View Single Post
Eski 11-06-2015, 00:21   #543
Tilki Mete
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-04-2014
[QUOTE=aleydi;1386599]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete Mesajı Göster
Alınan tohumların arasında 4. Olan isminidir acaba tp yokmuydu

Sevgili Laleci03 le aranızdaki muhabbette bayılıyorum. Çok mutlu oluyorum sizin yazışmaları okurken, çok eğlenceli. Limon sıkmamak için muhabbette beğenip geçiyorum.Bütün smile ları sildirdi bana. Siz nasıl o kadar gülücük kullanabiliyorsunuz.

Kardinal sarmaşığı 1 ayı geçti çimlenmesi. Umudumu kesip tohum sipariş edince, galiba yeni tohumlar gelecek telaşıyla çimlendi. Bir yandan kuruyor gibi kahverengi bir hal aldı, alt dallar. Bir yandan tomurcuk yapmış. Tohum istersen göndereyim.

Sağlığımı düşündüğün için teşekkür ederim. Bel ağrısından uyuyamıyorum. Her gün ot yolmaktan eğil kalk. Malum yaşlılık. Allah ruh sağlığımızı bozmasın. Artık kendimden korkmaya başladım.Bence de yeter.Yarın da bir kaç iri küpeli fidesi gördüm ondan alıyım son.

İnternetten minicik fidelere bir sürü para vermişim, bizim seralarda hepsinden varmış çok ucuza,hemde kocaman fideler.Çok mutlu oldum ziyaretinden teşekkür ederim.
Pek bahce sayfalarına girmiyorum çünkü üzülüyorum bahceye ulaşamak ve bu sene olmasını çok hayal ettiğim bahcenin olmaması beni çok üzüyor :/ bu yüzden başkalarınkine bakarken özenmeyeyim diye girmiyorum ama şimdi dikkat ettim ki hata yapmışım çok fikir oluşturuyorlar hayal kurmaya devam inşlh seneye bir bakmışsınız birinci sayfada bahce sayfası o zaman çılgınlar gibi tohum çelik ohh hayali bile yüzümde gülücükler açtırıyor
Bizim birde facebook konuşmalarımızı gör hele benim whatsapp da arkadaşlarımla konuşmalarım bazı arkadaşlarımla sadece smille le anlaşıyoruz.
Keşke göründüğüm kadar içimde neşeli olsa bilmiyorum kafalarımız çok doluyor heleki benim gibi herşeyi takıyorsa insan sene sonuna doğru şişiyor bunu çok yansıtmamaya çalılıyorum inşaAllah hiç yansıtmam .
Peki son küpeli olabilir büyük katmerli olanlardan alın ki paylaşım yapa bilelim bende olan beyaz mor mor katmerli burunlu vs sezon sonunda paylaşıma hazır hale gelir unutmadan alın .

Küpeli candır günlük sulamak çok iyi oluyor aslında suya çok dikkat etmek gerekiyor susuz kalınca birde güneş vurursa yaprak ve çiçek dökümüne sebeb oluyor unutmadan güneşi fazla saatlerce helede öğle güneşini çok alan bir yere koymayın yaprakları büzünce sürekli taşımak zorunda kalıyor insan

Şu anda tohum [emoji33] kokutucu olur her yer tohum ama pembe açandan ekerseniz tohum paylaşıma yetişir o zaman taleb listeme alırım : D

Neden kuruyor acaba onu bir araştıralım sadece bir tohummu göndermişim sizede ayıp etmişi ya : ) seneye söz taleb ettiğiniz hangi çiçek olursa torpilli göndericem ; )

Tilki Mete Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön