![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Sabah erken saatlerde balkonda oturup etrafı seyretmek çok hoş oluyor. Ben kahvaltı sofrasını hazırlarken bir de bakıyorum salıncaktan Oğuz'un türkü söylemesi yükseliyor; Yeşil yaprak altında kırmızı gülün alı var. Hemen anlıyorum ki tam da karşıdaki elma ağacına bakıyor. Hakikaten yemyeşil yapraklar arasında kırmızı kırmızı elmaların güzelliği söyletiyor ona bu türküyü. Haksız mı? ![]() (çim sulanırken elmalar ıslanmış) ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Güler : 10-09-2017 saat 19:16 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatör
|
Kısa sürse de iri iri yağan dolu ve durmak bilmeyen yağmur bahçede ufak tefek hasar yaptı. Ağaçlarda dolu dolu olan elmalar rüzgarın tesiri ile çok döküldü ama hâlâ ağaçta bir yığın var. Sanırım bu sene elma senesi, komşulara dağıt, eşe dosta, çoluk çocuğa gönder gönder gönder bitmedi. Sıra geldi " elma sirkesi nasıl yapılır " başlığını okumaya. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderatör
|
Armandii'den hazırlayacağı çelikleri talep eden arkadaşlara yollayacağım ama bazı clematislerimden havai daldırma ile üretmemi talep eden arkadaşlarım da var. Kendim için de bu tür çoğaltma yapacağım ve konuyu iyice araştırdım, hocamız Mine Pakkaner'in mesajı ile yola koyuldum, yapacağım işleri sizlerle de paylaşırsam belki faydam olur. Sevgili Mine Hanımın konu ile ilgili mesajı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|