View Single Post
Eski 11-06-2015, 01:13   #546
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Merhaba , bahçe olunca ,görülen her çiçeği almak istiyor insan.Benim çiçek alma engelim yok. O konuda gayet özgürüm. Ama almayı düşündüğüm çiçekler şuan gelmediği için alamadım. Belirli çiçeklerin farklı renklerini ,belirli türleri daha fazla bulundurmaya çalışıyorum elimde.

Mesela karanfil sevdiğim çiçeklerdendir. Yirmiye yakın karanfil çeşidi var elimde. Bahçede yer sıkıntısı başladığı için çok büyük ve dallı olan çiçekleri almamaya çalışıyorum. Daha az yer tutacak olanlar daha fazla çiçek demektir.
Sn hocam ben sizin çiçeklerinizi göremiyorum. Tohum çelik paylaşımında sardunyalarınız görüntülemştiniz, görmüştüm. Bahçe sayfası açmadınız mı. Kusura bakmayın ben mi bulamıyorum.Çok istiyorum sizin çiçeklerinizi görmeyi. O çok yıllık şahane sardunyalarınızı görünce bayılmıştım. Ben o eski sardunyaları çok beğeniyorum. Çocukluğumuzdaki gibi tenekelerde olanlar cam kenarında ,işte en favorim onlar.

20 çeşit karanfil mi varmış. Ben sadece renklerini biliyorum. Bana sorsanız kaç çeşit karanfil var. 2_3 derdim en fazla.

Haklısınız, daha az dal daha çok çiçek. Benim bu yıl tamamen acemilik oldu. Neyi görsem ondan aldım. Karma karışık. Toprağı güzel hazırlayamadım acele ettim. Şimdi otlar içinde çiçekler. Her gün ot yoluyorum.Çok aceleciyim ben. Sanki Adana' da yaşıyorum. Mart'ta ekmek istiyorum olmuyor tabi.

Yine söylüyorum şanslısınız iklim olarak. Biz de yetişmeyen o güzel çiçekler çalılar yetişiyor, ne güzel. Sevgili Sdurul ablamdan gelen hüsnüyusuflar büyüyorlar. Kokusu ve görüntüsüyle çok severim.Ben 20 çeşit karanfili görmeyi çok isterim. Çokta merak ettim. Görüşmek üzere saygılar.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön