![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün arka bahçede uğraşırken, kızım etrafımda dolanıyordu. Ölü bir arıyı karıncalardan kurtarmış ve ona mezar yapmak istemiş. Ben işimi bitiremediğimden pek yardımcı olamadım, sabah babasına "Akşam geç mi geleceksin, cenaze töreni var." deyince aşağıdaki manzarayı gördüm. Deniz Balözü, 12 haziran 2009Ölçü yaklaşık 4 cm*8 cm, üzerinde dökülmüş yasemin çiçekleri. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Küçük hanımı yüreğinden öpüyorum...
Alıntı:
Küçük hanıma benden selam ve başsağlığı dileklerimi iletirseniz sevinirim.Yüreği güzel harika bir evlada sahipsiniz kutlarım Allah bağışlasın.O taze Güzeli yüreğinden öpüyorum sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Kiraz bahceniz cok cok güzel olmus. Cesme düzenlemeniz bir harika, özellikle ortancalariniz. Benim de bahcemin büyük bölümü ortanca dolu olmasina ragmen görmeye de yetistirmeye de doyamiyorum. Dilerim bahcenizin tadini doya doya cikarirsiniz. Bizler bu aralar araliksiz yagan yagmurlara teslim olduk özenle hazirladigimiz bahcelerimize cikamiyoruz bile. Balkonda bile oturmak mümkün degil. Bir düsüncenize katiliyorum uzun zamanda olusan sahibini yansitan bahceler büyük paralar harcanip bir günde olusanlardan cok daha degerli. Insanin bahcesini sevmesi icin gözünün gördügü her cicekte izi olmasi gerekir. Ben artik üc yil icinde bahcemin neresinde hangi yabani otlar cikar onu bile biliyorum. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
|
|