![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Rengi güzel. Fide olanları almaya dün gidemedim. Bugün uğrayabilirimsem, alacağım. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
Bende silerim o zaman ya olucak ya olucak başka şandı yok Bekliyoruz fotoğrafları ben buğun bişiye dikkat ettim benim kardinal duvarın dibinde büyüyor ve saatlerce güneş almıyor belki yeri yanlıştır bir dahamı denesek ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Dolayısıyla üretici, yetiştirici:9. Benim sana sormam gerek, nereye ekelim diye .Benim kardinalın da ucu kurumuş kopardım bugün, Bir yanda da tomurcuk yapmış iki tane.Onunda fotoğrafını çektim. Çok fotoğraf var yüklenecek bu küçültme işi, baya uğraştırıyor. O yüzden beklemedeler. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aama sezon sonuna kadar hiç çiçekleri eksik olmuyor hep çiçekli oluyor.Oturup izlemesi çol zevkli onu söyleyeyim cesaret veriyim size hadi bismillah alın elinze bir tohum hemen gidin orta saatler güneş alan bir yere sokuşturun . Sulamaktan başka bişide yapmayın hadi hala duruyormusunuz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Meteciğim paylaşımda gönderdiğin 5 tohumdan hiç bir tanesini bile çimlendiremedim keşke 2-3 tanesini bıraksaydım da şimdi ekseydim... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
size 5 tane göndermişim torpillisiniz muhtemelen elimde kalanları atıştırmışım içine yoksaa torpilli üyelere bile 2-3 tane verdim elimde tohum olsa göndermeye razıyım ama ben kendime ayırmadım nasıl olsa çıkıyor diye birdahaki etkinliği bekliyceksiniz artık : ) |
|
|
|
|
![]() |
|
|