![]() |
|
|
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2009
|
bayıldım, içim açıldı. elmalar ayrı güzel ama kayısıları görünce gözlerin faltaşı gibi oldu. sanırım çok kaliteli ve verimli bir toprağınız var. çiçekler, güller , sebzeler eli değen emeği geçen herkesin ellerine sağlık, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
güler hanım çok güzel bir bahçeniz var. maşallah, nazar değmesin.... zamanı gelince **** siz ne zaman uygun görürseniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Hepsi birbirinden güzel sevgili Güler hanım Ocak şubat ayında yediğimiz erik dediğiniz, ağustos ayından sonra siyahlaşmaya başlıyan freeze eriğimi acaba. Sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Anladım sevgili Güler Hanım Bende öndeki şeftalilerin arasına 50 ağaç deli erik diktim, sanırım sizinkininde aynısı olan freeze eriği aşılıyacağım. Satış pazarı çok iyi çünkü. Hoşça kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşımın bahcesindeki ağaçlardan temin edebileceğimi düşünüyorum aşı için körpe dalı. Eğer sorun olursa sizinle paylaşırım. Teşekkür ederim Japon armudu diye ben duymadım, belki bildiğim bir çeşittir ismi farklıdır onun için bir şey diyemiyeceğim. şimdi nette araştıracağım. Yeme olarak deveci armutları benim her zaman favorim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2008
|
mavisşlerin adı
Sn Güler; Mavişlerim adı altında iki adet resim koymuşunuz, o çiçeğin ismini yazabilirmisiniz. Ayrıca bahçeniz bir harika. Esas verilen çoooook emeğin hakkını yememek lazım. Yüreğinizden yaşam sevinci ve heycn eksik olmasın. Sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Hepsi çok güzeller dee, enginara bayıldım ben. Emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Moderatör
|
Ben de japon armudunu ilk defa bu sene yedim. Rengi daha ziyade sarıya yakın, boyu da japonlar gibi ufak tefek ama çok sulu. İstanbul'a gittiğimde marketten alır size göndermeye çalışırım. Burada meyvecilik ile uğraşanlardan duydum diyorlar ki Deveci armudunu ilk ekenler iyi para kazandılar, şimdi artık çok yaygınlaştı, kâr yok, Japon armudu daha yeni iyi de müşterisi var diyorlar. İstersen bir araştırıver. Evet size mutlaka göndermeliyim, bakalım buradan birşeyler yapabilir miyim, oğluma telefon edeyim önce, belki tedarik eder de bana veya direkt size yollar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|