View Single Post
Eski 11-06-2015, 00:51   #545
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şu anda tohum [emoji33] kokutucu olur her yer tohum ama pembe açandan ekerseniz tohum paylaşıma yetişir o zaman taleb listeme alırım : D

Neden kuruyor acaba onu bir araştıralım sadece bir tohummu göndermişim sizede ayıp etmişi ya : ) seneye söz taleb ettiğiniz hangi çiçek olursa torpilli göndericem ; )[/QUOTE]

Çok gençsiniz ne takın ne üzülün. Hayat üzülecek kadar uzun değil.Herşey gönlünüzce olsun. Bahçede olur. Fikir konusuna gelince. Gördüğümüz her şey bize yeni tasarımlar için alt yapı oluşturuyor.

Asıl sizinkiler büyük başarı. Bu genç yaşta kötü alışkanlıklar oluşturan gençler varken, sizin bitkilerle uğraşmanız, çok mutluluk verici.

Küpeliler fide olduğu için renkleri belli değildi bugün. Yarına açarlar mı bilmiyorum. Artık şansımıza . Küpeli ilk defa bu sene yetiştiriyorum. Hiç açtıramadım.Bir tanesi baya tomurcuklu. Bugün pazardan aldığımı, katlıları görünce beğenmedim. Neyse çiçekli bir küpelim oldu.Hazır açmış alınca.

Bana üç tohum geldi. Bir tane de mi gönderdin.Şanslıymışım ben. Diğeri de çimlenmişti. Tatile gidince oğlum geç sulamış, geldiğimde yoktu.Baya üzüldüm ona. Keşke aşağıya indirseydim, otomatik sulamaya diye, baya yandım. Sayende bir kardinal sarmaşığım oldu. Paylaşmş olman bile çok güzel.

Seneye inşallah, bol bol tohum olur paylaşırız. Şimdi havalar güzel gitsin, dolu vurmasın, çiçekli hallerini görelim.Hepsi açar mı? Nasıl bir görünüm olacak onu düşünüyorum. Tohumdan ekince güzel süprizler oluyor. Görüşmek üzere , sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön