![]() |
|
|
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeğinizin adı Penstemon digitalis 'Husker Red'. Güzel, kıymetli ve kolay bir çok yıllıktır. Keyfini sürün. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güler hanım, sabah sabah içimi açtınız bunlar negüzel renk cümmüşü. Vallahi hepisinde gözüm kalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Muhteşem işte sözün bittiği yer.Bizlere Sizi tebrik etmek düşüyor emeklerinize ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn güler hanım hep bahçenizi izlerken şöyle düşünmüşümdür, geniş bir alan diye. Bu yüzden istediğiniz çiçeği alıp istediğiniz yere dikip onlarla vakit geçirmek onların büyüdüğünü görmek çok güzel bir duygu. Çiçekleriniz sevginizin karşılığını vermiş. emeklerinize ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Moderatör
|
Sevgili Bahar, geniş alanın da kendine göre zorluğu daha doğrusu iş yoğunluğu oluyor. Bir tarafı temizledim deyip öteki tarafa geçiyorsunuz ama bir de bakıyorsunuz ki temizlediğiniz yer bir kaç gün içinde yine ot içinde kalmış. Bahçe içindeki koşuşturmacadan 3 kg. vermişim. Oysa yemem içmem yerinde. Dondurmaya her akşam devam, akşam üstü çaylarında da börek-çörek hiç eksik değil. Ama çık yukarı terasa, in aşağı bahçeye, ot yol, toprak taşı vs. derken devamlı hareket halindesin. Dediğinizde haklısınız, gülleri kokladığımda, sardunyaları okşadığımda, çilekleri topladığımda çok mutlu oluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moderatör
|
Sevgili sibelbozo, hem hazeranları hem de lupinleri bu sene ilk defa ekiyorum. Hazeranların her sene tohumlarının döküldüğü yerden çıktığını arkadaşımız Adalet Yağcı yazmıştı, bana da tohumları o yolladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Moderatör
|
Yaparsın, yaparsın sevgili Satı Uğurtan. Gecenin üçünde aklına birşey gelir, alırsın feneri eline çıkarsın bahçeye adımlamaya başlarsın. Sabah namaz vaktinde yine çıkarsın bahçeye, dur durak demeden çalışırsın saat dokuza kadar. Sonra bir kahvaltı molası verirsin. Öğle yemeği hak getire, birleştirirsin beş çayı ile öğle yemeğini. Ondan sonra da başlarsın sulama işine, o da devam eder akşamın dokuzuna kadar. Sanma ki bu tempo sadece bir gün, hep böyle devam ededurur. İşte o zaman böyle bir bahçen olur. Yardım almak mı? Tabii eşim de ediyor, ara sıra bulursak bahçeyi belletecek kimseler de oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Herzamanki gibi bahçe resimleriniz çiçekleriniz yine çok güzeller. Sivrisinekler başlar yakında demişsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Güler hanım merhaba, Sizin bahçenizi daha önce de ziyaret ettim. Her seferinde ayrı etkilendim. Hem bahçenizden hem de ziyaretçilerinizden. Bana kalırsa sizin maharetiniz hem bahçenizde hem de ziyaretçileriniz gönlünde güzel çiçekler açtırabilmek. Sizi can-ı yürekten kutluyorum, iyimserliğinizin, gülümserliğinizin ve enerjinizin hiç eksilmemesini diliyorum. Selamlar sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim Zeki Bey. Ferda Ülkümen ile konuşup duruyoruz, bizler de sizin o dillere destan bahçenizi merak ediyoruz müsait bir zamanda sizi rahatsız etmez isek gelmeyi düşünüyoruz. Yolunuz bu taraflara düştüğünde ben de beklerim, ziyaretiniz bizleri mutlu eder. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin oralara yolum düşerse de mutlaka uğrarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Moderatör
|
İki gündür hiç durmadan gece gündüz yağmur yağıyor. Bu gün bir aralık dindi, ben de hemen soluğu bahçede aldım. Her yer sırıl sıklam. Çizmeleri ayağıma geçirmeme rağmen bata çıka dolaştım. Aklım fikrim hep çimde. Maalesef istediğim randımanı alamadım çim ekiminde. Başıma gelenler olmayacak işler serisi. Anlatıp da sizleri üzmek istemiyorum. Hepiniz bıktınız artık benim çim derdimden. Sadece şu kadarını söylemek istiyorum. Ben bahçeye çim tohumu mu attım acaba yoksa semizotu tohumu mu diye merak ediyorum? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım, bahçeniz ve çiçeklerinizin güzelliğine ne desek az. Semizotlarını Enez'deki minyatür bahçemden biliyorum, hiç tohum atmadığım halde ilave toprakla gelmişlerdi. Bir de sizin gibi uzun kalmadığımızı düşünün her gittiğimizde temizleyip bir sonraki gidişimizde yerden fişkırmış buluyoruz. Kaç yıl oldu bilmiyorum hala döktüğü tohumlardan çıkıyor.Ama siz çaresini bulursunuz, biz de sizi izleriz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
3772, 126 sayfadaki semiz otunun çıkması yanmış hayvan gübresindendir. Semiz otu çok faydalıdır. Salatası ve böreği çok güzel olur. Ah birde cacığı çok güzel olur. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|