View Single Post
Eski 02-06-2009, 17:55   #187
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Koyu Yeşil, Arzu Hn. teşekkürler. Merdiven bu günlerde hızla değişiyor. Bu hafta sardunyalar bol çiçek açtı ve tüm hanımeli açtığı için eve girerken mis gibi kokuyor. Güller de bu sene daha verimli gibi.

Sevgili Jineop, bir kök verbenam var, gazanyanın yeni yaprakları altında kaldı, yarı gölgede idare edebildiğine göre, taştaki deliğe dikebilirim. Bu arada benden önce üç tane kocaman salyangoz orayı kapmış

Ayıpençesini daha önce de tavsiye etmişlerdi, kesin alacaklarımın listesinde ama hiç göremedim, seralarda bulunur mu bilmiyorum.

Orman gülü de senelerdir aklımda, iki sene önce ben de 10 tl'ye kötü durumda olan bir tane bulmuştum ama altı ay kadar yaşatabildim, siz şanslısınız. İleride alabilirsem ona mutlaka yerim olur. Komşumun çok güzel açelyasından kasım ayında çelik almıştım, şimdilik iyi gözüküyor, gelecek ilkbahara kadar yaşarsa ona da yer bulacağım, cinsi de rengi de çok güzel ama kaç senede büyür bilemem.

Adaçayı ise üç yıldır bahçemde,ilk defa bu sene çiçek açtı. Bazı bitkiler bir kaç yıllık oluyor, adaçayı umarım çok yıllıktır.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön