![]() |
|
|
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bence de çok iyi yapmışsınız Güler Hanım. Onca sevgiyle, emekle ortaya çıkan bu güzellikleri koruma isteğinden daha doğal ne olabilir ki? Ellerinize sağlık. Harikasınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sevgi emek istermiş. Ve sizde elinizden geleni yapmışsınız. Ne yani! Kurusalarmıydı sıcaktan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sana da bu yakışırdı ablam. Bitkisini korumak için, kaç kişi elbise diker, tente diker. Gülemedim ben, mutlu oldum sardunyalar adına. Bizde, balıklara gölge olsun diye şemsiye açıyoruz ![]() Şemsiyede eski püskü, komedi gibi duruyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moderatör
|
Oğuz mu? Bakmakla kalmıyor dalgasını geçiyor. Birkaç sene evvel de, daha güllerim küçüktü, o zaman da yine çok güneş olmuştu da güllere gazete kağıdından yaptığım kocaman külâhlar geçirmiştim güneşi önlesinler diye. Ama inan bayağı faydasını görmüşlerdi. İşte o zaman da çok dalga geçmişti. Mevlâna sarığı gibi yaptın hepsini, şimdi semaya başlayacaklar diye. Yaaa, ne yapayım? Yarın İstanbul'a gidiyorum, bir kaç gün yokum. Sulayacak insan da yok, bari bugün suladıklarımla idare etsinler hem de daha az güneş alırlar diye düşündüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Allah seni var etsin emi ablaya vallahi insana neşe veriyorsun sen. Ben güldüm vallahi ama öyle böyle deil annemde fırladı noluyo diye odasından. Kadın korktu bizim çocuk kafayı yedi diye. Bu arada havalar ısındı bir dert ısınmadı başka bir dert. Yani ne dert biter nede bizim deliliklerimiz. Yüzünden kahkaha eksik olmasın ama ben hala gülüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Çiçekleri korumak adına çok güzel olmuş aynı işlemi bende uyguluyorum çok fark ediyor Güler abla ellerine saglık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Alıntı:
sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Biz de acer kücükken ilk yaz semsiye kullandik cünkü üzerine cok günes gelip yapraklarini yakiyordu. Ama cok yararini gördük. Ikinci yaz yanina ektigimiz kartopu boylaninca biraz gölge yapti, biraz da bitkinin kendisi güclenmis oldu. Valla bazen bitki korumak icin komik önlemler almak gerekiyor. Hic gülünecek gibi degil cok iyi anlayabiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Bilgisayarı az önce açtım, hemen ağaçlar net gezinirken yine senin bahçe ve ben yine güldüm allah seni var etsin . Merak etme senden bizlerde aşağı kalmıyoruz teras o kadar doldu ki, annem yakın da tavan aşağiya inecek diyo. Ben bu arada o evde yokken bugün salonun balkonuna ikinci rafıda yaptım. Annem oooo ikinci katıda çıkmışsın dedi. Sonuçta o bitkiler benim hiç varolmayan çocuklarım. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim abla... Senin bahçenin yanında nokta. Güller çok güzel, erikler, birde maşallah o atlas insanı çatır çatır çatlatır yani. Düzenleyen serkan_istanbul : 14-06-2011 saat 09:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu güneşliklere hiç mi hiç gülmediğim gibi acayip hayran kaldım. Bir gün içinde kendi başına bu kadar düzgün nasıl yaptın anlamadım Güler Ablacım. Hiç öyle derme çatma göçebe bir görüntüsü yok ki. Sanki terasın kalıcı brandaları gibiler. Vallahi ellerine sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
agaclar.net
|
5.000 oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |