View Single Post
Eski 13-06-2009, 13:25   #208
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Henüz tamamlayamadığım çeşme yanının verandadan görünüşü (yani kahve içerken). Fotoğrafta mıcır alan olduğundan geniş çıkmış. Mıcırın üzerine küçük takıl taşları sereceğim. Aralara allisium diktim, zamanla yayılacağını düşünüyorum, şimdilik çapları 7-8 cm civarında, fotoğrafta pek seçilmiyor. Güneşi bol olsaydı kekik de dikebilirdim.

Name:  1306c3.jpg
Views: 1788
Size:  48.1 KB

Yukarıdaki fotoğraftaki yürüme yolunun kesiştiği yerdeki taş önü. Allisium burada kocaman görünüyor ama aslında ufacık. Üzerine basılmasın, farkedilsin diye kenarına çakıl taşları koydum. Taştaki deliğe de Güler Hn'ın tavsiye ettiği gibi verbena diktim, çiçek bile açtı.
Name:  1306b5.jpg
Views: 2729
Size:  31.1 KB

Aslında bu fotoğrafı iki hafta sonra çekmem lazımdı. Saksının arkasına dikilen kozmozlar çiçek açtı ama henüz boyları kısa (1 m olacakmış), yanında da sevgili İmgelemin tohumlarını gönderdiği zinnialar var, onlar da hızla uzuyorlar. pasiflora tomurcuk dolu, yakında açacak. Belki haftaya ponpon gül de dikebileceğim. duvar dibindeki sabah sefaları hızla uzuyor, acilen duvara tutunacakları bir şey yapmam lazım.
Name:  1306c1.jpg
Views: 1571
Size:  39.6 KB

Geçen seneki "karmakarışık" köşem bu sene daha sakin. Burası bütün gün güneş alan tek köşe. Gazanyalar çok mutlu, yakında zinnialar da açacak.
Name:  1306c2.jpg
Views: 1490
Size:  72.0 KB

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön