahcenize, yine herşey mükemmel ve güzel, dediğiniz gibi yazın o çiçek coşkusu insanın içini açıyor. Sağlıcaklakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Sayfaları yarım yamalak dolaştığım nasıl da belli ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Hocam siz gene okuyabiliyormuşsunuz ben oradan oraya sabah kalk Hasan dedelere ordan atölyeye oradan çiçeklere bak şunu bunu yap derken vakit inanın kalmıyor. Herkesin 24 saati var ama bana yetmiyor işte daha az uyumam lazım daha az ![]() Şöyle bir yapılacaklar listesi çıkardım önümüzdeki üç senem dolu sanırsam. Ama boş durmaktansa çok çalışmak evladır bence ![]() Ee ablacım sizin gibi ustalar seçersem değil 3 sene 33 senede 333 sende yetmez bana. Bu bitki cümbüşünde biri biter biri başlar yani bunca bitkiye ne ömür yeter ne can. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-01-2010
|
Sayın Adalet hanım. Uzaklarda olsakda, Bu gece sizin bahçenizi gelip, gezen bir kardeşiniz oldu, Hepside, maaşallah çok, çok güzeller, ellerinize, kollarınıza sağlık. Benimde bir önerim olacak, bazı objeler, ortamı çok değiştirir. (Bu tür objeler, evlerde olsun, kıyafetlerde olsun, zenginlik verir.) Doğal olmak kaydıyla, mesela bir, kayadan akan bir süs şelalesi, Kayadan saksı, Otantik çeşme, Bunları görünen köşe noktalara veya yol üstüne bıraksanız, ortamı müthiş değiştirir derim. Birde benim nacizane önerim (Aynı yanlışı bende yaptım) Bitkilerde, boy sırasına dikkat etmeli (Bunu ben uygulayamadım, neden? küçük aldığımız bitkiler, zaman içinde aşırı geliştiler) Şimdide vaz geçemiyoruz. (Bir ceviz gibi) Tabi ki yinede tercih sizin. İnşaallah, bahçenizde ailenizle, mutluluklarla hep gülersiniz. En güzel günler sizlerin olsun. Falcon00 / Metin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili adalet, uzun zamandır göremiyorum seni, umarım herşey yolundadır.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Ağaç Dostu
|
Evet, gene yoldan çıktık, başımızda durmazsanız böyle oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Ağaç Dostu
|
Benim gibi mreak edenler için...
Bıcırık bu benim arkadaşım ya ![]() ![]() ![]() Bak yukarıda başlıkta merak bile yazamamışım ![]() Düzenleyen Cymbelina : 21-06-2012 saat 18:51 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeme hoş geldiniz, beğenileriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Ben de düşünüyorum değişikler yapmayı, süs havuzu üzerinde duruyorum şimdilerde. Bakalım imkânlarım elverdiğince(maddî, manevî, fizikî)bir şeyler yapmaya çaılşacağım. Bitki boyları konusunda haklısınız, uygun olanları yan yana getirmek zaman alıyor, iki senedir fazla ilgilenemedim bahçemle, bu sene de ancak Sonbaharda mümkün olacak gibi. Size, muhabbet kuşlarınız ve bitkilerinizle mutlu bir sezon dilyorum. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merak etme, elektrik kesintileri dışında her şey yolunda ![]() Alıntı:
![]() Teknoloji bu kez bana yamuk yaptı, her yıl iki gün içinde nakil yapılan hattım tam 10 gün sonra bağlanabildi. Çok özel çabalar sayesinde sizlere kavuştum, şükürler olsun ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nerede çıktınız yoldan, deliler başlığına bakma fırsatım olmadı, tamirci filan yokmuydu ![]() Benimki mecburî bir devamsızlık oldu, keyfî değil yani, bu yüzden cezayı tecil et canım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Ağaç Dostu
|
"Torunumdan artarsa" dermişim ![]() Seleste duymasın ![]() Canım gilan'cığım, kirazlarım çok güzel, ilk defa bu sene bol kiraz gördüm. Keşke ulaştırabilmenin bir yolu olsa. İki sene önce de çok fazla vişnem olmuştu, çekirdeklerini ayıklayıp üzerine şeker döküp buzluğa atmıştım. Yemek için çıkardığımda çok hoş bir lezzeti vardı, tadından kokusundan hiç bir şey kaybetmemişti. Belki kirazları da bu şekilde saklayabiliriz, bu sene denerim. Buzluğa atacağım kirazlar sizi bekleyecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1 kg. kadar ribes topladım, kırmızısının tadı güzel ama, siyah olanı pek sevmedim. Ribesleri de ayıklayıp yıkadıktan sonra, üzerine bir su bardağı toz şeker serpip karıştırdım ve buzluğa attım. Ribesler de senin olsun, böylece bir kaç yıl önceki böğürtlen reçeli hikâyesinin rövanşını almış ol ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Ağaç Dostu
