![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Sevgili Adalet, öyle düşünürsen beni üzersin. Bende olan bir şey neden sizde olmasın, olur mu öyle şey. Paylaşımı inan çok seviyorum, sizlere gönderdikçe büyük haz duyuyorum. Sevgili Buket, senin kıl kuyruk da benimle seyahat edenlerden. Ben Manyas'a o da beraber. Ben İstanbul'a o da geliyor. Ama geleceğin tarihi üç aşağı beş yukarı bildir de beraberimde getireyim. Sevgili lilium, kurtçuklar bugün tavuklara yemek oldu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
|
Bugün hava güzeldi, bahçede epeyce iş yapıldı. Güllerin ilk ilaçlaması yapıldı. Lavantinlere gübre verildi, bol bol sulandı. Butün gül çanakları çapalandı 3x15 gübre verildi. Bütün ağaçların çanakları temizlendi. Sizler için bir iki fotoğraf de çektim. minik petunyalar açmaya başladılar. Bunlar sarkan tip. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım bahçeniz yine muhteşem. İşleri iyice yoluna koydunuz galiba. Yağsın rahmet dinlensin Ahmet. Yağmuru fırsat bilip İstanbul'a mı gidiyorsunuz? Sizin oralar daha serin ama klematisleriniz açmış bile. Benim klematislerimin tomurcukları henüz belirdi. Kartopunu da çok severim. Sizin ki gördüklerimin en güzeli. İspiryanız da öyle. Frezyaların kokusunu duyuyorum. Benimkiler geçti artık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Hey Hey Bu orkideler kimin böyle. Umarım bahçe sizleri fazla yormamıştır. Şöyle bir tur attım her şey muhteşem yerli yerinde. Ortalık şenlenmiş nede olsa GÜLERİN CENNETİ burası. Oğuz bey kesin çay içer yeşillikler arasında. Güler hanım çalışa dursun. Şaka şaka. İkinizede selam olsun. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Ne demek efendim. Böyle güzel bahçeyi bizlere dolaştırdğınız için teşekkür ederiz. Bir ara bir kaç gün ELAZIĞ çalışmamız oldu ancak karar verdik kendi üretimimizi sürdüreceğiz. Yani seraya ve bitkilrimizle ilgili çalışmaya devam. Aysel hanım göz açtırmıyor çalıştırıyor. İnanın her gün mutlaka bahsiniz oluyor bizde haberiniz olsun. Manyastamısınız ? İstanbuldamı? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Celal bey mesajınızı yeni gördüm siz bayılmışsınız ama ben Güler ablanın bahçeye bir gidersem bir daha çıkamam herhalde artık Güler ablam kovalar beni sopayla Ama böyle güzel bir bahçeden kim çıkmak ister![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir dahaki sefere tedarikli gideceğim. (Takunyayla) ![]() http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=17271&c=680 |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Nasıl yani hazırlıklı anlamadım ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cumhur bey biraz geç oldu ama anladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaşadık cumhur bu yaz kamp çadırını güler ablanın bahçesine kuralım, aç kalmayız.Bende kendime nereden pay çıkarıyorsam ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Acil yardım isteği
Sevgili acemi bahçıvan dostu Güler Hanım Acilen yardımına ihtiyacım var .Bahçemde pembe ve beyaz renk hakimiyeti çok fazla sıkılmaya başladım . mesela sarı ve mor da araya girmeli. Uygun bir zamanında bahçenin genel hatlarını ve çiçek çeşitlerini seninle paylaşabilsem çok iyi bir sonuç alacağımdan eminim. Mayıs ayı içinde mecburen İstanbul,da olacağım.Acaba bu konuyu nerede ve nasıl hallederiz ? beni bilgilendiriseniz sevinirim. Bu başlıkta niye yazdın dersen:Her akşam GÜLERİN BAHÇESİNE GİRMEDEN başka başlıkları açmıyorum birden yazmak geldi içimden beni anlayacağını umuyorum. İyiki varsın. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Aman istediğiniz çörek börek olsun ben bir Güler ablanın bahçeye gidebilme fırsatı yakalıyayımda. Elimden ne gelirse yapar getiririm ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
|
Valla, özel bir davet beklemeyin. Herkes, her istediği zaman gelebilir. Çim işi sonbahara kaldığı için iş de fazla yok. Buyrun gelin, çayım-kahvem var. Sütüm-ayranım var. Böreğim, çerkez peynirim, köy yumurtam, yoğurdum da var. Haberli gelirseniz, ya fırına atılacak bir iki tepsi, ya da ev yemekleri bulabilirsiniz. Çim alan olmadığı için ön kısımda botla gezebilirsiniz ama arka kısım yemyeşil. Mayıs ayı, güller için görsel bir şölen. Daha sonraki aylarda, kirazlar ve dutlar, daha sonra da üzümler başlar. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Nazara inanmam ama, en hoşuma giden yer o çim alandı, çok üzüldüm. Neden sonbahara kaldı? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Güler Ablam İnanılmaz bir kadınsınız.Sadece maşallah diyeceğim...Nazarlar ve hastalıklar sizden hep uzak kalsın.Herzaman bolluk içinde olun ki insanları mutlu etmeye devam edin.Çok öpüyorum sizi. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim soracaklarımı arkadaşlar önceden davranıp sorduklarından okumakla yetiniyorum. İlgilenmiyorum sanmayın sakın Takipteyim ![]() Ben de çim ekimi için sonbaharın daha uygun olduğunu düşünüyorum aslında. Hem çabuk çimleniyor, hem sulama gerektirmiyor, hem de ilkbahara en güzel zamanı olmuş oluyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|