|
15 Haziranda yaylaya taşındım, görülmemiş bir sıcak tam dört gün sürdü. Bahçeyi her gün sulamak zorunda kaldım. Güya yayladaydım ama tüm pencereler açık pike bile kullanmadan yattık. Termometreyi güneşe koyduğumda 42 °C gösteriyordu. Ve ardından... Beş gündür fırtınayla birlikte yağan yağmur bahçemi talan etti. Öyle çok yağdı ki, bahçeye girilmiyor. Domatesler, fasulyeler, katmerli hatmiler yerlerde sürünüyor, pek çoğu kırıldı. Kivinin dalları koptu. Dahası da var, liliumlar çok güzel açmışlardı, fırtına onları da acımadan kuşa çevirdi ![]() Böyle zamanlar yaşadığımda ellerim yanıma düşüveriyor, ayların emeğini bir anda silip süpürüp götüren fırtınaya ne desem az. Yine de bir kaç fotoğrafım var paylaşmak için. Geldiğimde pembe gülüm çok güzel açmıştı ![]() Sıcağa dayanamadı yandı kavruldu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Hepsi çok güzel üzülmeyin can sağlığı olsun onlar en kısa zamanda eski güzelliklerine kavuşurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhaba... Bahçe sayfalarına pek bakmazdım. Kıskançlık mı desem ,özenip imkanım olmadığı için üzülmemek için mi bilmem. Sabahtan beri harika bir şölen havasında bahçenizde geziyorum .Her resimle başka dünyalara akarken , güzelliklerin biri bitip diğeri başlarken ,son karelere doğru birden müzik kesildi ,renkler karıştı. Hayatta bazen öyle değilmi ? herşey yolunda iken aniden rüzgar dönüverir karışır birden sahne. Herşeye gücümüz yeter, herşeyi kontrol edebiliriz zannederken senaryo yazarı akışı keser,bir düğüm atar ortaya. Belki bir yeniliğe hazırlanılıyor, belki de bizim cesaret edemediğimiz yeniden doğuşa tazelenişe yer açılıyordur. Bahçenizde kayıpların ardından kırılan dallar ,çiçekler, kökler, yapraklar, aldığı bereketli yağmur damlacıklarının taşıdığı hayatı yeniden fışkırtacak . Taze dallar minik yapraklarla kayıpların acısını unutturacak.Rengarenk çiçekler yine dansedecek ,geceleri siz uyurken çiçekleriniz fısıldaşarak sizi çekiştirecek. Maviler gururlu ,en çok bizi sever diyecekler ,pembeler hiç te değil biz varken size kim bakar diye pembe etekliğini savuran küçük kızlar gibi şımaracaklar. Beyazlar; zarif ve asil bizi kimse geçemez en çok bizdedir adalet hanımın gözleri, niye gelinler beyaz giyer düşünün bakalım diyecekler. Morlar,kırmızılar, sarılar sabaha dek sürecek atışma ve bir kaç haftaya kalmadan hepsi güzellik yarışmasını kazanmak için var güçleriyle çalışıp sizi yine sevindirip ,içinizi yaşam sevgisiyle dolduracak. Üzülmemek elde mi? Ama herşey yoluna girecek. Bakalım ilk açan çiçeğin rengi ne olacak ? Sevgiler, selamlar... Düzenleyen Rana+miraç : 26-06-2012 saat 11:39 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah kendilerine gelirler gilan'cığım, şimdilik bakmak bile istemiyorum ben de. Teşekkür ederim sevgili kılıç, ben de öyle umuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Rana+miraç; Her zamanki gibi konuyu alıp götürmüşsünüz ![]() Örneklemelere bayıldım, siz ve sizin gibi yazanlara Allah vergisi bir durum bu. Ne kadar uğraşsam da sizin gibi toparlayamıyorum, kafamın içi de bahçem kadar dağınık ![]() Ne diyelim, züğürt tesellisi işte, "Elle gelen düğün bayram" derler bizde. Evimin arka tarafına ekin yapmışlar, geldiğimizde iyice sararmıştı, ha bu gün, ha yarın biçecekler derken, beş gün süren yağmur ve fırtınadan sonra onlar da perişan oldular. İnsanların emekleri boşa gittiği gibi, maddî olarak da zarara uğradılar. Yani benden daha kötü durumda olanlar da var. Gücüm yettiğince toparlayacağım inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|